frejik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Παιδιά, αγόρασα εδώ και 3 μήνες το http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=1,CONTENTID=6498 της Logitech και ενώ λειτουργεί άψογα παρουσιάζει ένα πρόβλημα που είναι τρομερά ενοχλητικό. Όταν το πληκτρολόγιο μείνει για αρκετά ώρα idle (δεν πατιέται κανένα πλήκτρο), τις περισσότερες φορές που θα πατήσω ένα πλήκτρο για να συνεχίσω, προκαλεί reboot στο pc. Το site της Logitech δεν βοηθάει πολύ αφού έχει ένα σωρό άσχετα faqs και δεν βρήκα κάποια address να γράψω email. Έχω Win XP SP1 σε καλή κατάσταση. Αν κάποιοις έχει το ίδιο keyboard και έχει το ίδιο πρόβλημα ας απαντήσει. Ευχαριστώ
OXTROS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 exeis balei ka8oulou Drivers apo intellimouse H keyboard? An nai kantous unistall kai den an douleyei kala etsi. an prepei na tous exeis epanw giati exei mouse apo microsoft ksanapostare
reb00t Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Hi, Μερικές φορές (ιδιαίτερα μετά από αρκετή ώρα σε κανα FPS) έχω παρόμοιο πρόβλημα στο ΜΧ (δεν λειτουργεί κανένα key ή σε πολύ αργό rate) και ... με ένα restart στρώνει αλλά σίγουρα είναι ενοχλητικό. Έχεις βάλει τους drivers της Logitech? Εγώ δεν τους βάζω γιατί αφενός τα media keys δεν δουλεύουν σωστά και επίσης εχω συνεχώς ένα αρχείο iTouch_crash_κάτι.txt στο root του C: το οποίο δεν μπορώ να σβήσω με τίποτα. Μάλλον η αφορμή που ψάχνω για το diNovo είναι κοντά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.