Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Θα προσπαθήσω να τα πω όσο ποιο σύντομα γίνεται. Τον Μάιο φέτος είχα παρκαρει το μηχανάκι μου Daytona sprinter και μετά από λίγη ώρα ένα αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να παρκάρει έκανε όπισθεν και μου έριξε το μηχανάκι κάτω. Ευτυχώς ειμουν κοντά, είχαν σπάσει κάποια πλαστικά μπροστά, δέχτηκε την υπαιτιότητα και όλα καλά. Βέβαια λόγω μηχανικου και λόγω το ότι έλειπε μπορέσαμε και το φτιάξαμε πριν κάνα μήνα. Όλα καλά. Το θέμα είναι όταν είχα πάρει εγώ τηλέφωνο την ασφαλιστική του κυρίου που με τράκαρε μου είχαν πει ότι θα πληρώσω τα μισά μόνο.  Σήμερα με παιρνουν τηλέφωνο και από την ασφαλιστική του κυρίου και ο μηχανικός ο ίδιος και μου λεει ότι η ασφαλιστική τελικά μου καλύπτει μόνο 47€ (λόγω κάποιον σπασμένων πλαστικών από πριν) και εγώ πρέπει να δώσω τα υπόλοιπα 92€. Ο λόγος ότι κάποια πράγματα ήταν προβληματικά και σπασμενα από πριν (κανένας δε με ρώτησε ξέρω γω αν θέλω να τα φτιάξω με την ασφαλεία). Αρχικά δε καταλαβαίνω γιατί δικαιούμαι τόσα λίγα  και γιατί δεν ενημερώθηκα εξαρχής ότι θα δώσω τα 2/3? Πήρα την insurance market από όπου έκλεισα την ασφάλεια και με ενημέρωσαν ότι αύριο πρωί θα καλέσουν και για δύο ασφαλιστικές να ρωτήσουν και να συζητήσουν το λόγο που έγινε αυτό. Εγώ το μόνο που θέλω αν μπορείτε παιδιά, είναι να μου δώσετε καμιά συμβουλή να είμαι προετοιμασμένος τουλάχιστον για το πώς να κινηθώ. Δεν έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανέναν. Τα χρήματα ευτυχώς δεν είναι πολλά αλλά και πάλι η ενημερώση από τις ασφαλείες και τον μηχανικό ήταν πολύ μικρή για να είχα καταλάβει εξαρχής αν άξιζε να το φτιάξω. Μόνος μου θα είχε βγει και φθηνότερα. 

Επεξ/σία από stevengreeceGR
Δημοσ.

Και μενα μου το χουν κανει αυτο. Εκτιμω οτι ειναι δολια παγια τακτικη οχι μονο για να αποφυγουν να καλυψουν το συνολο του ποσου, αλλα και με την προοπτικη οτι εσυ δε θα θες να δωσεις καθολου λεφτα οποτε δε θα προχωρησεις και θα γλυτωσουν ολο το ποσο. Θελει κυνηγι απο ολες τις παντες και στην περιπτωση σου που μιλαμε για ενα κατοσταρικο ισως να μην αξιζει τον κοπο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...