dkangel000039 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Καλησπέρα Είμαι ανάμεσα στις DELL S2722QC και την Dell P2723DE. Η μία είναι 4Κ η άλλη 2Κ. Η λειτουργία θα είναι σαν εξωτερική οθόνη σε laptop μεσω type c (το θέλω οπωσδήποτε). Η χρήση είναι κυρίως coding και πολλά tabs σε browser με γραφικά διαγράμματα ( tableau, tradingview κλπ ) To laptop εχει gpu:1650ti και cpu: i7 8750h. Εχω μπερδευτεί αρκετά καθώς διαβάζω, πάρε 4k εχει πιο καθαρή γραμματοσειρά. Μετά διαβάζω πάρε 2K γιατί η κάρτα γραφικών του laptop θα ζορίζεται με την 4Κ ανάλυση με τα πολλά tabs. Οποιαδήποτε γνώμη ή εμπειρία ευπρόσδεκτη!
Λύση Teddy77 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 13 ώρες @dkangel000039 27άρα 4Κ για δουλειά με πολύ text... είναι μικρή, θα καταλήξεις να έχεις το font size στα 200%. Προφανώς έχει πιο καθαρό text επειδή είναι μικράαααα τα πίξελς 😛 Εγώ δούλευα με 28άρα και τόσο το είχα..... τσάμπα πήγαινε to 4K για δουλειά δλδ. (DB stuff....sql κλπ) Τώρα είμαι πλέον με 34άρα ultrawide (1440p) και δεν υπάρχει επιστροφή... can't beat screen real estate imho Για τις οθόνες που έβαλες, δεν έχω άποψη.... για τη χρήση που λες θα κάνεις, αν δεν τις είχες αναφέρει θα σου είχα προτείνει καμιά 30-32 ultrawide, ακόμα και τέτοια για να γλιτώσεις χρήματα. Γιατί δεν πας σε κάναν Κωτσόβολο να δεις μερικές live για το τι σε βολεύει? Όσο για την κάρτα γραφικών του laptop, δεν τίθεται ιδιαίτερο θέμα για τα πολλά tabs... η μνήμη του υπολογιστή παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο μια και η κάρτα κάνει μόνο την απεικόνιση, εκτός αν τα suites που έχεις είναι κάπως hardware accelerated (που θα είχες ήδη θέμα).
dkangel000039 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Teddy77 είπε @dkangel000039 27άρα 4Κ για δουλειά με πολύ text... είναι μικρή, θα καταλήξεις να έχεις το font size στα 200%. Προφανώς έχει πιο καθαρό text επειδή είναι μικράαααα τα πίξελς 😛 Εγώ δούλευα με 28άρα και τόσο το είχα..... τσάμπα πήγαινε to 4K για δουλειά δλδ. (DB stuff....sql κλπ) Τώρα είμαι πλέον με 34άρα ultrawide (1440p) και δεν υπάρχει επιστροφή... can't beat screen real estate imho Για τις οθόνες που έβαλες, δεν έχω άποψη.... για τη χρήση που λες θα κάνεις, αν δεν τις είχες αναφέρει θα σου είχα προτείνει καμιά 30-32 ultrawide, ακόμα και τέτοια για να γλιτώσεις χρήματα. Γιατί δεν πας σε κάναν Κωτσόβολο να δεις μερικές live για το τι σε βολεύει? Όσο για την κάρτα γραφικών του laptop, δεν τίθεται ιδιαίτερο θέμα για τα πολλά tabs... η μνήμη του υπολογιστή παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο μια και η κάρτα κάνει μόνο την απεικόνιση, εκτός αν τα suites που έχεις είναι κάπως hardware accelerated (που θα είχες ήδη θέμα). Οκ σημαντικές πληροφορίες. Μνήμη εχω 32GB νομίζω είναι εντάξει. Νόμιζα οτι μόνο τηλεοράσεις εχουν ανοιχτές στα πολυκαταστήματα...Θα κάνω μια προσπάθεια πάντως δεν είναι κακή ιδέα Η 34αρα δεν ειναι πολύ μεγάλη για απόσταση γραφείου? Σε ρωτάω επειδή κάνεις παρόμοια χρήση και σίγουρα με βοηθάει πολύ το βιωματικό της άποψης σου. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από dkangel000039
Teddy77 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 32 minutes ago, dkangel000039 said: Η 34αρα δεν ειναι πολύ μεγάλη για απόσταση γραφείου? Σε ρωτάω επειδή κάνεις παρόμοια χρήση και σίγουρα με βοηθάει πολύ το βιωματικό της άποψης σου. Αναλόγως το πόσο βάθος έχει το γραφείο σου αλλά δε νομίζω. Εγώ από την 28άρα πήγα στην 34άρα και δεν μου φάνηκε τεράστιο άλμα αλλά έχω ψιλοβαθύ γραφείο, όχι φοιτητικό 50 πόντους βάθος.
INSOMISO Δημοσ. πριν από 54 λεπτά Δημοσ. πριν από 54 λεπτά Για εργασίες γραφείου, η επιλογή εξαρτάται από τις ανάγκες σας: το S2722QC (4K) προσφέρει καλύτερη ευκρίνεια για πολλαπλές εργασίες ή γραφικά, ενώ το P2723DE (2k) είναι αρκετό για κλασικές εργασίες και λιγότερο απαιτητικές στα μάτια. Προσωπικά, θα επέλεγα το 4K για την ευελιξία και την οπτική του άνεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα