Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε υπάρχει δικαστικό προηγούμενο που σημαίνει οτι θα πληρώσουν όσοι παρανομούν δίνοντας πάτημα στις αρμόδιες αρχές 

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Βρε φίλε αν τα πάρουμε έτσι, τότε μόνο να αναπνέουμε οξυγόνο, να τρεφόμαστε και αυτό αρκεί. Έτσι θέλουν να μας μάθουν και το πετυχαίνουν κρίνοντας απο το σχόλιό σου.

Ωραια και ρομαντικα τα λες, αλλα οταν σου εχουν κανει αυξησεις σε ρευμα, ενοικιο και φαγητο, κι εσυ καθεσαι και αντιδρας μονο οταν θα χασεις τον παοκ, τοτε μαλλον καλα κανουνε και σου τα αυξησανε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Ωραια και ρομαντικα τα λες, αλλα οταν σου εχουν κανει αυξησεις σε ρευμα, ενοικιο και φαγητο, κι εσυ καθεσαι και αντιδρας μονο οταν θα χασεις τον παοκ, τοτε μαλλον καλα κανουνε και σου τα αυξησανε.

Το συγκεκριμένο θέμα όμως έχει να κάνει με την τηλεόραση και όχι με το ρεύμα ή το ενοίκιο και ναι είναι ένα μέσο διασκέδασης. 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Το να βλεπεις ολυμπιακο - παοκ δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης.

Πολλά πράγματα δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης αλλά ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι τώρα γιατι καταρχάς είναι κάπως να λες ότι ο άνθρωπος προορίζεται για φαΐ-δουλειά-ύπνο και κατά δεύτερον νοιώθω ότι εργάζεσαι σε μια από τις εταιρείες αυτές όταν βλέπω άτομο να κάνει τέτοια σχόλια. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Καταρχας βουτα την γλωσσα στο μυαλο σου πριν αρχισεις να γραφεις αρλουμπες και μην περνεις πραγματα για δεδομενα. Πως θα κανω συνδρομη σε ελληνικο παροχο αν δεν εχω ελληνικη διευθυνση? ή θα μου πεις να δηλωσω διευθυνση αλλουνου? Αν το vpn δεν ειναι 100% παρανομο, αυτο σιγουρα ειναι. Επισης, επειδη προσπαθησα(οχι με ιδιαιτερο ζηλο ειναι η αληθεια αλλα προσπαθησα) να κατεβασω vpn στη τηλεοραση(LG) δεν τα καταφερα. Εχω φιλο που προτεινε να βαλω vpn στο ρουτερ. Χωρια ολα τα προβληματα που δημιουργει αυτο, θελει και γνωσεις. Αρα σε αυτο που μας λες, πρεπει να δηλωσω ψευτικη διευθυνση, να βρω λυση για να βαλω vpn στο ρουτερ(δεν αναφερω καν το εξτρα κοστος οσο συνδρομης στο vpn οσο μικρο και αν ειναι), και να παρακολουθω ετσι? αστο φιλε θα κρατησω το πειρατικο, και ας νομιζεις εσυ οτι ψαχνω για δικαιολογιες

Το ποιος γράφει αρλούμπες φαίνεται στα γραφόμενά σου.. Και να μιλάς καλύτερα σε κόσμο που δεν ξέρεις. Δεν βλέπω να σε πρόσβαλα πουθενά στην απάντηση μου. Δεν το συνεχίζω γιατί είναι φανερό ότι έχεις πάρει διαζύγιο απ τη λογική και είσαι σε φαση άρνησης προσβαλοντας όποιον σου λεει τα αυτονόητα για να αποδείξεις ποσο δίκιο έχεις σε κάτι που δεν έχεις. Πέραν ότι είσαι πανασχετος, καθώς κατι που κάνει εκατομμύρια κόσμος ΑΣΧΕΤΟΣ εντελώς εσένα σου φαίνεται βουνό. Get a life φίλε.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή είναι κοινή παρανόηση αυτό να διευκρινήσουμε ότι οι ποινές φυλάκισης κάτω των δύο ετών μετατρέπονται σε χρηματικές με κόστος από 10 έως 100 ευρώ την ημέρα (το οποίο ποσό διπλασιάζεται με τις προσαυξήσεις). Επίσης, η ποινή αυτή λογικά θα είναι με τριετή αναστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε αυτά θα πληρώσει, εκτός κι αν πιαστεί πάλι μέσα στην τριετία να έχει παραβατική συμπεριφορά.

Δεν μπαίνει κανένας στην μπουζού με ποινή φυλάκισης, όταν μπαίνει κάποιος μέσα δεν λέμε «φυλάκιση», λέμε «κάθειρξη» και είναι μεγαλύτερη της διετίας. Απλά πάει στην εφορία το πρόστιμο και το ρυθμίζεις και την πάγια ρύθμιση.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα θα ζορίσουν αν αρχίσουν και θεωρούνται εγκληματικές οργανώσεις όσοι διαχειρίζονται τέτοια δίκτυα και υποθάλποντες όσοι τους χρηματοδοτούν, γιατί προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα σιγά σιγά.

Το γνωριζω αλλα καταλαβαινεις το point μου οταν αφηνουν εξω πραγματικους εγκληματιες δολοφονους κλεφτες βιαστες και τρεχουν καποιον που ειδε 5 αγωνες πειρατικα. 

Κατανοω το τρεξιμο μονο εφοσον ο πειρατης εβγαζε χρηματα απο ολο αυτο οπως αυτοι που πουλανε τα boxakia κτλ αυτοι ναι παιρνουν τον κοπο καποιου αλλου και το χρησιμοποιουν για να βγαλουν κερδος. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

και τι προτείνεις να κάνουμε? να γεμίσουμε μια καραμπίνα? ρε φίλε γίνεται δίχως έστω και λίγη ψυχαγωγία? αυτά πήγαινε πες τα σε κάποιους που δεν έχουνε λεφτά για ρεύμα και παίζουνε στοιχήματα. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, oldnew είπε

Το ποιος γράφει αρλούμπες φαίνεται στα γραφόμενά σου.. Και να μιλάς καλύτερα σε κόσμο που δεν ξέρεις. Δεν βλέπω να σε πρόσβαλα πουθενά στην απάντηση μου. Δεν το συνεχίζω γιατί είναι φανερό ότι έχεις πάρει διαζύγιο απ τη λογική, πέραν ότι είσαι πανασχετος, καθώς κατι που κάνει εκατομμύρια κόσμος ΑΣΧΕΤΟΣ εντελώς εσένα σου φαίνεται βουνό. Get a life φίλε.. 

Εγω εχω τσακωθει με την λογικη φιλε. Οχι εδυ που ενω γραφω οτι μενω εξωτερικο μου λες να να κανω νομιμα συνδρομη στην νοβα? Με τι διευθυνση? Επισης, οταν εισαι ειρωνικος ( Λες να σε πανε στα δικαστήρια επειδή πλήρωνες nova και έβλεπες με vpn απο Γερμανία - Και εγω βλέπω πειρατικά κάποιες φορές αλλα δεν ψάχνω για δικαιολογίες οτι δεν εχω επιλογή) μην περιμενεις να σου απανταει καποιος με το σεις και με το σας. Τελος, το οτι το κανει εκατομμυρια κοσμος , ουτε νομιμο το κανει, ουτε ευκολο. 

Επεξ/σία από LabrakisG1992
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oldnew είπε

Το ποιος γράφει αρλούμπες φαίνεται στα γραφόμενά σου.. Και να μιλάς καλύτερα σε κόσμο που δεν ξέρεις. Δεν βλέπω να σε πρόσβαλα πουθενά στην απάντηση μου. Δεν το συνεχίζω γιατί είναι φανερό ότι έχεις πάρει διαζύγιο απ τη λογική, πέραν ότι είσαι πανασχετος, καθώς κατι που κάνει εκατομμύρια κόσμος ΑΣΧΕΤΟΣ εντελώς εσένα σου φαίνεται βουνό. Get a life φίλε.. 

Θες να μας πεις δηλαδή ότι "εκατομμύρια άσχετος κόσμος" χρησιμοποιεί VPN μέσω DNS τον οποίο πληρώνει και ρυθμίζει μόνος στο Router ή σε κάθε συσκευή του και μάλιστα παραγγέλνει συνδρομητική υπηρεσία μέσω άλλης διεύθυνσης πριν αυτήν την ρύθμιση και μετά προσβλήθηκες με τον χαρακτηρισμό αρλούμπες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gregory22 είπε

και τι προτείνεις να κάνουμε? να γεμίσουμε μια καραμπίνα? ρε φίλε γίνεται δίχως έστω και λίγη ψυχαγωγία? αυτά πήγαινε πες τα σε κάποιους που δεν έχουνε λεφτά για ρεύμα και παίζουνε στοιχήματα. 

Αυτοι ειναι οι ιδιοι που ασχολουνται ολη μερα μονο με το ποδοσφαιρο. Αξιοι της μοιρας τους.

Το αν θα κανεις κατι το ξερεις εσυ. Αλλα περιεργως μου επιβεβαιωσες οτι θα επαιρνες τα οπλα μονο αν σου κοβαν το ποδοσφαιρο.

9ck7t3.jpg

• Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Καταρχας βουτα την γλωσσα στο μυαλο σου πριν αρχισεις να γραφεις αρλουμπες και μην περνεις πραγματα για δεδομενα. Πως θα κανω συνδρομη σε ελληνικο παροχο αν δεν εχω ελληνικη διευθυνση? ή θα μου πεις να δηλωσω διευθυνση αλλουνου? Αν το vpn δεν ειναι 100% παρανομο, αυτο σιγουρα ειναι. Επισης, επειδη προσπαθησα(οχι με ιδιαιτερο ζηλο ειναι η αληθεια αλλα προσπαθησα) να κατεβασω vpn στη τηλεοραση(LG) δεν τα καταφερα. Εχω φιλο που προτεινε να βαλω vpn στο ρουτερ. Χωρια ολα τα προβληματα που δημιουργει αυτο, θελει και γνωσεις. Αρα σε αυτο που μας λες, πρεπει να δηλωσω ψευτικη διευθυνση, να βρω λυση για να βαλω vpn στο ρουτερ(δεν αναφερω καν το εξτρα κοστος οσο συνδρομης στο vpn οσο μικρο και αν ειναι), και να παρακολουθω ετσι? αστο φιλε θα κρατησω το πειρατικο, και ας νομιζεις εσυ οτι ψαχνω για δικαιολογιες

Κατανοώ ότι θέλεις μια λύση για να βλέπεις νόμιμα περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόραση. Υπάρχουν Smart TVs που υποστηρίζουν εφαρμογές VPN, ενώ για όσες δεν υποστηρίζουν, συσκευές όπως το Amazon Fire Stick ή το Google Chromecast με εφαρμογές VPN είναι μια απλή και οικονομική λύση. Εναλλακτικά, υπάρχουν νόμιμα πακέτα ελληνικών καναλιών για ομογενείς. Έτσι μπορείς να είσαι απόλυτα νόμιμος χωρίς ιδιαίτερη πολυπλοκότητα.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 minute ago, Huruduru said:

Θες να μας πεις δηλαδή ότι "εκατομμύρια άσχετος κόσμος" χρησιμοποιεί VPN μέσω DNS τον οποίο πληρώνει και ρυθμίζει μόνος στο Router ή σε κάθε συσκευή του και μάλιστα παραγγέλνει συνδρομητική υπηρεσία μέσω άλλης διεύθυνσης πριν αυτήν την ρύθμιση και μετά προσβλήθηκες με τον χαρακτηρισμό αρλούμπες. 

Ναι, αυτο ακρίβως θέλω να πω. Οποίον ξερω στο εξωτερικο έτσι βλέπει. Και ξέρω πόλους. Άσχετοι είναι οι περισσότεροι. Φωξαν κάποιον που να ξέρει πέρα απ τα στοιχειώδη. Λύσεις υπάρχουν για τους περισσότερους. Κάνουν το συμβόλαιο σε ενα φίλο, μέχρι, ναι ψεύτικη διεύθυνση μπορείς να βάλεις. Πέφτεις απ τα σύννεφα ε? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tlykog είπε

υπάρχουν νόμιμα πακέτα ελληνικών καναλιών για ομογενείς. 

Χωρις ιχνος ειρωνιας, μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ? Αυτο ψαχνω

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Κατανοώ την αγανάκτηση για τη διαχείριση σοβαρών εγκλημάτων και τη γενικότερη αίσθηση ότι οι προτεραιότητες δεν είναι πάντα οι σωστές. Ωστόσο, η πειρατεία δεν είναι ένα αθώο φαινόμενο. Έχει οικονομικές επιπτώσεις που πλήττουν όχι μόνο εταιρείες, αλλά και εργαζόμενους και δημιουργούς που βασίζονται σε αυτά τα έσοδα.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την ανάγκη για αυστηρότερη αντιμετώπιση σοβαρών εγκλημάτων. Το ζητούμενο δεν είναι να συγκρίνουμε εγκλήματα, αλλά να ζητήσουμε έναν πιο δίκαιο καταμερισμό προτεραιοτήτων και μια κοινωνία όπου κανείς, από τον μικρό μέχρι τον μεγάλο παραβάτη, δεν μένει στο απυρόβλητο.

Το προβλημα ειναι οτι δεν πανε στους πραγματικους εγκληματιες γιατι παιζονται αλλα συμφεροντα απο πισω που ολοι ξερουν αλλα κανεις δεν βγαινει να το φωναξει η παιζει και καθαρος φοβος πχ με τις συνηθισμενες ομαδες που ξερουμε οτι εχουν κατα κλεψει ολη την Ελλαδα κανεις δεν ασχολειται αντιθετως τους δινουν και χρηματα ωστε να κλεβουν λιγοτερο. Τελος αυτο που αναφερουν οτι πχ εχουν 1000 ανθρωποι πειρατικη συνδρομη και ειδαν ας πουμε 20 ταινιες ο καθενας παρανομα και ολο αυτο το αναγαγουν σαν να τις αγοραζαν πραγματικα η στους αγωνες που πχ ειδαν 100 αγωνες παρανομα αλλιως θα πηγαιναν στο σταδιο ειναι παραλογο και σουρεαλιστικο οσο δεν παει. Το 99% ουτε θα πηγαινε σε καποιον αγωνα ουτε θα αγοραζε καποια ταινια. Δηλαδη ειναι ξεκαθαρα καραμελα που παπαγαλιζουν καθε τοσο οτι χαθηκαν τοσα χρηματα απο τα δις του μεσι η τα δις της disney. Ενω την ιδια ωρα απλα δεν ασχολουνται με ενα κλεμμενο iphone ενα κλεμμενο αμαξι κτλ απλου κοσμου που ζει Ελλαδα και πληρωνει τους φορους του. Εγω ζω επαρχια περσι με εκλεψαν 200 κιλα ελιες που ειχα να παω την αλλη μερα για λαδι πανω απο το αμαξι 10 το βραδυ την αλλη φορα ανεβηκαν στο μπαλκονι μας πηραν τα ρουχα που ειχαμε απλωμενα μιλαμε για δευτερο οροφο ετσι και εχω πολλα ακομα τετοια που ξερουν ακριβως ποιοι ειναι οι απατεωνες κλεφτες αλλα κανεις δεν κανει τιποτα. Πραγματικα υλικα αγαθα που με κοπο απεκτησα και μου τα εκλεψαν. Φανταζομαι το 90% απο εδω μεσα θα εχει παρομοια περιστατικα με απατεωνες που κανεις δεν ασχοληθηκε. Καθονται ασχολουνται με τον μεροκαματιαρη που απλα θελει να δει ενα αγωνα γιατι δεν μπορει να παει να πληρωσει το πανακριβο εισιτηριο στο σταδιο και το πραγματικο προβλημα ειναι εκει εξω και μας κοροΪδευει μεσα στα ματια. Δεν μιλαω για μαφιες ναρκωτικα δολοφονους αυτοι ανεκαθεν εκαναν οτι γουσταραν χωρις να τους ακουμπαει κανεις. 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, oldnew είπε

Ναι, αυτο ακρίβως θέλω να πω. Οποίον ξερω στο εξωτερικο έτσι βλέπει. Και ξέρω πόλους. Άσχετοι είναι οι περισσότεροι. Φωξαν κάποιον που να ξέρει πέρα απ τα στοιχειώδη. Λύσεις υπάρχουν για τους περισσότερους. Κάνουν το συμβόλαιο σε ενα φίλο, μέχρι, ναι ψεύτικη διεύθυνση μπορείς να βάλεις. Πέφτεις απ τα σύννεφα ε? 

αρα φευγεις απο την μια παρανομια (πειρατικο) και πας στην αλλη(ψευτικα στοιχεια). Δηλαδη θα παρανομώ και με τους 2 τροπους, και απλα προσπαθεις να με πεισεις οτι ο δικος σου ειναι καλυτερος. και μετα με κατηγορεις οτι ψαχνω δικαιολογιες. ο νοων νοειτο

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...