bjj-p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έκανα ανανέωση του συμβολαίου μου στη nova με 50αρι ιντερνετ. Είχα και παρέμεινα στο vdsl 50. Παρατηρώ στο συμβόλαιο ανανέωσης οτι γράφουν ανώτατες τιμές για τη γραμμή μου σε ενα πινακάκι , κάνοντας εκτίμηση αυτής με την απόσταση απο το κέντρο ή την καμπίνα αναφέροντας τα 50mbps ώς διαφημιζόμενη ταχύτητα καθόδου και δίνει μέγιστη ταχύτητα 21.53 mbps και συνήθως διαθέσιμη ταχύτητα πάλι 21.53 mbps. Αντίστοιχα και για το upload. Εν τω μεταξύ εγώ στα speedtest βλέπω 50mbps. Τι γίνεται; εχει αλλάξει αυτό που ίσχυε στα vdsl οτι η ταχύτητα πρέπει να είναι η διαφημιζόμενη ή πολυ κοντα δηλ 48-49; Μου θυμίζει αυτο που γινόταν με το adsl24 οπού ηταν η διαφημιζόμενη 24 και στην καλύτερη να έπιανες 11-12. Έχω να ασχοληθώ 2-3 χρόνια με προγράμματα. Αυτό που βλέπω εγώ στα speedtest δεν ισχύει; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από bjj-p
jkoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Ισχύει η ταχύτητα που σου δείχνει ο έλεγχος. Απλά στα συμβόλαια έχουν υποχρέωση εκ του κανονισμού να ορίζουν 3 τιμές (ελάχιστη, συνήθη και μέγιστη) που λαμβάνονται από τον μέσο όρο της ευρύτερης περιοχής σου (όχι της γειτονιάς σου). Και μάλιστα αναφέρονται σε ενσύρματη σύνδεση και όχι ασύρματη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα