Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδρομή cosmote, εκτός από κάποιον πολύ πολύ ενδιαφέρον Ελληνικό αγώνα που θα κάτσω να δω σε αυτή την άθλια ανάλυση εικόνας, όλοι οι άλλοι αγώνες, kodi σε UHD, και ταινίες, stremio με RD (ναι λειτουργεί κανονικά πλέον) και DMM.

Δημοσ.

Εχετε πνιγει σε μια κουταλια νερο και στον εγωισμο σας να βγειτε σωστοι το παιζεται 100% νομιμοι και οτι ακολουθειτε κατα λεξη τους ορους χρησης απο οτιδηποτε χρησιμοποιειτε.

Εχω Cosmote TV στο ονομα μου στην διευθυνση των γονιων μου Ελλαδα και βλεπω στο εξωτερικο.
Εχω συμβολαιο Cosmote κινητο, στο ονομα μου στην διευθυνση των γονιων μου Ελλαδα και το χρησιμοποιω συνεχεια στο εξωτερικο.
Πληρωνω εγω τα παντα, και ολα φαινονται στο  ονομα μου και το ΑΦΜ μου.
'Οποτε μιλαω με την εξυπηρετηση πελατων δεν εχουν κανενα προβλημα που ειμαι στο εξωτερικο, το αναφερω παντα.

Μεχρι και δευτερη τηλεφωνικη γραμμη  μπορουσα να παρω και να εχω το internet/cosmotetv σε αλλη γραμμη στο ιδιο σπιτι.

Πως τα καταφερα;
Απλα πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση και τους ρωτησα.
Δεν σκεφτηκα να βαλω τον πεθερο μου να πηγαινει σε ενα καφενειο και να με παιρνει βιντεοκληση να δω Super Κατερινα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, aypnia είπε

Η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί, δεν μπορεί κάποιος να έχει από τώρα πρόσβαση στο όλο σκεπτικό της απόφασης, παίρνει μέρες αυτό.

Με βάση αυτά που γράφει η καθημερινή και οι τυπολογίες το σκεπτικό της απόφασης στηρίζεται στα εξής:

Το δικαστήριο αποδέχθηκε και υιοθέτησε ότι η συνδρομητική τηλεόραση λειτουργεί στην Ελλάδα και πως είναι αδύνατο για οποιονδήποτε πολίτη να μη γνωρίζει ότι απαιτείται σύμβαση με νόμιμους παρόχους για την πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Στη βάση αυτή, οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου χαρακτηρίστηκαν προσχηματικοί και έωλοι.

Επιπλέον, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι η βλάβη είναι μικρής βαρύτητας. Οι δικαστές κατέληξαν ότι οι συνέπειες της πειρατείας δεν μπορούν να θεωρηθούν «μικρής βαρύτητας», δεδομένης της τεράστιας ζημίας που προκαλεί σε πολλαπλά επίπεδα.

Παντού αυτά τα ίδια γράφουν.

Για να υπάρχει απόφαση Εφετείου πρέπει να υπάρχει και πρωτόδικη, αυτή που είναι;

Θυμάμαι πολύ καιρό πριν πως είχαν πάει κάποιον σε δίκη που ήταν χρήστης αλλά έκανε και μεταπώληση. Εφόσον έχουν λοιπόν εξαρθρώσει το "κύκλωμα", έχουν το πελατολόγιο και είχαν στείλει κόσμο στον ανακριτή (για ανάκριση-πληροφορίες) πως καταδικάστηκε ένας και μόνος;

(για το επίπεδο της σύγχρονης δημοσιογραφίας δεν θα κάνω σχόλιο)

Δημοσ.

μη γελατε ρε αλανια, να σας πω εγω οτι πλεον δεν αξιζει η πειρατεια με 7,5 ευρω το μηνα εχεις ολη τη μουσικη του πλανητη σε ποιοτητα 24/192 και οκ με 20 και κατι ολα τα υπολοιπα αθλητικα και ταινιες. οι μονοι που εμειναν στην πειρατεια ειναι η λατρεις της πειρατειας απλα και οχι οι φιλοι του HD ηχου και εικονας, και μη πειτε οτι ειναι ακριβα οταν δινετε για τσιγαρα κτο 200 και 300 το μηνα για πλακα. φιλακια eof

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Αυτοί που θέλουν να νικήσουν τη πειρατεία,έκοψαν σε μαγαζί φίλου τη τηλεόραση επειδή λέει ήταν συνδυαστικό με το Adsl που είχαμε και μας έβγαζε τις εκπληκτικές ταχύτητες του 1-1,5mbps…

Ένα χρόνο με αδυναμία παροχής υπηρεσιών στη γραμμή,έκανε αίτηση μετατροπής σε ftth και μετά από 2.5 μήνες δεν έγινε τίποτα..

Η καταγγελία της μιας σύμβασης με υπαιτιότητα της εταιρίας τους δεν ισχύει γι’αυτούς μάλλον…

nova η πρώτη εταιρία στο κόσμο που χωρίς να έχει υπηρεσίες αυτοί θέλουν να τους πληρώνεις…

• Like 1
Δημοσ.

Πως βρήκαν τι έβλεπε όταν λόγω gdpr ο πάροχος δεν έχει το δικαίωμα να δεί τί είναι τα data που ο χρήστης κατεβάζει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Με 28 ευρω το μηνα σε Nova βλεπεις πλεον τα παντα ειδικα στα αθλητικα, τιμια συνδρομη, δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις...

Μλκ που τις βρίσκετε αυτές τις τιμές; Εμείς οι πληβείοι πληρώνουμε 33 ευρώ τον μήνα μόνο για Internet στην Nova

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mercast είπε

Μλκ που τις βρίσκετε αυτές τις τιμές; Εμείς οι πληβείοι πληρώνουμε 33 ευρώ τον μήνα μόνο για Internet στην Nova

Τι που τις βρίσκει; Στο site της nova, 28 ευρώ έχει το eon+ μαζί με τα cosmote sport.

https://nova.gr/eon-tv/programmata-eon

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Το να βλεπεις ολυμπιακο - παοκ δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης.

Εννοείται, ποιος τους χέζει αυτούς; Η Πανάθα όμως είναι.😆 Ειδικά στη μπάλα ξέρεις πόσα καρδιακά μου έχει προκαλέσει; Δεν είναι η υγεία είδος πρώτης ανάγκης;:P

4 λεπτά πριν, mercast είπε

Μμμμμ ναι δεν εννοούν όλο το πακέτο ΜΕ το internet, αλλά μόνο την υπηρεσία TV streaming, το internet είναι πρόσθετο...

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτησή σου, ειδικά όταν μιλάς για προσωπικές εμπειρίες που δείχνουν αδικίες στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Είναι απογοητευτικό να νιώθεις ότι τα σοβαρά προβλήματα παραμένουν άλυτα, ενώ ασχολούνται με μικρότερες παραβάσεις.

Ωστόσο, το ζήτημα της πειρατείας δεν είναι τόσο απλό. Σίγουρα, πολλοί από αυτούς που βλέπουν πειρατικά δεν θα αγόραζαν τα προϊόντα που καταναλώνουν, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πειρατεία έχει πραγματικές επιπτώσεις σε μικρότερους δημιουργούς, τεχνικούς και άλλους εργαζόμενους στον χώρο. Δεν είναι μόνο τα 'δις της Disney' ή του Μέσι, αλλά οι θέσεις εργασίας και οι μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται.

Συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζεται να δοθεί προτεραιότητα στα σοβαρότερα προβλήματα. Όμως, το να δικαιολογούμε την πειρατεία επειδή υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα δεν λύνει ούτε αυτά ούτε τα μικρότερα. Η συζήτηση θα έπρεπε να αφορά το πώς μπορούμε να πιέσουμε για προσιτές τιμές και δικαιότερη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα απαιτούμε μια πιο αποτελεσματική και δίκαιη αντιμετώπιση των σοβαρών εγκλημάτων.

Ναι οταν εισαι πολιτης που πληρωνεις τα παντα φορους τελη ασφαλειες κτλ κτλ και δεν εχεις απολυτως τιποτα και την ιδια ωρα καθονται και ασχολουνται με μικροπραγματα  τοτε ειναι λογικο να υπαρχει αγανακτηση γιατι βλεπεις οτι η πολιτεια νοιαζετε περισσοτερο για εταιριες και αθλητες στην αλλη πλευρα της γης ενω αυτους που πληρωνουν τους φορους τους κτλ κτλ και ειναι πολιτες τους εχει γραμμενους οσο δεν παει. Οπως εχουν απαιτησεις αυτοι ετσι πρεπει να εχει και ο πολιτης. Δεν μπορει να αφηνεις εξω το καθε αποβρασμα που ζει κλεβοντας τον κοπο του αλλου και να ασχολεισαι με καποιον που ειδε 10 αγωνες η 20 ταινιες επειδη δεν υπηρχε η δυνατοτητα να τα δει αλλιως ειτε γιατι μενει 200χλμ μακρια απο το σταδιο που θελει να παει για τον αγωνα ειτε γιατι η ταινια δεν υπαρχει Ελλαδα. Πρεπει να μπουν προτεραιοτητες οπως πολυ σωστα ειπες πρωτα διαφυλασσεις τον πολιτη που σε πληρωνει με τον κοπο του και μετα τρεχεις να διαφυλαξεις τα υπερκερδη των εταιριων και του καθε αθλητη που βγαζει εκατομμυρια. Εγω εχω cosmote tv 15 χρονια οτι μπορω το βλεπω απο εκει αλλα δεν γινεται να δινουμε 100 ευρω το μηνα για να τα εχουμε ολα βαλε netflix disney amazon hulu hbo nova ξεφευγει τελειως το πραγμα για μια χωρα σαν την Ελλαδα με τους μισθους πεινας. Με αθλητικα δεν ασχολουμαι καθολου οποτε δεν με ενδιαφερει κιολας τι γινεται εκει αλλα ξερω οτι οι περισσοτεροι με τετοια κουτια ενδιαφερονται για αθλητικα και οχι τοσο για ταινιες/σειρες και για αυτο τα κυνηγανε τοσο εντονα. Αντι να ριξουν τις τιμες και να φτιαξουν ενα ενιαιο πακετο που να τα εχει ολα το πανε μεσω Λαμιας με τον καθενα να θελει μεριδιο της αγορας το οποιο θα το εχουν σε χωρες με μισθους 4-5 χιλιαρικα οχι σε χωρες οπως η Ελλαδα και η Ρουμανια. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aypnia είπε

Τι που τις βρίσκει; Στο site της nova, 28 ευρώ έχει το eon+ μαζί με τα cosmote sport.

https://nova.gr/eon-tv/programmata-eon

Αα επιπλέον εννοεί. Δηλαδή 29 (το φθηνότερο εκτός δικτύου Νοβα) + 28 = 57 ευρώ / μήνα minimum.
Οκ πάω πάσο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kata_tixi said:

εγω δεν καταλαβαινω γιατι να μην πληρωνω την κανονικη συνδρομη αλλα να πληρωνω συνδρομη για το σπασμενο. δλδ με πειραζει να πληρωσω 30 ευρω για τα 100 καναλια του οτε/νοβα αλλα 30 για τα 500 του σπασμενου που δεν θα τα δω ποτε δεν με πειραζει;

να καταλαβω να κατεβασεις μια σειρα/΄ταινια κτλ γιατι πραγματικα δεν πληρωνεις τπτ το αλλο γιατι; και να πρεπει και καθε τοσο να δεις γιατι δεν δουλευει ή να πεφτει η ποιότητα γιατι το ιντερνετ δεν ηταν καλο σμρ κτλ κτλ.  

Γιατί το σπασμένο δεν κανει 30ε το μηνα. Στο παρελθόν (πριν γινω νόμιμος)  ειχα πειρατικά πακετα με κόστος 5ε το μηνα και έβλεπες 500 πακέτα..

Και μεχρι πρόσφατα έπρεπε να αγοράζεις και τα 2 συνδρομητικά που ηταν και ακριβότερα αρα κανα 50ρι το μηνα. Όπως εγινε τωρα που με 30ε βλέπεις νομιμα τα πάντα,  και δεδομένου ότι η ποιότητα εικόνας στα πειρατικά,  κολλήματα κλπ,  δεν είναι οτι καλυτερο.  Συν ο κίνδυνος,  πλεον για το 95% είναι προτιμότερο να βλέπει νόμιμα. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
1 hour ago, Huruduru said:

Άρα λες αυτό που λέω εγώ γιατί τα λεφτά που έγραψα είναι καθαρά στο χέρι, εσύ μιλάς για μικτά. Όσο για τα επιδόματα δεν ειναι όσο απλά το αναφέρεις. 

Δεν μιλάω για μικτά, αλλά για καθαρά. Μικτά δεν υπάρχει μισθός κάτω από 2200-2300€, ακόμη και στη Σαξωνία. Και πάλι αφορά λίγους, όχι το 30-40% όπως στην Ελλάδα ο κατώτατος.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, chrisde είπε

Εννοείται, ποιος τους χέζει αυτούς; Η Πανάθα όμως είναι.😆 Ειδικά στη μπάλα ξέρεις πόσα καρδιακά μου έχει προκαλέσει; Δεν είναι η υγεία είδος πρώτης ανάγκης;:P

Μμμμμ ναι δεν εννοούν όλο το πακέτο ΜΕ το internet, αλλά μόνο την υπηρεσία TV streaming, το internet είναι πρόσθετο...

μανθο εσυ?

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...