panospc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Το τωρινό μου σύστημα αποτελείται από AMD Ryzen 3900x, Gigabyte Aorus X570 Ultra, 64GB G.Skill Ripjaws 3200, RTX 4080 Super Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming ή το overclocking. Η χρήση είναι για productivity apps. Ούτε η αναβαθμισιμότητα της πλατφόρμας με ενδιαφέρει μιας και όταν αναβαθμίζω θέλω να παίρνω τουλάχιστον 2πλάσιες επιδόσεις. Για επεξεργαστή είμαι ανάμεσα σε AMD 9950x ή τον αντίστοιχο Intel, αρκεί να ταιριάζει με την Deepcool LT720 που έχω. Η μητρική με ενδιαφέρει να έχει όσο πιο πολλές M2 θύρες γίνεται, WiFi και θύρα για αισθητήρα θερμοκρασίας. Για RAM θα προτιμούσα 96GB ή αλλιώς 64GB. Αν κάποιο Kit 96GB στα 5600 έχει μικρή διαφορά σε επιδόσεις (πχ 5-10%) σε σχέση με ένα πιο γρήγορο στα 64GB, θα προτιμήσω τα 96GB. Ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ: DaVinci Resolve, After Effects, Photoshop, Blender, REAPER, Topaz Video & Photo AI αλλά και αρκετές AI εφαρμογές/μοντέλα για δημιουργία/επεξεργασία εικόνας και video. Budget 1200-1400€
dsi44 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 στη θεση σου απλα θα εβαζα πανω τον 5950Χ και θα κραταγα το χρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα