Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!!

Σε συνέχεια προηγουμένων σχολίων για την αγορά των καφέδων espresso που παραγγείλαμε στην  Black Friday, μπορούμε να  τους αξιολογήσουμε σε αυτό το νήμα, ώστε και μελλοντικά να βοηθήσει στις επόμενες αγορές μας.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ ωραιο θεμα! Θα ηταν καλυτερα να λεμε και τυπο παρασκευης, χρονους και αναλογιες in-out ωστε να εχουμε μια εικονα. (Ακομα και αν γινεται τι εξοπλισμο χρησιμοποιει ο καθε ενας!)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή βραδιά, κάποια εδώ στο φόρουμ ανέφερε τον dark sparrow από handpickers ο οποίος είχε προσφορά 6 και κάτι τα 250γρ. Πήρα για την Gaggia gran style μου, και μου αρέσει πολύ. Δεν ζυγίζω, βγάζω με το μάτι, αλλά είναι πολύ, πολυ πιο νόστιμος από τα χαρμάνια που βρίσκεις στο σούπερ, τύπου lavazza.

• Like 2
Δημοσ.
On 05/12/2024 at 18:17, redbullboy said:

Καλησπέρα και καλή βραδιά, κάποια εδώ στο φόρουμ ανέφερε τον dark sparrow από handpickers ο οποίος είχε προσφορά 6 και κάτι τα 250γρ. Πήρα για την Gaggia gran style μου, και μου αρέσει πολύ. Δεν ζυγίζω, βγάζω με το μάτι, αλλά είναι πολύ, πολυ πιο νόστιμος από τα χαρμάνια που βρίσκεις στο σούπερ, τύπου lavazza.

Δεν ζυγίζεις ούτε τον καφέ που βάζεις, ούτε εκείνον που βγάζεις; Πολύ μπακαλίστικο μου ακούγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...