Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το προβλημα ειναι οτι δεν πανε στους πραγματικους εγκληματιες γιατι παιζονται αλλα συμφεροντα απο πισω που ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν βγαινει να το φωναξει η παιζει και καθαρος φοβος πχ με τις συνηθισμενες ομαδες που ξερουμε οτι εχουν κατα κλεψει ολη την Ελλαδα κανεις δεν ασχολειται αντιθετως τους δινουν και χρηματα ωστε να κλεβουν λιγοτερο. Τελος αυτο που αναφερουν οτι πχ εχουν 1000 ανθρωποι πειρατικη συνδρομη και ειδαν ας πουμε 20 ταινιες ο καθενας παρανομα και ολο αυτο το αναγαγουν σαν να τις αγοραζαν πραγματικα η στους αγωνες που πχ ειδαν 100 αγωνες παρανομα αλλιως θα πηγαιναν στο σταδιο ειναι παραλογο και σουρεαλιστικο οσο δεν παει. Το 99% ουτε θα πηγαινε σε καποιον αγωνα ουτε θα αγοραζε καποια ταινια. Δηλαδη ειναι ξεκαθαρα καραμελα που παπαγαλιζουν καθε τοσο οτι χαθηκαν τοσα χρηματα απο τα δις του μεσι η τα δις της disney. Ενω την ιδια ωρα απλα δεν ασχολουνται με ενα κλεμμενο iphone ενα κλεμμενο αμαξι κτλ απλου κοσμου που ζει Ελλαδα και πληρωνει τους φορους του. Εγω ζω επαρχια περσι με εκλεψαν 200 κιλα ελιες που ειχα να παω την αλλη μερα για λαδι πανω απο το αμαξι 10 το βραδυ την αλλη φορα ανεβηκαν στο μπαλκονι μας πηραν τα ρουχα που ειχαμε απλωμενα μιλαμε για δευτερο οροφο ετσι και εχω πολλα ακομα τετοια που ξερουν ακριβως ποιοι ειναι οι απατεωνες κλεφτες αλλα κανεις δεν κανει τιποτα. Πραγματικα υλικα αγαθα που με κοπο απεκτησα και μου τα εκλεψαν. Φανταζομαι το 90% απο εδω μεσα θα εχει παρομοια περιστατικα με απατεωνες που κανεις δεν ασχοληθηκε. Καθονται ασχολουνται με τον μεροκαματιαρη που απλα θελει να δει ενα αγωνα γιατι δεν μπορει να παει να πληρωσει το πανακριβο εισιτηριο στο σταδιο και το πραγματικο προβλημα ειναι εκει εξω και μας κοροΪδευει μεσα στα ματια. Δεν μιλαω για μαφιες ναρκωτικα δολοφονους αυτοι ανεκαθεν εκαναν οτι γουσταραν χωρις να τους ακουμπαει κανεις. 

Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτησή σου, ειδικά όταν μιλάς για προσωπικές εμπειρίες που δείχνουν αδικίες στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Είναι απογοητευτικό να νιώθεις ότι τα σοβαρά προβλήματα παραμένουν άλυτα, ενώ ασχολούνται με μικρότερες παραβάσεις.

Ωστόσο, το ζήτημα της πειρατείας δεν είναι τόσο απλό. Σίγουρα, πολλοί από αυτούς που βλέπουν πειρατικά δεν θα αγόραζαν τα προϊόντα που καταναλώνουν, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πειρατεία έχει πραγματικές επιπτώσεις σε μικρότερους δημιουργούς, τεχνικούς και άλλους εργαζόμενους στον χώρο. Δεν είναι μόνο τα 'δις της Disney' ή του Μέσι, αλλά οι θέσεις εργασίας και οι μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται.

Συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζεται να δοθεί προτεραιότητα στα σοβαρότερα προβλήματα. Όμως, το να δικαιολογούμε την πειρατεία επειδή υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα δεν λύνει ούτε αυτά ούτε τα μικρότερα. Η συζήτηση θα έπρεπε να αφορά το πώς μπορούμε να πιέσουμε για προσιτές τιμές και δικαιότερη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα απαιτούμε μια πιο αποτελεσματική και δίκαιη αντιμετώπιση των σοβαρών εγκλημάτων.

• Like 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, oldnew said:

Κάνουν το συμβόλαιο σε ενα φίλο, μέχρι, ναι ψεύτικη διεύθυνση μπορείς να βάλεις.

Κάνει συμβόλαιο φίλος/συγγενής στην Ελλάδα και μοιράζεσαι και το κόστος του account γιατί πλέον μπορείς να βλέπεις μέσω internet ταυτόχρονα ακόμα και το ίδιο αθλητικό κανάλι, ενώ πριν έπρεπε ο ένας από τους δύο να είχε δορυφορικό πιάτο.

Μέχρι να βρουν τρόπο να κόψουν το sharing. 😛

• Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oldnew είπε

Οι περισσότερες απο αυτές τις λύσεις στο εξωτερικό θέλουν επίσης vpn, οποτε περίπου είναι οτι προτείνω τοση ωρα και για τα υπόλοιπα πάντως. 

Καταλαβαίνω τι λες για το VPN, αλλά οι υπηρεσίες που ανέφερα (Ellas TV Max, ERTFLIX International, ANT1 Next, κ.λπ.) προσφέρουν πρόσβαση σε χρήστες εκτός Ελλάδας χωρίς την ανάγκη VPN. Είναι σχεδιασμένες ακριβώς για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν νόμιμη πρόσβαση στο ελληνικό περιεχόμενο.

Φυσικά, για κάποιες άλλες υπηρεσίες ή πλατφόρμες που δεν έχουν προσαρμοστεί για χρήση εκτός Ελλάδας, το VPN μπορεί να είναι μια λύση. Ωστόσο, οι επιλογές που ανέφερα παρέχουν ήδη λύσεις για χρήστες του εξωτερικού χωρίς επιπλέον βήματα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, Huruduru said:

1370€ είναι ο μέσος μισθός Γερμανίας για ένα ανειδίκευτο, ένα δυάρι διαμέρισμα κοστίζει αυτή τη στιγμή 800-1000€ τον μήνα. Περισσεύουν 470€ αν βρεις κάτι κάτω από 1000€ αφαίρεσε ρεύμα, θέρμανση, ιντερνετ, τρόφιμα. Μερικοί νομίζετε ότι στο εξωτερικό όλα είναι ρόδινα. 

1370€ στη Γερμανία δεν παίρνει ούτε ένας στους 200. Και αν πράγματι κάποιος παίρνει τόσο λίγα χρήματα δικαιούται μεγάλη βοήθεια από το κράτος με τη μορφή επιδόματος ενοικίου, κλπ.

Οι συνηθισμένοι μισθοί είναι 1800-2000 ακόμη και για ανειδίκευτους εργάτες. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Χωρις ιχνος ειρωνιας, μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ? Αυτο ψαχνω

https://gr.nettvplus.com/

Όλα τα κανάλια nova και το sport plus με όλο το ελληνικό πρωτάθλημα νόμιμα στο εξωτερικό.

Έχει και το ert world και το open μέσα και το πακέτο βγαίνει 12 ευρώ το μήνα στο ετήσιο.

Επίσης μπορείς να βάλεις και τον ant1+ στη Γερμανία.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Tlykog said:

Καταλαβαίνω τι λες για το VPN, αλλά οι υπηρεσίες που ανέφερα (Ellas TV Max, ERTFLIX International, ANT1 Next, κ.λπ.) προσφέρουν πρόσβαση σε χρήστες εκτός Ελλάδας χωρίς την ανάγκη VPN. Είναι σχεδιασμένες ακριβώς για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό και θέλουν νόμιμη πρόσβαση στο ελληνικό περιεχόμενο.

Φυσικά, για κάποιες άλλες υπηρεσίες ή πλατφόρμες που δεν έχουν προσαρμοστεί για χρήση εκτός Ελλάδας, το VPN μπορεί να είναι μια λύση. Ωστόσο, οι επιλογές που ανέφερα παρέχουν ήδη λύσεις για χρήστες του εξωτερικού χωρίς επιπλέον βήματα.

Ναι γι αυτό είπα οι περισσότερες. Είμαι σίγουρος οτι κάποιες είναι όντως για εξωτερικό και δεν χρειάζονται vpn, απλα δεν είναι πολλές.  Δεν τις κοίταξα μια μια. Μπορεί όντως αυτές που έβαλες να είναι για εξώτερικο.

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aypnia είπε

Με βάση το σκεπτικό της απόφασης δεν γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο.

Αυτήν τη ρημάδα την απόφαση που μπορούμε να τη βρούμε;

Παντού τα ίδια γράφουν copy paste, μόνο μια ημερομηνία και τίποτα άλλο. Συνοδεία η επιχείρηση taken down λες και σχετίζονται με κάποιο τρόπο.

Propaganda machine 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Doubt said:

Παντού τα ίδια γράφουν copy paste, μόνο μια ημερομηνία και τίποτα άλλο. Συνοδεία η επιχείρηση taken down λες και σχετίζονται με κάποιο τρόπο.

Propaganda machine 

Το όνομά σου λοιπόν δεν είναι τυχαίο!

Επεξ/σία από Mene
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

1370€ στη Γερμανία δεν παίρνει ούτε ένας στους 200. Και αν πράγματι κάποιος παίρνει τόσο λίγα χρήματα δικαιούται μεγάλη βοήθεια από το κράτος με τη μορφή επιδόματος ενοικίου, κλπ.

Οι συνηθισμένοι μισθοί είναι 1800-2000 ακόμη και για ανειδίκευτους εργάτες. 

Άρα λες αυτό που λέω εγώ γιατί τα λεφτά που έγραψα είναι καθαρά στο χέρι, εσύ μιλάς για μικτά. Όσο για τα επιδόματα δεν ειναι όσο απλά το αναφέρεις. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Propaganda machine 

Η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί, δεν μπορεί κάποιος να έχει από τώρα πρόσβαση στο όλο σκεπτικό της απόφασης, παίρνει μέρες αυτό.

Με βάση αυτά που γράφει η καθημερινή και οι τυπολογίες το σκεπτικό της απόφασης στηρίζεται στα εξής:

Το δικαστήριο αποδέχθηκε και υιοθέτησε ότι η συνδρομητική τηλεόραση λειτουργεί στην Ελλάδα και πως είναι αδύνατο για οποιονδήποτε πολίτη να μη γνωρίζει ότι απαιτείται σύμβαση με νόμιμους παρόχους για την πρόσβαση στο περιεχόμενό της. Στη βάση αυτή, οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου χαρακτηρίστηκαν προσχηματικοί και έωλοι.

Επιπλέον, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι η βλάβη είναι μικρής βαρύτητας. Οι δικαστές κατέληξαν ότι οι συνέπειες της πειρατείας δεν μπορούν να θεωρηθούν «μικρής βαρύτητας», δεδομένης της τεράστιας ζημίας που προκαλεί σε πολλαπλά επίπεδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, oldnew είπε

Αφου ψάχνεις πως θα δικαιολογηθεις οτι δεν μπορείς να βλέπεις νομιμα. Μπορείς να βάλεις τη διεύθυνση ενος φίλου σου, ξαδέρφου, σου και το συμβόλαιο να βγαίνει σε εσένα. Άπειρες παρόμοιες λύσεις που κάνουν ολοι. Προφανώς δεν σου κάνει καμια (σχεδόν) νόμιμη λυση, οποτε καθε σχετική πρόταση θα είναι αρλούμπες για σενα. 

Οποίος θέλει να δει νομιμα βρίσκει τρόπους. Το θέμα σου είναι να βλέπεις φτηνότερα, παραδέξου το να σχόλαμε. Ολα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. 

Το μόνο που δέχομαι είναι οτι ειναι ευκολότερο να δεις παράνομα (και φθηνότερα) παρα νόμιμα στο εξωτερικό. Αν αυτό θέλετε να πείτε ορισμένοι οκ. 

Μα δεν μου προτεινεις νομιμη λυση, μου προτεινεις μια ''λιγοτερο παρανομη''. Αν ειναι να παρανομω, προτιμω να το κανω με πειρατικο, παρα να πρεπει να υποχρεωνομαι σε αλλους, στην περιπτωση που υπαρχουν. Γιατι για να υποχρεωθω σε καποιον να το κανει αυτο για μενα, πρεπει να ειναι κοντινος μου ανθρωπος που να μην εχει ηδη κοσμοτε/νοβα. Στο ειπα και πιο πανω περνεις πολλα πραγματα ως δεδομενα. Το οτι εσυ μπορεις να εχεις 10 ανθρωπους και να μην σε νοιαζει να υποχρεωθεις, δεν σημαινει οτι ετσι ειναι για ολους.

Οσο για το αν θελω να βλεπω φθηνοτερα, και θεωρεις  πραγματικα οτι ο σκοπος που καθομαι και γραφω τεταρτη πρωι σε αυτο το θεμα, ειναι για να γλυτωσω τα 20ε το μηνα, δεν θα προσπαθησω να σε πεισω καν για το αντιθετο, δεν υπαρχει λογος. Δοξα το θεο Λουξεμβουργο μενω, οικονομικη ανεση υπαρχει.

Πρωτος εγω θελω να βρω νομιμο τροπο, κυριως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, και σε περιπτωση στραβης, αλλα και σε περιπτωση που το σπασμενο κολλαει και η γυναικα μου γκρινιαζει λες και φταιω εγω 😂

Ομως δεν θα μπω στην διαδικασια ουτε να υποχρεωθω (δεν εχω τετεια ανεση) , ουτε να φωναξω τεχνικο σπιτι να βαλει vpn στο ρουτερ κτλ.

Θα δοκιμασω τα λινκ που παρεθεσε ο συμφορουμιτης.

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι να μην πληρωνω την κανονικη συνδρομη αλλα να πληρωνω συνδρομη για το σπασμενο. δλδ με πειραζει να πληρωσω 30 ευρω για τα 100 καναλια του οτε/νοβα αλλα 30 για τα 500 του σπασμενου που δεν θα τα δω ποτε δεν με πειραζει;

να καταλαβω να κατεβασεις μια σειρα/΄ταινια κτλ γιατι πραγματικα δεν πληρωνεις τπτ το αλλο γιατι; και να πρεπει και καθε τοσο να δεις γιατι δεν δουλευει ή να πεφτει η ποιότητα γιατι το ιντερνετ δεν ηταν καλο σμρ κτλ κτλ.  

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, LabrakisG1992 said:

μου προτεινεις μια ''λιγοτερο παρανομη''

Παράτυπη, όχι "λιγότερο παράνομη".

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...