Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Με 28 ευρω το μηνα σε Nova βλεπεις πλεον τα παντα ειδικα στα αθλητικα, τιμια συνδρομη, δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις...

και ομως υπάρχει. Σε κατοικους εξωτερικου δεν μας δινετε η δυνατοτητα συνδρομης. Αρα το πειρατικο ειναι μονοδρομος

• Like 3
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A ναι αρπαζουν και οτι μετρητα βρουν απο παντου στο χωρο γιατι ειναι πειστηρια . Βλεπεις την επιδρομη και αναρωτιεσαι αν εχει πλακωσει η κοζα νοστρα για τις εισπραξεις μου ειχε τυχει σε καφε να βλεπω κατι τυπους να τα σηκωνουν ολα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Azerothakis είπε

Εφοσον σε βρηκαμε παρανομο ας σου "κλεψουμε" και τις καταθεσεις με την "ευκαιρια".

Αυτό ισχύει για όλα τα οικονομικά εγκλήματα φίλε μου…

4 λεπτά πριν, Huruduru είπε

Ένα μέσο γεμάτο σκουπίδια με υπερβολικό κόστος και διασπασμένο ανάμεσα σε διαφορετικές εταιρίες για να αρμέξει η κάθε μία με την σειρά της. Αναρωτιούνται μετά γιατί ο κόσμος στρέφεται στην πειρατεία. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν ποδόσφαιρο και όταν έχεις τα παιχνίδια διασπασμένα σε διάφορες εταιρίες, θα πληρώνει ο καθένας 70-80€ τον μήνα για να βλέπει ποδόσφαιρο ή αθλητικά; Ένα παράδειγμα Γερμανία, τα παιχνίδια είναι διασπασμένα σε Sky, DAZN, Amazon Prime. Sky Sport με HD και συσκευή 30-35€ τον μήνα για ένα χρόνο και δύσκολη ακύρωση, DAZN 35€/45€ τον μήνα και Prime 10€/7€ τον μήνα (τα τελευταία δύο αναλόγως αν κάνεις συμβόλαιο μηνιαίο ή πληρώσεις μια φορά το χρόνο). Το σύνολο αν κάνεις συμβόλαιο για ένα χρόνο 930€ για να βλέπεις αθλητικά και μετά κάθονται και τρέχουν στα δικαστήρια καταναλωτές που δεν θέλουν να δίνουν μια περιουσία για να δουν μια στο τόσο ένα παιχνίδι αντί να βελτιώσουν τις τιμές τους και τα συμβόλαια τους.

Και εγώ μαζί σου, αλλά σαν καταναλωτής πρέπει πρώτα να κάνεις καταγγελία για μονοπωλιακές τακτικές και δημιουργία καρτέλ…

το να πας στην απέναντι όχθη και να παρανομήσεις δεν σε κάνει καλύτερο από αυτούς ή όσους εκμεταλλεύονται την ανάγκη μιας δευτερεύουσας ανάγκης για να πλουτίσουν….

• Like 3
  • Haha 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kinitos είπε

Σίγουρα η αλλαγες έρχονται και θα είναι χαρούμενοι ολοι με τις αυξήσεις τιμών.

Αντε καλη επιστροφή στα δημόσια σκουπιδοκαναλα και μιλάω ως χρήστης αρκετών ιδιωτικών πληρωμών.

Όσοι νομίζουν ότι αυτό ,η πάταξη της πειρατείας, μονο καλό κάνει η στέλεχος εταιρείας είναι η δεν βλέπει ότι θα χάσει και αυτός στο άμεσο η έμμεσο μέλλον.

Κατανοώ την απογοήτευσή σου, ειδικά αν έχεις εμπειρία με ιδιωτικές συνδρομές και βλέπεις τις τιμές να αυξάνονται. Πράγματι, το ζήτημα της πειρατείας είναι πολύπλοκο και επηρεάζει όλους μας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ύπαρξη πειρατείας δεν είναι λύση. Το να διεκδικούμε καλύτερες τιμές και ποιοτικές υπηρεσίες από τις νόμιμες πλατφόρμες είναι ο πιο σωστός τρόπος για να βελτιωθεί η κατάσταση. Αν υπάρχει πίεση από τους καταναλωτές, οι εταιρείες ίσως αναγκαστούν να γίνουν πιο προσιτές.

• Like 4
  • Confused 2
  • Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Με 28 ευρω το μηνα σε Nova βλεπεις πλεον τα παντα ειδικα στα αθλητικα, τιμια συνδρομη, δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις...

Συμφωνώ απόλυτα. Και ούτε καν 28. Με την 100άρα συνδυαστικά μου βγήκε στα 21.

• Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Αυτό ισχύει για όλα τα οικονομικά εγκλήματα φίλε μου…

Και εγώ μαζί σου, αλλά σαν καταναλωτής πρέπει πρώτα να κάνεις καταγγελία για μονοπωλιακές τακτικές και δημιουργία καρτέλ…

το να πας στην απέναντι όχθη και να παρανομήσεις δεν σε κάνει καλύτερο από αυτούς ή όσους εκμεταλλεύονται την ανάγκη μιας δευτερεύουσας ανάγκης για να πλουτίσουν….

Δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά αυτές οι εταιρίες είναι Lobby που μπορούν και ξεφεύγουν με τέτοιες μονοπωλιακές τακτικές δυστυχώς. Οπότε η μόνη "τίμια" λύση είναι είτε να κόψεις τα αθλητικά ή να πληρώνεις κάθε μήνα μεγάλα ποσά.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 minutes ago, LabrakisG1992 said:

και ομως υπάρχει. Σε κατοικους εξωτερικου δεν μας δινετε η δυνατοτητα συνδρομης. Αρα το πειρατικο ειναι μονοδρομος

Π.χ. κατοικος Γερμανιας με μισθο Γερμανιας και να θες πληρωνεις τιμες Ελλαδος.... κατι δεν μου κολλαει. :P

• Like 2
  • Confused 4
Δημοσ.
16 minutes ago, Huruduru said:

Ένα μέσο γεμάτο σκουπίδια με υπερβολικό κόστος και διασπασμένο ανάμεσα σε διαφορετικές εταιρίες για να αρμέξει η κάθε μία με την σειρά της. Αναρωτιούνται μετά γιατί ο κόσμος στρέφεται στην πειρατεία. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν ποδόσφαιρο και όταν έχεις τα παιχνίδια διασπασμένα σε διάφορες εταιρίες, θα πληρώνει ο καθένας 70-80€ τον μήνα για να βλέπει ποδόσφαιρο ή αθλητικά; Ένα παράδειγμα Γερμανία, τα παιχνίδια είναι διασπασμένα σε Sky, DAZN, Amazon Prime. Sky Sport με HD και συσκευή 30-35€ τον μήνα για ένα χρόνο και δύσκολη ακύρωση, DAZN 35€/45€ τον μήνα και Prime 10€/7€ τον μήνα (τα τελευταία δύο αναλόγως αν κάνεις συμβόλαιο μηνιαίο ή πληρώσεις μια φορά το χρόνο). Το σύνολο αν κάνεις συμβόλαιο για ένα χρόνο 930€ για να βλέπεις αθλητικά και μετά κάθονται και τρέχουν στα δικαστήρια καταναλωτές που δεν θέλουν να δίνουν μια περιουσία για να δουν μια στο τόσο ένα παιχνίδι αντί να βελτιώσουν τις τιμές τους και τα συμβόλαια τους.

και η κλοπη κατα την γνωμη σας ειναι η λυση.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ακουσει να θελουν να βαλουν τα ελληνοφωνα και να μη τους αφηνουν με τις IP εκει  . Μη πεταμε χολη χωρις λογο ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Π.χ. κατοικος Γερμανιας με μισθο Γερμανιας και να θες πληρωνεις τιμες Ελλαδος.... κατι δεν μου κολλαει. :P

Αυτο ειναι το προβλημα?  Βρες μου εσυ συνδομιτικη υπηρεσια του εξωτερικου που να εχει τα ελληνικα καναλια και θα την πληρωσω οσο οσο!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που αγαπάτε όλοι, που προσκυνάτε βασικά, τον καπιταλισμούλη αλλά όταν έρχεται ο λογαριασμός κοπανάτε τα κεφάλια σας στα κιγκλιδώματα με αγανάκτηση  να το προσέξετε, ε;

• Like 4
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hetfield είπε

1370€ είναι ο μέσος μισθός Γερμανίας για ένα ανειδίκευτο, ένα δυάρι διαμέρισμα κοστίζει αυτή τη στιγμή 800-1000€ τον μήνα. Περισσεύουν 470€ αν βρεις κάτι κάτω από 1000€ αφαίρεσε ρεύμα, θέρμανση, ιντερνετ, τρόφιμα. Μερικοί νομίζετε ότι στο εξωτερικό όλα είναι ρόδινα. 

• Like 4
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Έχεις δικιο, για κάποιον που δεν έχει να δώσει για νοίκι, ΔΕΗ κτλ που είναι μεγάλη μερίδα του ελληνικού πληθυσμού πλέον θα δώσει 28 για το nova ενώ μπορεί να το έχει με 5-8 ευρώ. 

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Εφοσον σε βρηκαμε παρανομο ας σου "κλεψουμε" και τις καταθεσεις με την "ευκαιρια".

Αν βγαζεις λεφτα μεσω πειρατειας λογικο ειναι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...