Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αυτοι ειναι οι ιδιοι που ασχολουνται ολη μερα μονο με το ποδοσφαιρο. Αξιοι της μοιρας τους.

Το αν θα κανεις κατι το ξερεις εσυ. Αλλα περιεργως μου επιβεβαιωσες οτι θα επαιρνες τα οπλα μονο αν σου κοβαν το ποδοσφαιρο.

9ck7t3.jpg

Αυτο κατάλαβες με όλα αυτά που έγραψα. Οντως δεν υπάρχει σωτηρία. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αυτοι ειναι οι ιδιοι που ασχολουνται ολη μερα μονο με το ποδοσφαιρο. Αξιοι της μοιρας τους.

Το αν θα κανεις κατι το ξερεις εσυ. Αλλα περιεργως μου επιβεβαιωσες οτι θα επαιρνες τα οπλα μονο αν σου κοβαν το ποδοσφαιρο.

9ck7t3.jpg

Μλκ με έπιασε νευρικό 🤣🤣🤣

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Δεν μιλάω για μικτά, αλλά για καθαρά. Μικτά δεν υπάρχει μισθός κάτω από 2200-2300€, ακόμη και στη Σαξωνία. Και πάλι αφορά λίγους, όχι το 30-40% όπως στην Ελλάδα ο κατώτατος.

Η τελευταία στατιστική του 21 που υπάρχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου λέει ότι 32% των ενηλίκων που μένουν μόνοι χωρίς παιδιά έχουν μισθό κάτω των 16.300€ καθαρά τον χρόνο. Οι δε μόνοι με παιδί 33%. Οπότε μην λέμε ότι θέλουμε. Παντού υπάρχουν πολλοί χαμηλόμισθοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο αρθρογράφος λογικά ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου και μας μεταφέρει τι ακούστηκε κατά την διάρκεια όπως και την ποινή στο τέλος;

Όπως και σε άλλες ιστοσελίδες με το ίδιο άρθρο με λίγες αλλαγμένες λέξεις που δεν αναφέρουν καμία πηγή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mercast είπε

Αα επιπλέον εννοεί. Δηλαδή 29 (το φθηνότερο εκτός δικτύου Νοβα) + 28 = 57 ευρώ / μήνα minimum.
Οκ πάω πάσο

Όχι, για να πληρώνεις 33 για internet λογικά έχεις 200αρα Fiber, αυτή ανεξαρτήτους δικτύου έχει 33 ευρώ. Το αντίστοιχο πακέτο Fiber 200 EON+ δεν έχει 57 ευρώ, έχει 54 ευρώ.

Οπότε από αυτό που πληρώνεις σήμερα για internet (33 ευρώ), είναι επιπλέον 21 ευρώ για τηλεόραση.

21 ευρώ επιπλέον για νόμιμη θέαση cosmote sport και novasports.

Δημοσ.
1 hour ago, Huruduru said:

Η τελευταία στατιστική του 21 που υπάρχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου λέει ότι 32% των ενηλίκων που μένουν μόνοι χωρίς παιδιά έχουν μισθό κάτω των 16.300€ καθαρά τον χρόνο. Οι δε μόνοι με παιδί 33%. Οπότε μην λέμε ότι θέλουμε. Παντού υπάρχουν πολλοί χαμηλόμισθοι. 

Αν και δεν πιστεύω πως οι στατιστικές δείχνουν όλη την αλήθεια (διότι στα νούμερα και η Ελλάδα φαίνεται καλή, σε αρκετά μέτωπα, αλλά στην ουσία...) - παρόλα αυτά θα ήθελα να διαβάσω αυτή την στατιστική έρευνα στην οποία αναφέρεσαι. Δώσε μου το link που διάβασες αν θέλεις.

Δημοσ.
29 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

Και πως τα βρήκαν αφού είναι ανώνυμα 

Ίσως από τους λογαριασμούς των ανταλλακτηρίων τους. Σε όλα πλέον ζητούν ταυτοποίηση.

Δημοσ.
1 hour ago, Lucifer said:

αν υπήρχε μόνο μία δόση μπότοξ στον κόσμο, θα ήταν για τον κύριο

Ούτε εγώ  τον παρακολουθώ ωστόσο αυτό που λέει είναι ψέματα;

θυμάμαι η ΑΕΠΙ ζήταγε λεφτά ακόμα και από περίπτερα που είχαν ραδιόφωνο.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Αν και δεν πιστεύω πως οι στατιστικές δείχνουν όλη την αλήθεια (διότι στα νούμερα και η Ελλάδα φαίνεται καλή, σε αρκετά μέτωπα, αλλά στην ουσία...) - παρόλα αυτά θα ήθελα να διαβάσω αυτή την στατιστική έρευνα στην οποία αναφέρεσαι. Δώσε μου το link που διάβασες αν θέλεις.

https://www.destatis.de/DE/Presse/Pressemitteilungen/2022/10/PD22_N062_63.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Havik είπε

Ούτε εγώ  τον παρακολουθώ ωστόσο αυτό που λέει είναι ψέματα;

δεν έχω ιδέα ποιος είναι και δεν άντεξα να δω το βίντεο*, οπότε δεν ξέρω τι λέει και αν τα λέει καλά, αναφέρομαι μόνο στο ότι τα φρύδια του είναι σε διαρκή αναβρασμό και κοντεύουν να κηρύξουν την ανεξαρτησία τους

*δεν άντεξα όχι λόγω του τικ του ανθρώπου ή της φρικτής του άρθρωσης, γενικά δεν την παλεύω με τα βίντεο γιατί, για εμένα, είναι πάρα πολύ αργή μορφή πληροφόρησης σε σχέση με τον γραπτό λόγο

Επεξ/σία από Lucifer
  • Haha 1
Δημοσ.
7 hours ago, Hetfield said:

Π.χ. κατοικος Γερμανιας με μισθο Γερμανιας και να θες πληρωνεις τιμες Ελλαδος.... κατι δεν μου κολλαει. :P

Μα οι τιμές ΕΙΝΑΙ Γερμανίας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...