droid345 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα στο forum, αφησα τον υπερηλικα πατερα μου στη vodafone για 10' ωστε να ξεκλειδωσει τη sim του και γυρισε με νεο συμβολαιο σταθερης και internet... Υπαρχει σε ισχυ συμβολαιο με cosmote πακετο με κινητα και cosmote tv και προφανως ρητρα αποχωρησης.. Πηγα σημερα απο τη vodafone να το ακυρωσω και ειρωνικα μου απαντησαν "ας μη το υπεγραφε" και δεν ηταν δεκτικοι στην ακυρωση της διαδικασιας Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να ακυρωθει;Παρακαλω τα φωτα σας 😐
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, droid345 said: Καλησπέρα στο forum, αφησα τον υπερηλικα πατερα μου στη vodafone για 10' ωστε να ξεκλειδωσει τη sim του και γυρισε με νεο συμβολαιο σταθερης και internet... Υπαρχει σε ισχυ συμβολαιο με cosmote πακετο με κινητα και cosmote tv και προφανως ρητρα αποχωρησης.. Πηγα σημερα απο τη vodafone να το ακυρωσω και ειρωνικα μου απαντησαν "ας μη το υπεγραφε" και δεν ηταν δεκτικοι στην ακυρωση της διαδικασιας Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να ακυρωθει;Παρακαλω τα φωτα σας 😐 Τους τρέχεις παντού όπου μπορείς. Ξαναπάς στο κατάστημα ή καλείς τη vodafone και τους τονίζεις πως εκμεταλλεύτηκαν ηλικιωμένο που πήγε στο κατάστημα για άλλο λόγο. Στέλνεις επιστολή που περιγράφεις τι έγινε στην ΕΕΤΤ και στο συνήγορο του καταναλωτή. Καλείς και την Cosmote και τους δηλώνεις πως δεν επιθυμείς να αποχωρήσεις έτσι ώστε να δουν αν μπορούν να μπλοκάρουν τη μεταβίβαση ή να σε καθοδηγήσουν. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, droid345 said: Καλησπέρα στο forum, αφησα τον υπερηλικα πατερα μου στη vodafone για 10' ωστε να ξεκλειδωσει τη sim του και γυρισε με νεο συμβολαιο σταθερης και internet... Υπαρχει σε ισχυ συμβολαιο με cosmote πακετο με κινητα και cosmote tv και προφανως ρητρα αποχωρησης.. Πηγα σημερα απο τη vodafone να το ακυρωσω και ειρωνικα μου απαντησαν "ας μη το υπεγραφε" και δεν ηταν δεκτικοι στην ακυρωση της διαδικασιας Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να ακυρωθει;Παρακαλω τα φωτα σας 😐 Μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι με αυτό που περιέγραψες μόλις. Εάν ήμουν στην θέση σου θα τους πήγαινα τραίνο. Μερικά πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό: Καταγγελία στον ΣτΚ. Θα καλούσα αστυνομία (ιδανικά όταν το κατάστημα θα ήταν γεμάτο με κόσμο) για να καταγράψει το συμβάν. Θα έβαζα δικηγόρο για να καταθέσει εκτός από αγωγή και μήνυση, μιας και υπάρχει υποψία ποινικού λόγω εξαπάτησης. Ιδανικά θα μάζευα και ότι έχω από ιατρικές εξετάσεις κλπ, γιατί «σίγουρα θα επιβαρύνθηκε η υγεία του έτσι γέρος που είναι και τον εξαπάτησαν». Όλα αυτά και στην εταιρεία και στο κατάστημα και στον συγκεκριμένο υπάλληλο που το έκανε, θα στρεφόμουν κατά όλων. 5
droid345 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Γενικα ηταν απαραδεκτο το συμβαν..ωστοσο δεν νομιζω οτι και αστυνομια και οριδηποτε ακραιο να εχουν καποιο νοημα. αν προβω σε καταγγελια στο ΣτΚ θα εχει καποιο αποτελεσμα;
efib Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Σε αντίστοιχη περίπτωση είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, τους εξήγησα την κατάσταση και το ακύρωσαν αμέσως. Αλλιώς με μια καταγγελία ΕΕΤΤ θα λυθεί. Απαράδεκτοι πάντως. Καλό θα ήταν να αφήσεις μια κριτική στην Google. Εγώ δεν θα ήθελα να πάω σε κατάστημα που έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε ηλικιωμένους 2
NikolasKon14 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, droid345 είπε Καλησπέρα στο forum, αφησα τον υπερηλικα πατερα μου στη vodafone για 10' ωστε να ξεκλειδωσει τη sim του και γυρισε με νεο συμβολαιο σταθερης και internet... Υπαρχει σε ισχυ συμβολαιο με cosmote πακετο με κινητα και cosmote tv και προφανως ρητρα αποχωρησης.. Πηγα σημερα απο τη vodafone να το ακυρωσω και ειρωνικα μου απαντησαν "ας μη το υπεγραφε" και δεν ηταν δεκτικοι στην ακυρωση της διαδικασιας Τι θα μπορουσα να κανω ωστε να ακυρωθει;Παρακαλω τα φωτα σας 😐 Μακριά από καταστήματα, και για εμένα πάτε κάνετε μια φορητότητα το κινητό του στη κοσμοτε. Στα καταστήματα της Vodafone…το είδα και στη γειτονιά μου έχουν πολύ κακή συμπεριφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα