Προς το περιεχόμενο

iPhone 11

Ilzals

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είναι η τελευταία αναβάθμιση iOS που θα πάρει, παρόλα αυτά, νομίζω ότι παραείναι παλιό πλέον το 11αρι, αν σε παίρνει οικονομικά, πήγαινε για 12αρι κατά τη γνώμη μου, θα πάρει ακόμα μια χρονιά αναβαθμίσεις, σίγουρα και iOS 20. Το να πάρεις κάτι το οποίο έχει μόνο ένα χρόνο ζωής σε αναβαθμίσεις και να δώσεις τόσα λεφτά, είναι όχι από μένα, καλύτερα το 12αρι, για δύο χρόνια τουλάχιστον θα είσαι ήσυχος. 

Τα 299€, σε καμιά περίπτωση δεν είναι ευκαιρία για το 11αρι, πλέον είναι 5 χρονών....

Επεξ/σία από tsimisdel
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ilzals είπε

Γεια σας αξίζει η αγορά καινούργιου iPhone 11 για παιδί 14 ετών ;το βρήκα 299 άρα θα πάρει το iOS 19?

Πολύ ακριβό για 5 χρόνων κινητό. Τουλάχιστον στο 12 πήγαινε.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε

Γιατί δεν παίρνεις android στα ίδια χρήματα; Πολύ ανώτερο από iphone 11, 12.

Στην εφηβεία, συνήθως τα παιδιά θεωρούν κουλ το να έχουν iPhone, γι’ αυτό πιθανόν και η σχετική σκέψη, έτσι το ερμηνεύω….

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2024 στις 8:14 ΠΜ, tsimisdel είπε

Νομίζω είναι η τελευταία αναβάθμιση iOS που θα πάρει, παρόλα αυτά, νομίζω ότι παραείναι παλιό πλέον το 11αρι, αν σε παίρνει οικονομικά, πήγαινε για 12αρι κατά τη γνώμη μου, θα πάρει ακόμα μια χρονιά αναβαθμίσεις, σίγουρα και iOS 20. Το να πάρεις κάτι το οποίο έχει μόνο ένα χρόνο ζωής σε αναβαθμίσεις και να δώσεις τόσα λεφτά, είναι όχι από μένα, καλύτερα το 12αρι, για δύο χρόνια τουλάχιστον θα είσαι ήσυχος. 

Τα 299€, σε καμιά περίπτωση δεν είναι ευκαιρία για το 11αρι, πλέον είναι 5 χρονών....

Το 12 το έχει η γυναίκα μου μπαταρία άθλια και χειρότερη από το 11 70-80e διαφορά έχουν αλλά ήθελα καλύτερη μπαταρία 

Στις 4/12/2024 στις 9:50 ΠΜ, koutsis είπε

Πολύ ακριβό για 5 χρόνων κινητό. Τουλάχιστον στο 12 πήγαινε.

Το 12 εσει μικρότερη χωρητικότητα από το 11 μπαταρίας καο το παιδί δεν ειναη σ

Δημοσ.

Χωρίς 5g η μπαταρία του 12 αρι είναι άθλια και σε μετρήσεις η μπαταρία στο 11 είναι μεγαλύτερη νομίζω απόκομμα και από το 11 pro 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, phanispal είπε

Άσχετος με iPhone, ποιο μοντέλο μπορούμε να θεωρήσουμε value for money για χρήση Social Media και καμιά φωτογραφία;

13 θα έλεγα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...