Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oldnew είπε

Ναι, αυτο ακρίβως θέλω να πω. Οποίον ξερω στο εξωτερικο έτσι βλέπει. Και ξέρω πόλους. Άσχετοι είναι οι περισσότεροι. Φωξαν κάποιον που να ξέρει πέρα απ τα στοιχειώδη. Λύσεις υπάρχουν για τους περισσότερους. Κάνουν το συμβόλαιο σε ενα φίλο, μέχρι, ναι ψεύτικη διεύθυνση μπορείς να βάλεις. Πέφτεις απ τα σύννεφα ε? 

Οπότε αναφέρεσαι πάλι σε παράνομη ενέργεια καθώς η ψεύτικη διεύθυνση στην αίτηση είναι παράνομη ενέργεια. Δεν πέφτω από τα σύννεφα απλώς εσύ ζεις σε δική σου φούσκα. Η συζήτηση ήταν για "νόμιμη" λύση.

2 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Κατανοώ ότι θέλεις μια λύση για να βλέπεις νόμιμα περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόραση. Υπάρχουν Smart TVs που υποστηρίζουν εφαρμογές VPN, ενώ για όσες δεν υποστηρίζουν, συσκευές όπως το Amazon Fire Stick ή το Google Chromecast με εφαρμογές VPN είναι μια απλή και οικονομική λύση. Εναλλακτικά, υπάρχουν νόμιμα πακέτα ελληνικών καναλιών για ομογενείς. Έτσι μπορείς να είσαι απόλυτα νόμιμος χωρίς ιδιαίτερη πολυπλοκότητα.

Θα με ενδιέφερε και εμένα προσωπικά για Γερμανία αν έχεις κάποια πρόταση. Γιατί μια απλή αναζήτηση στο Google στα γερμανικά προτείνει "Shady" λύσεις μόνο με VPN 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H τηλεόραση - ακόμα περισσότερο η συνδρομητική - είναι ένα μέσο διασκεδασης... όποιος δεν το θέλει δεν το αγοράζει. Αν μας "υποχρέωναν" θα έλεγα ότι ίσως δικαιολογούνταν η πειρατεια... Διαβασα κάθε σχόλιο στο thread και κατάλαβα γιατι δεν πάει καλά ο κόσμος... δεν φταίει καθόλου ο καπιταλισμός... είναι η νοοτροπία μας... Φωνάζουμε για τις τιμές στο internet και της τηλεόρασης ...αλλά κανείς δεν φωνάζει για τα εκατομμύρια που παίρνουν οι παίχτες , οι ομάδες ή οι ηθοποιοι... κανεις δεν φωνάζει για τις τιμές των κινητών (...ακόμα και για τα iphones που είναι υπερβολικά υπερεκτιμημένα...αν και προσωπικά τιμάω ολοκληρο το ios δεόντως!), κανείς δεν φωνάζει για τις εξωφρενικές τιμές του αθλητικού εξοπλισμού μιας μάρκας (NIKE, ADIDAS κλπ)...κλπ κλπ... ΟΛΟΙ αντίθετα παίρνουν delivery (γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου τον καφέ ρε φίλε από/στο σπίτι???) και άλλοι τόσοι δουλεύουν στα delivery και...είναι ευχαριστημένοι με τις...προοπτικές τους... Και με κανένα delivera δεν έχω πρόβλημα και ίσα ίσα τους χαρτζηλικώνω γαλαντόμα ΑΝ/ΟΤΑΝ παίρνουμε, αλλά μόνος του πρέπει να σκεφτεί ότι ΔΕΝ θα πρέπει να εξαρτάται από το δικό μου μπουρμπουαρ για να βγει βόλτα με τους φίλους του ...πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο!

ΔΕΝ είναι ηθικό λοιπον να κλεβεις το σημα του παρόχου... ΑΝ το κάνεις θα ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθείς... ΑΝ δεν σου αρέσει η τιμή βρες χαμηλότερη, βγες βόλτα έξω, γυμνάσου (κάνε δηλαδή αυτό που ζηλεύεις στους αθλητές που παρακολουθείς να παίρνουν γκολ/καλάθι και εκατομμύριο) ...όπως το ίδιο είναι αν πάρεις και μούφα αθλητικό εξοπλισμό...ΜΗΝ πάρεις...πάρε μια πιο φθηνή μάρκα... (μέχρι να ακριβύνει και αυτή!)...ΔΕΝ είναι ο καπιταλισμός είναι η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ "ΘΕΛΩ" ΣΟΥ από το marketing των εταιριών, μέσω της μόδας!!! Γελάω με τον πιτσιρικά μου που αγόρασε (ΔΕΝ τα πήρα έγω...δούλεψε το καλοκαίρι) 2 (!) ζευγάρια Jordan 4 retro...450 euro... Εγω το 1990 έπαιζα μπάσκετ με αυτά... και τα σημερινά παιδιά τα φορούν σαν είδη πολυτελείας!!!! 

Οποτε αν θες να δεις την ομάδα σου να παίζει πήγαινε στο γήπεδο (ίδια θα είναι η χαρά ή και μεγαλύτερη) να δεις τον παίχτη τον δικό σου και όχι τον MESSI ...στην πραγματικότητα η χαρά είναι η ίδια ...αλλά σε κάνουν να νομίζεις διαφορετικά... 

ΑΝ θελεις όμως την διασκέδασή σου μονο μέσα από την tv, τότε ΠΛΗΡΩΣΕ το κανονικό και φέρσου σαν συνειδητοποιημένος ΠΕΛΑΤΗΣ... pay per view...streaming on demand, streaming με συμβόλαιο...απ΄ολα έχει εκεί έξω...

Για να με κράξετε θα πω ότι έχω τα πλήρη οικογενειακά πακετα Apple One (TV, MUSIC και τα ρέστα), NETFLIX, VODAFONE TV (δίνει και δωρεάν το Disney+)... και κυρίως βλέπω ειδήσεις από τα δωρεαν δορυφορικά και μια ταινία την εβδομαδα...καλύπτω όμως τις ανάγκες άλλων 5 με ...22+16+10= 50 (48) τον μήνα...αλλά κυρίως ΔΕΝ έχω ούτε άγχος, ΕΧΩ απαιτήσεις από όλους αυτούς ως πελάτης και ΔΕΝ σπαταλάω το χρόνο μου να βρίσκω να κατεβάζω κλπ... (Μπάλα και μπάσκετ βλέπω από τα ανοικτά κανάλια, αν και όταν έχει και με ενδιαφέρει...αλλά στα 46 μου...ακόμα παίζω λίιιιιγο και αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρα - μέχρι να σκίσω το μηνίσκο και να τελειώνουμε...χαχα) 

Επεξ/σία από teovag
  • Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αν δεν δούμε την απόφαση και το σκεπτικό δεν μπορούμε να σχολιάσουμε και πολλά.

Πως τον βρήκαν, κατέβαζε υλικό torrent; έβλεπε streaming; δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για 1 άτομο;

Η απόφαση αφορά χρήστη παράνομης συνδρομητικής τηλεόρασης. Θα είναι ένας από τους πελάτες των πειρατικών iptv που έπιασαν το τελευταίο χρόνο. Στις τυπολογίες γράφουν ότι ήταν χρόνια συνδρομητής σε τέτοιες υπηρεσίες. Λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες δίκες χρηστών και λογικά θα παίξει ρόλο στο αν θα καταλήξεις να δικαστείς και το πόσα χρόνια είσαι συνδρομητής.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, LabrakisG1992 said:

αρα φευγεις απο την μια παρανομια (πειρατικο) και πας στην αλλη(ψευτικα στοιχεια). Δηλαδη θα παρανομώ και με τους 2 τροπους, και απλα προσπαθεις να με πεισεις οτι ο δικος σου ειναι καλυτερος. και μετα με κατηγορεις οτι ψαχνω δικαιολογιες. ο νοων νοειτο

Με κανέναν τρόπο δεν παράνομεις. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να βάλεις το συμβόλαιο σε ενα φίλο, ξαδέρφο, οτιδήποτε που μένει Ελλάδα. Το 99.9% θα βρει κάποιον. Είναι πανεύκολο όσο ποιο νόμιμο γίνεται και δεν κινδυνεύεις. Πληρώνεις και ενα vpn το οποίο είναι πανεύκολο να σεταριστει στις περισσότερες συσκευές. Στη χειρότερη θα googlαρεις και λίγο. 

Αλλιως δες πειρατικά και αν φας καμια ποινή κλάψε μετά. Το vpn στη Γερμανία ειδικά είναι απαραίτητο ακόμα και πειρατικά να βλέπεις γιατί πέφτουν πρόστιμα αβέρτα πλέον ακομα και αν βλέπεις stremio. Μονο οι άσχετοι βλέπουν ακόμα χωρίς vpn Γερμανία και πειρατικά. 

Αλλα ασε με εμένα, δεν ξέρω, λεω αρλούμπες 

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Υποθέτω θα είχε κάποιο κέρδος, ίσως είχε καφέ και έπαιζε πειρατικό περιεχόμενο. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι συνέλαβαν ένα άτομο μόνο μέσα από τόσες χιλιάδες κατα τύχη.

Με βάση το σκεπτικό της απόφασης δεν γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Χωρις ιχνος ειρωνιας, μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ? Αυτο ψαχνω

Χωρίς ίχνος ειρωνείας, φυσικά! Ακολουθούν τα λινκ που μπορείς να εξετάσεις:

1. Ellas TV Max - Συνδρομητική υπηρεσία για ελληνικά κανάλια από το εξωτερικό.
  2. ERTFLIX International - Δωρεάν πρόσβαση σε περιεχόμενο της ΕΡΤ διεθνώς.
  3. ANT1 Next - Για σειρές και εκπομπές του ANT1, διαθέσιμο και για το εξωτερικό.
  4. Hellas TV Live - Δωρεάν εφαρμογή για παρακολούθηση ελληνικών καναλιών μέσω Android.
  5. TV & Radio Greece - Μια ακόμα δωρεάν επιλογή μέσω Android.

Όρεξη και διάθεση να υπάρχει, και λύσεις υπάρχουν πάντα! Καλή επιτυχία! 😊

Επεξ/σία από Tlykog
  • Thanks 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Huruduru said:

. Η συζήτηση ήταν για "νόμιμη" λύση.

Και εγω γράφω επακριβώς, οσο ποιο νομιμό γίνεται είναι το εξής. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, oldnew είπε

Και εγω γράφω επακριβώς, οσο ποιο νομιμό γίνεται είναι το εξής. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? 

image.png.634dc46735bc7f4214c38ff1ad1b591e.png

Αρα το ποιντ ειναι να κανω αιτηση στο ονομα αλλου? να υποχρεωθω σε καποιον, να χρεωνεται ενα Χ ποσο τον μηνα για μενα?

Ωραια λυση αδερφε. Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι ετσι το κανουν, αλλα ευχαριστω δεν θα παρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Θα με ενδιέφερε και εμένα προσωπικά για Γερμανία αν έχεις κάποια πρόταση. Γιατί μια απλή αναζήτηση στο Google στα γερμανικά προτείνει "Shady" λύσεις μόνο με VPN 

Έχω παραθέσει στο προηγούμενο post μου κάποιες επιλογές φίλε μου. Δεν είναι οι μόνες φυσικά, αλλά το θέμα δε με απασχολεί προσωπικά και η έρευνά μου ήταν καθαρά για να βοηθήσω όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με το συμφορουμήτη @LabrakisG1992

Επεξ/σία από Tlykog
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, LabrakisG1992 said:

image.png.634dc46735bc7f4214c38ff1ad1b591e.png

Αρα το ποιντ ειναι να κανω αιτηση στο ονομα αλλου? να υποχρεωθω σε καποιον, να χρεωνεται ενα Χ ποσο τον μηνα για μενα?

Ωραια λυση αδερφε. Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι ετσι το κανουν, αλλα ευχαριστω δεν θα παρω. 

Αφου ψάχνεις πως θα δικαιολογηθεις οτι δεν μπορείς να βλέπεις νομιμα. Μπορείς να βάλεις τη διεύθυνση ενος φίλου σου, ξαδέρφου, σου και το συμβόλαιο να βγαίνει σε εσένα. Άπειρες παρόμοιες λύσεις που κάνουν ολοι. Προφανώς δεν σου κάνει καμια (σχεδόν) νόμιμη λυση, οποτε καθε σχετική πρόταση θα είναι αρλούμπες για σενα. 

Οποίος θέλει να δει νομιμα βρίσκει τρόπους. Το θέμα σου είναι να βλέπεις φτηνότερα, παραδέξου το να σχόλαμε. Ολα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. 

Το μόνο που δέχομαι είναι οτι ειναι ευκολότερο να δεις παράνομα (και φθηνότερα) παρα νόμιμα στο εξωτερικό. Αν αυτό θέλετε να πείτε ορισμένοι οκ. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω πάψει να παραπονιέμαι για τέτοια θέμα σε forum κλπ, αντίθετα ζυγίζω την νομοθεσία εθνική και ευρωπαϊκή και ψηφίζω ανάλογα όπου δει (εθνικές ή ευρωπαϊκές εκλογές) καθώς εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις για αυτά και πολλά άλλα. Μάλιστα αν τύχει και συναντήσω κανέναν πολιτευτή φροντίζω να του υπενθυμίσω τους λόγους που δεν τον ψηφίζω και φυσικά μέσα σε αυτούς μπορεί να είναι και η παρούσα νομοθεσία καθώς όλα πηγάζουν από την νομοθετική εξουσία του κοινοβουλίου.

Επεξ/σία από Directx
Δημοσ.
4 minutes ago, Tlykog said:

Έχω παραθέσει στο προηγούμενο post μου κάποιες επιλογές φίλε μου.

Οι περισσότερες απο αυτές τις λύσεις στο εξωτερικό θέλουν επίσης vpn, οποτε περίπου είναι οτι προτείνω τοση ωρα και για τα υπόλοιπα πάντως. 

• Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, Arkin said:

Το γνωριζω αλλα καταλαβαινεις το point μου οταν αφηνουν εξω πραγματικους εγκληματιες δολοφονους κλεφτες βιαστες και τρεχουν καποιον που ειδε 5 αγωνες πειρατικα. 

Κατανοω το τρεξιμο μονο εφοσον ο πειρατης εβγαζε χρηματα απο ολο αυτο οπως αυτοι που πουλανε τα boxakia κτλ αυτοι ναι παιρνουν τον κοπο καποιου αλλου και το χρησιμοποιουν για να βγαλουν κερδος. 

Το επιχείρημα «γιατί αφήνουν τον Χ έξω και πιάνουν τον Ζ» είναι αξιωματικά προβληματικό και δεν θα το σχολιάσω. Δεν είναι ότι πιάνουν κάποιον που είδε πέντε πειρατικούς αγώνες, πιάνουν κάποιον που έμπρακτα δίνει τα χρήματά του για να στηρίξει εγκληματίες, έτσι ώστε να συνεχίσουν να εγκληματούν.

Από εκεί και πέρα, προσωπικά για Vodafone TV (που έχει μέσα Disney+ και HBO) και Prime/Netflix/Premium με τα γνωστά κόλπα, είναι ζήτημα αν όλα μαζί μου βγαίνουν 100-120 ευρώ το χρόνο, λιγότερα απ' ότι θα έδινα για τέτοιο boxάκι.

Και τελοσπάντων, δεν είμαι τόσο ποδοσφαιρόφιλος και μου φαίνεται εξωγήινη η 24/7 παρακολούθηση μπάλας για κάποιον που δεν είναι συνταξιούχος. Θες να δεις την ομάδα σου να παίζει; Δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις, τράβα για μια μπύρα σε ένα μαγαζί και δες την, δεν χρειάζεται να στηρίζεις κοινούς ποινικούς.

Άμα έχει κάποιος τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπει όλη μέρα μπάλα, ας βάλει συνδρομητική υπηρεσία με τον νόμιμο τρόπο, οι οποίες με shared βγαίνουν πόσο; 13-14 ευρώ το μήνα; Ε, δεν είναι και το τραγικό ποσό, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...