Neptu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά αν έχουμε 4G μπορούμε να κάνουμε κλήση και να σερφαρουμε συγχρόνως; Έχω αλλάξει κινητό και αυτό δε γίνεται ενώ νομίζω το έκανα με παλαιότερο κινητό. Εκτός αν έμπαινα με wifi και δε θυμάμαι. Με 5G το ίδιο. Επίσης σε dual κινητό μπορούμε να μιλάμε στη μία sim και την ίδια στιγμή να παίρνουμε δεδομένα από την άλλη ; Πάλι αν θυμάμαι με Xiaomi γινόταν. Μήπως είναι θέμα κινητού ή δε γίνεται;
apostolos22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Πρέπει να ενεργοποιήσεις το VoLTE. Πρέπει να το υποστηρίζει και το κινητό και ο πάροχος. Με dual αν θυμάμαι καλά δες παίζει ταυτόχρονα με διαφορετικές sim
Neptu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Τελικά απ' ότι φαίνεται αυτό που θέλω, δηλαδή να μιλάω στη μία sim και να παίρνω δεδομένα από την άλλη δε γίνεται. Να μιλάς και να παίρνεις δεδομένα από την ίδια sim οκ. Παλαιότερα έκανα αυτό ακριβώς και μπερδεύτηκα. Τώρα που θέλω δεδομένα από την 2η, δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα