Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, GoMaR είπε Η κατασταση στην Καλλιθεα ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Μενω 38 χρονια και το μοναδικο μου αγχος ειναι πως θα παρκαρω, που, ποσο μακρια και μη βγαλω το αμαξι γιατι την επομενη εχουμε λαικη, η αν ειναι βραδυ θα θες 40-50λεππτα να βρεις παρκινγκ. Ποσο μαλλον τωρα με τις οπτικες ινες που εχουν σκαψει δρομους, εχουν μηχανηματα, εργα ιστοριες απο δω και απο εκει. γινεται το ελα να δεις. Ειναι απλα τραγικη. Θα μου πεις να μην κανουν εργα ; Οχι εννοειται. Απλα ειναι ταλαιπωρια σε συνδιασμο με ολα τα αλλα. Κανω 37 λεπτα να γυρισω απο αεροδρομιο σπιτι και 35 λεπτα να παρκαρω. 55 λεπτα απο Παπαγου Καλλιθεα λογω κινησης και 40λεπτα ψαχνε μλκ Ιασονα γυρω γυρω. Να ειμαι δικαιος, υπαρχουν φορες που βρισκω και στο 10λεπτο. Να διπλοπαρκαρω δε το εχω κανει ποτε. Σε παρκινγκ της γειτονιας μου που με γνωριζουν ναι εννοειται αλλα για να πεταχτω μια στιγμη σπιτι μου να παρω κατι. Με διαολιζει φουλ να γυρναω γυρω γυρω και επειδη εχουν διπλοπαρκαρει, να πρεπει να κανω "μανουβρες" για να χωρεσω το αμαξι. Ωρες ωρες απο τα νευρα μου θελω να παρω φορα και να σκασω πανω τους. Αλλα λυπαμαι το αμαξι μου. Το δικο τους χεστηκα. Υ.Γ Η παραπανω κατασταση που περιγραφω, φανταζομαι συμβαινει και σε αλλες περιοχες. Υ.Γ2 Οχι δεν βγαινω οικονομικα για παρκινγκ. Δυστηχως. Στη καλλιθεα που ολη η θησεως ειναι μονιμα διπλοπαρκαρισμενη, απο θειτσες που ειναι στο διπλανο κομμωτηριο η εχουν παει για να ψωνισουν? Εκει που απο τα παρκαρισμενα σε στροφες, φαναρια, και διαβασεις, εχεις μηδεν ορατοτητα και γι αυτο περσι σκοτωθηκε ενα κοριτσακι οταν πηγε να περασει τη διαβαση. Αλλα δεν εχει σημασια αυτο, σημασια εχει να εχουν ολοι απο 1-2 αυτοκινητα, κι ας μην εχουν παρκινγκ. Λογικα ολοι αγοραζουν αυτοκινητο με τη λογικη "παμε κι οπου βγει"
armagedwnn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Υ.Γ.: Επειδή παίζει να μην το έχεις καταλάβει αν κρίνω απ' τις ιδέες σου τα parking στο LA που ανέβασες είναι ΙΔΙΩΤΙΚΑ.
Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, spooker είπε Ναι ας μην το συνεχίσουμε γιατί το επίπεδο σου είναι χαμηλό και το πιθανότερο είναι πως δεν έχεις βγει από το χωριό σου ακόμα. Βλέπεις στο Los Angeles είναι ηλιθιοι που έχουν 18.6 εκατομμύρια θέσεις πάρκινγκ. https://www.transportationlca.org/losangelesparking/ Και θες μια πολη που ειναι κατα πολυ πιο καινουρια και μοντερνα, πολυ πιο αραιοκατοικημενη, να εχει οσα παρκινγκ εχει η Αθηνα? Επισης ναι, ειναι ηλιθιοι που εχουν τοσα παρκινγκ, γιατι οι αμερικανοι ειναι πορωμενοι με την ιδεα του αυτοκινητου. Για πηγαινε στο Τοκυο να παρεις αυτοκινητο χωρις να εχεις δικο σου παρκινγκ, να δουμε τι θα γινει.
DestinyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Ο δήμος Καλλιθέας και γενικότερα το ελληνικό κράτος έχει κάποια ακίνητα τα οποία είναι αχρησιμοποίητα . Γιατί δεν τα αξιοποιεί ως χώρους στάθμευσης για ένα συμβολικό τίμημα ; Έτσι και οι πολίτες θα διευκολυνθούν και το κράτος/δήμος θα έχει ένα παραπάνω έσοδο. Καλύτερα απο το να μαζεύουν σκόνη. Ακόμα πιο τραγικό είναι κάποιες περιοχές (π.χ Μελίσσια) όπου υπάρχουν δρόμοι που είναι δεσμευμένοι για Parking μόνο για τους δημότες του εκάστοτε δήμου. Λες και οι υπόλοιποι δεν πληρώνουμε φόρους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα