Midnek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Προκαλεί θλίψη το τι νομίζουν κάποιοι ότι σημαίνει το δεν εμποδίζω… 1
Nabuko Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις κλήσεις πάνω αριστερά φαίνεται η υπηρεσία που ανήκει το περιπολικό που κόβει την κλήση. Στην προκειμένη περίπτωση ΑΔ άρα ΓΑΔΑ. Στα δεξιά είναι ο Κωδικός ΟΤΑ της περιοχής που ανήκει ο δρόμος που κόβεται η κλήση. Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο δεξιά που ο αστυνομικός ανέγραψε "σήμα ΚΑΔ" το οποίο σημαίνει ότι έπεσε καρφωτή δηλ κάποιος πήρε τηλέφωνο 1
GodzillaCover Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Nabuko said: Στις κλήσεις πάνω αριστερά φαίνεται η υπηρεσία που ανήκει το περιπολικό που κόβει την κλήση. Στην προκειμένη περίπτωση ΑΔ άρα ΓΑΔΑ. Στα δεξιά είναι ο Κωδικός ΟΤΑ της περιοχής που ανήκει ο δρόμος που κόβεται η κλήση. Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο δεξιά που ο αστυνομικός ανέγραψε "σήμα ΚΑΔ" το οποίο σημαίνει ότι έπεσε καρφωτή δηλ κάποιος πήρε τηλέφωνο Ε λογικά ο οδηγός του απορριματοφορου.
spooker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 17 hours ago, rednaskela7 said: σε παρατημενο οχημα, και δεν εμποδιζε διελευση αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι ηταν λαθος και σωστα εφαγα την κληση, αλλα μετα απο 50 λεπτα ψαξιμο για παρκινγκ δε ξερω τι αλλο θα μπορουσα να κανω Κανονικά πρέπει να αρχίσουμε μαζικές μηνύσεις στο κράτος για να δημιουργήσει πάρκινγκ. Υποτίθεται πως ένας από τους λόγους που πληρώνουμε για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου είναι η μέριμνα για την ύπαρξη χώρου για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Τις προάλλες έψαχνα για πάνω από ώρα να βρω να παρκάρω και μιλάμε τώρα για τεράστια ακτίνα πολλών τετραγώνων γύρω από το σπίτι μου. 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, spooker είπε Κανονικά πρέπει να αρχίσουμε μαζικές μηνύσεις στο κράτος για να δημιουργήσει πάρκινγκ. Υποτίθεται πως ένας από τους λόγους που πληρώνουμε για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου είναι η μέριμνα για την ύπαρξη χώρου για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Τις προάλλες έψαχνα για πάνω από ώρα να βρω να παρκάρω και μιλάμε τώρα για τεράστια ακτίνα πολλών τετραγώνων γύρω από το σπίτι μου. Που ακριβως θα δημιουργηθουν αυτα τα παρκινγκ? Να γκρεμισουμε τα μισα σπιτια? Γιατι καθε αυτοκινητο, θελει χωρο για παρκινγκ ισα με ενα μικρο σπιτι.
armagedwnn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, spooker said: Κανονικά πρέπει να αρχίσουμε μαζικές μηνύσεις στο κράτος για να δημιουργήσει πάρκινγκ. Υποτίθεται πως ένας από τους λόγους που πληρώνουμε για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου είναι η μέριμνα για την ύπαρξη χώρου για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Τις προάλλες έψαχνα για πάνω από ώρα να βρω να παρκάρω και μιλάμε τώρα για τεράστια ακτίνα πολλών τετραγώνων γύρω από το σπίτι μου. Δηλαδή τι ακριβώς περιμένεις να σου κάνει το κράτος; Ας πάμε σε μια τέλεια γειτονιά με πολυκατοικίες μετά του 2000 που θα πρέπει να έχουν γκαράζ. Ας θεωρήσουμε ότι επίσης έχει 10 διαμερίσματα και 12 θέσεις γκαράζ (σχεδόν αδύνατο να υπάρχει αυτό αλλά τεσπά). Επίσης έτσι όπως γίνεται η διαμόρφωση αυτές οι πολυκατοικίες δεν έχουν καν χώρο απ' έξω να παρκάρεις αλλά για το τέλειο ας πούμε ότι υπάρχει άλλη μία θέση και συνήθως την χρησιμοποιεί κάποιος επισκέπτης της πολυκατοικίας. Πίστευεις ότι θα λυνόταν το πρόβλημα; Γιατί εγώ πιστεεύω θα είχαν πάνω από 15 αυτοκίνητα σίγουρα αυτή η πολυκατοικία και πάλι θα υπήρχε πρόβλημα. Η Σιγαπούρη το έχει λύσει αυτό το πρόβλημα αλλά τα τέλη κυκλοφορίας είναι 100,000 ευρώ περίπου και πρέπει να δηλώσεις και το γκαράζ του αμαξιού σου.
piiii Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εχω απορία πάντως. Εαν δεν προσκομίσεις όλα αυτά που σου ζητάνε και τους συνδέσεις με κάϊρο, δεδομένου ότι δεν σου έχουν αφαιρέσει κάποια απο τις πινακίδες, απλά το πρόστιμο θα φτάσει κάποτε στην εφορία, η παίζει καμιά άλλη πουστιά στην μέση;
spooker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, Ntinaras said: Που ακριβως θα δημιουργηθουν αυτα τα παρκινγκ? Να γκρεμισουμε τα μισα σπιτια? Γιατι καθε αυτοκινητο, θελει χωρο για παρκινγκ ισα με ενα μικρο σπιτι. Ας φτιάξουνε υπόγεια πάρκινγκ όπως το πάρκινγκ του μετρό στην στάση Σύγγρου φιξ. Λύσεις υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει. 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, spooker είπε Ας φτιάξουνε υπόγεια πάρκινγκ όπως το πάρκινγκ του μετρό στην στάση Σύγγρου φιξ. Λύσεις υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει. Οποτε να ερθουν να σκαψουν κατω απο το σπιτι σου? Αυτη ειναι η λυση δηλαδη? Να σκασουμε τα κερατα μας σε λεφτα, για να σου εχουμε ενα παρκινγκ να σε περιμενει οπου πηγαινεις. Μη τυχον και περπατησεις πανω απο 4 μετρα. 2
armagedwnn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, spooker said: Ας φτιάξουνε υπόγεια πάρκινγκ όπως το πάρκινγκ του μετρό στην στάση Σύγγρου φιξ. Λύσεις υπάρχουν, θέληση δεν υπάρχει. Μα μιλάμε πιο φθηνό πράγμα δεν υπάρχει στον κόσμο, σκάβεις και βγαίνει παρκινγκ. Δηλαδή η λογική του μέσου Έλληνα δεν είναι να πάρει το μετρό. Είναι να βρεινα παρκάρει δίπλα στο σπίτι του. Όχι να σκάψουν για να έχουμε καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες αλλά να σκάψουμε για να παρκάρουμε τα αμάξια μας. Ότι να ναι πραγματικά. Ανεπτυγμένη χώρα δεν είναι αυτή που όλοι έχουν αυτοκίνητο, είναι αυτή η χώρα που οι πλούσιοι χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες. 1 1
spooker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, armagedwnn said: Ανεπτυγμένη χώρα δεν είναι αυτή που όλοι έχουν αυτοκίνητο, είναι αυτή η χώρα που οι πλούσιοι χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες. Ποιές συγκοινωνίες ? Έχεις δει τι γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια στο μετρό και στον ηλεκτρικό σε ώρες αιχμής? Τα λεωφορεία που περνάνε όποτε τους καπνίσει? Εδώ οι άλλοι στο Σαλόνικα κάναν 40 χρόνια για να τους φτιάξουν μετρό και δεν προνόησαν να βάλουν ούτε εφεδρικές κυλιόμενες σκάλες. Όπως και να έχει από την στιγμή που κάποιο πληρώνει απίστευτα μεγάλα ποσά για τέλη κυκλοφορίας πρέπει να υπάρχει μέρος να παρκάρει, διαφορετικά ας περιορίσουν τις άδειες αυτοκινήτων. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από spooker 1
armagedwnn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, spooker said: Ποιές συγκοινωνίες ? Έχεις δει τι γίνεται τα τελευταία 2 χρόνια στο μετρό και στον ηλεκτρικό σε ώρες αιχμής? Τα λεωφορεία που περνάνε όποτε τους καπνίσει? Εδώ οι άλλοι στο Σαλόνικα κάναν 40 χρόνια για να τους φτιάξουν μετρό και δεν προνόησαν να βάλουν ούτε εφεδρικές κυλιόμενες σκάλες. Όπως και να έχει από την στιγμή που κάποιο πληρώνει απίστευτα μεγάλα ποσά για τέλη κυκλοφορίας πρέπει να υπάρχει μέρος να παρκάρει, διαφορετικά ας περιορίσουν τις άδειες αυτοκινήτων. Το να σκάψουν για να έχεις να παρκάρεις είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που υπάρχει αυτό λέω. Αλλά ας μην το συνεχίσουμε. 1
spooker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, armagedwnn said: Το να σκάψουν για να έχεις να παρκάρεις είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που υπάρχει αυτό λέω. Αλλά ας μην το συνεχίσουμε. Ναι ας μην το συνεχίσουμε γιατί το επίπεδο σου είναι χαμηλό και το πιθανότερο είναι πως δεν έχεις βγει από το χωριό σου ακόμα. Βλέπεις στο Los Angeles είναι ηλιθιοι που έχουν 18.6 εκατομμύρια θέσεις πάρκινγκ. https://www.transportationlca.org/losangelesparking/ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από spooker
GoMaR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Η κατασταση στην Καλλιθεα ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Μενω 38 χρονια και το μοναδικο μου αγχος ειναι πως θα παρκαρω, που, ποσο μακρια και μη βγαλω το αμαξι γιατι την επομενη εχουμε λαικη, η αν ειναι βραδυ θα θες 40-50λεππτα να βρεις παρκινγκ. Ποσο μαλλον τωρα με τις οπτικες ινες που εχουν σκαψει δρομους, εχουν μηχανηματα, εργα ιστοριες απο δω και απο εκει. γινεται το ελα να δεις. Ειναι απλα τραγικη. Θα μου πεις να μην κανουν εργα ; Οχι εννοειται. Απλα ειναι ταλαιπωρια σε συνδιασμο με ολα τα αλλα. Κανω 37 λεπτα να γυρισω απο αεροδρομιο σπιτι και 35 λεπτα να παρκαρω. 55 λεπτα απο Παπαγου Καλλιθεα λογω κινησης και 40λεπτα ψαχνε μλκ Ιασονα γυρω γυρω. Να ειμαι δικαιος, υπαρχουν φορες που βρισκω και στο 10λεπτο. Να διπλοπαρκαρω δε το εχω κανει ποτε. Σε παρκινγκ της γειτονιας μου που με γνωριζουν ναι εννοειται αλλα για να πεταχτω μια στιγμη σπιτι μου να παρω κατι. Με διαολιζει φουλ να γυρναω γυρω γυρω και επειδη εχουν διπλοπαρκαρει, να πρεπει να κανω "μανουβρες" για να χωρεσω το αμαξι. Ωρες ωρες απο τα νευρα μου θελω να παρω φορα και να σκασω πανω τους. Αλλα λυπαμαι το αμαξι μου. Το δικο τους χεστηκα. Υ.Γ Η παραπανω κατασταση που περιγραφω, φανταζομαι συμβαινει και σε αλλες περιοχες. Υ.Γ2 Οχι δεν βγαινω οικονομικα για παρκινγκ. Δυστηχως. 1
armagedwnn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, spooker said: Ναι ας μην το συνεχίσουμε γιατί το επίπεδο σου είναι χαμηλό και το πιθανότερο είναι πως δεν έχεις βγει από το χωριό σου ακόμα. Βλέπεις στο Los Angeles είναι ηλιθιοι που έχουν 18.6 εκατομμύρια θέσεις πάρκινγκ. https://www.transportationlca.org/losangelesparking/ Ναι ακριβώς εγώ δεν έχω βγει απ' το χωριό μου, ο νορμάλ εδώ είσαι εσύ που μάλλον κοτσάρεις και καμία καρέκλα έξω από το σπίτι σου να παρκάρεις. Και αν θεωρείς ότι ψάχνεις πολύ ώρα πας και το διπλοπαρκάρεις. Επειδή εγώ έχω βγει απ' το χωριό μου και έχω μείνει ένα μήνα εκεί. Μιλάμε για διπλανή πόλυ στο Τόκιο δες πως παρκάρουν. Γύρνα λίγο με το maps και θα καταλάβεις. Μετά πετάξου και στον κεντρικό σταθμό του Τόκιο να δεις δίκτυο. Αλλά εκεί η λογική τους είναι να μην ενοχλούν τον διπλανό τους κάτι που εδώ δεν το γνωρίζουμε. Και έλα μετά να μου εκθεάσεις τις συγκοινώνιες της Αμερικής, που είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε τόσο ανεπτυγμένη χώρα. Που εσένα η λύση σου είναι να σκάψουν την Καλλιθέα να παρκάρεις αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει θέληση. Και αν στο έφτιαχναν μετά θα γκρίνιζες για την κίνηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα