Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 minutes ago, LabrakisG1992 said: Ξαναλεω βρειτε μου υπηρεσια στο εξωτερικο που να σου παρεχει ελληνικα καναλια νομιμα και εγω θα πληρωσω οσο οσο. Δεν έχω ιδέα, άσε και που ήμουν στη θέση σου (ή του κουμπάρου μου που μένει επίσης Lux), δεν βλέπω ελληνικό περιεχόμενο οπότε δεν θα ψαχνόμουν για το συγκεκριμένο. 😛 Κατα τα άλλα το point μου είναι ότι δεν είναι λόγω των τιμών που έγραψε ο Hetfield, οι διαφορές είναι μικρές γιατί δεν ειμαστε ιδιαίτερα φτηνοί στην Ελλάδα... 2
Huruduru Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, cumulus είπε Αγαπητε δεν εχεις καταλαβει οτι αρκετοι εδω μεσα δεν μπορουν να συνταξουν μια προταση ,χωρις να περιεχει την λεξη καπιταλισμος.Το αστειο βεβαια ειναι οτι ολοι αυτοι χρησιμοποιουν προιοντα του καπιταλισμου,διοτι οπως λεω τον καπιταλισμο πολλοι τον μισουν,τα προιντα ομως τα λατρευουν. Είναι εύκολο να τα βάζεις όλα μέσα σε ένα καζάνι. Υπάρχουν τα καλά και τα κακά του καπιταλισμού. Μην πάμε την συζήτηση αλλού. Μπορούμε να πάμε την συζήτηση στην μουσική, στα κλειδωμένα προϊόντα κλπ κλπ. Να βλέπουμε τις δυο μεριές ενός νομίσματος. 4
LabrakisG1992 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν έχω ιδέα, άσε και που ήμουν στη θέση σου (ή του κουμπάρου μου που μένει επίσης Lux), δεν βλέπω ελληνικό περιεχόμενο οπότε δεν θα ψαχνόμουν για το συγκεκριμένο. 😛 Κατα τα άλλα το point μου είναι ότι δεν είναι λόγω των τιμών που έγραψε ο Hetfield, οι διαφορές είναι μικρές γιατί δεν ειμαστε ιδιαίτερα φτηνοί στην Ελλάδα... Ας είναι καλα η γυναικα που θελει να βλεπει γη της ελιας και ενα αλλο με ενα ξενοδοχειο 😂 Εγω επι το πλειστον την μπαλα μου την βλεπω μεσω ντισκορτ(με φιλο να στριμαρει απο κοσμοτε). Εχει επιλογη ο παροχος μου για πρεμιερ λιγκ και κατι τετεια πρωταθληματακια, αλλα 1ον) Τι να το κανω αν δεν εχει το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου (Σουπερ Λιγδ) 2ον) Δεν αντεχω τους σπικερ που ουρλιαζουν στα Γαλλικα. 1 2
forgotten Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μια ζωη μιλαμε για φανταστικες ζημιες των παροχων και μια ζωη βρισκομαστε απεναντι 2
Huruduru Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ας είναι καλα η γυναικα που θελει να βλεπει γη της ελιας και ενα αλλο με ενα ξενοδοχειο 😂 Εγω επι το πλειστον την μπαλα μου την βλεπω μεσω ντισκορτ(με φιλο να στριμαρει απο κοσμοτε). Εχει επιλογη ο παροχος μου για πρεμιερ λιγκ και κατι τετεια πρωταθληματακια, αλλα 1ον) Τι να το κανω αν δεν εχει το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου (Σουπερ Λιγδ) 2ον) Δεν αντεχω τους σπικερ που ουρλιαζουν στα Γαλλικα. Στην δική μου περίπτωση, έχω γνωστό που θέλει να βλέπει μια δυο φορές τον μήνα ένα παιχνίδι Bundesliga ή Champions League, εξαρτάται την σεζόν. Θα κάνει συμβόλαιο δέσμευσης για ένα χρόνο σε τρεις διαφορετικές υπηρεσίες γιατί τα παιχνίδια δεν είναι κάθε φορά στανταρντ στην υπηρεσία που πληρώνεις; Επίσης δεν προσφέρουν κάποια λύση να πληρώσεις ένα ημερήσιο ψηφιακό εισιτήριο να δεις το παιχνίδι που θες, σε αναγκάζουν να κάνεις συμβόλαιο. Αν είχε έστω και 10€ Day Ticket. Πληρώνεις μια φορά στο τόσο 10€ και μια δυο φορές τον μήνα να το δίνεις, είσαι στα 120-170€ τον χρόνο όχι στα 980€ To BEINSports σε ασιατικές χώρες για παράδειγμα προσφέρει πχ Day Tickets για να δεις το παιχνίδι που θες και περιέχει όλα τα παιχνίδια, δεν είναι διασπασμένα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από Huruduru 2
majunior Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Με 28 ευρω το μηνα σε Nova βλεπεις πλεον τα παντα ειδικα στα αθλητικα, τιμια συνδρομη, δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις... Υπάρχει κάπου στο site της Nova κάποιο πακέτο που έστω να προσεγγίζει αυτό το κόστος για φουλ αθλητικά; 1
vasilisspyder Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Γιατί να τον βάλουν μέσα? Εδώ όποιον πιάσουν με ναρκωτικά και πει δικά μου είναι για προσωπική χρήση τον αφήνουν ελεύθερο 1
nairefile Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, πως αγόρασα πριν λίγα χρόνια τηλεόραση από media markt και είχε προεγκατεστημένο μέσα το popcorn και έβλεπα ταινίες? Ο Θεός με λυπήθηκε και δεν πλάκωσαν τα εκαμ να μου πάρουν και τα bitcoin μου... 3
JcD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Και το ιντερνετ και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι παροχοι είναι ιδιαίτερα ακριβά στην ελλάδα. 4 1
nepomuk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Με 28 ευρω το μηνα σε Nova βλεπεις πλεον τα παντα ειδικα στα αθλητικα, τιμια συνδρομη, δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις... 30 ευρω , 12 μηνες "συνδρομη" σε Αφρικανικη χωρα ; Δεν μπλεκεις ιδιαιτερα , μια ετησια πληρωμη με Pal , αλλα δεν ειναι και εξασφαλισμενη η θεαση . Απο την αλλη εχεις θεαματα απ ολο τον κοσμο και φυσικα παμπολλα ελευθερα καναλια .Για πολυγλωσσικες οικογενειες βολευει αφανταστα . Αν καταλαβα καλα ομως οι παροχοι Τιβι που ειναι συγχρονως και παροχοι διαδικτυου επιζητουν την επιβολη χρηματικων ποινων αμα τη ληψη "πειρατικης" ροης απο τους πελατες τους , υπηρεσιων διαδικτυου .Κατι για 600 ευρω ακουσα που θα σου ερχεται κατακουτελα το προστιμο και μεσω ΑΑΔΕ . Χωρις πολλα - πολλα , δικες , δικηγορους ,εφεσεις ,δικαστικα εξοδα κτλπ , απλα θα χρεωνεσαι στην εφορια . Το μεγα ερωτημα ειναι τι θα σαρωνουν οι παροχοι υπηρεσιων διαδικτυου , δηλ παιζεις ευκαιριακα με το Kodi , κατι ειδες , κατι ακουσες για λιγο και εγινες αντιληπτος απο το συστημα και να το 600αρι ευρω στο κεφαλι ; Οι παροχοι ιντερνετ δηλ θα δινουν τοσο στεγνα τους πελατες τους ; Το αναφερομενο περιστατικο με την καταδικη δειχνει πολυ βαρεια περιπτωση , ισως αγορα "ετοιμου" Tv box , φτιαγμενου και με προσβαση σε συγκεκριμενους σερβερ , θεαση συγκεκριμενων πακετων και πολυχρονη καταβολη φανερων πληρωμων απο τον πελατη προς τον ιδιο πειρατη. Μενει να δουμε τι θα γινει με την "μαριδα" , εκατομυρια κοσμος που θα χαζεψει ευκαιριακα καποιο stream η θα κατεβασει κανενα τορεντ. Να ειναι η λυση το VPN ; Ιδωμεν. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από nepomuk
ScorpioX777 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, majunior είπε Υπάρχει κάπου στο site της Nova κάποιο πακέτο που έστω να προσεγγίζει αυτό το κόστος για φουλ αθλητικά; https://nova.gr/eon-tv/programmata-eon 1
Huruduru Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, JcD είπε Και το ιντερνετ και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι παροχοι είναι ιδιαίτερα ακριβά στην ελλάδα. Όχι ρεσυ μένεις Ελλάδα όπως είπε παραπάνω και "Απολαμβάνεις" τιμές ελλάδος. 2
cpc464 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ μία απορία έχω,πως τον έπιασαν;, είχε κανα καφέ και έβαζε αγώνες η μπήκαν στο σπίτι του με ένταλμα;. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 12 minutes ago, vasilisspyder said: Γιατί να τον βάλουν μέσα? Εδώ όποιον πιάσουν με ναρκωτικά και πει δικά μου είναι για προσωπική χρήση τον αφήνουν ελεύθερο Εξαγοράσιμη θα είναι έτσι κι αλλιώς η ποινή.
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Αν δεν δούμε την απόφαση και το σκεπτικό δεν μπορούμε να σχολιάσουμε και πολλά. Πως τον βρήκαν, κατέβαζε υλικό torrent; έβλεπε streaming; δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για 1 άτομο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα