Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας, λόγω μαύρης Παρασκεύης αγόρασα το προϊόν του τίτλου ώστε να αναβαθμίσω το wi-fi στο σπίτι μιας και έχω σύνδεση 1gbps αλλά το μόντεμ της Νοβα είναι wi-fi 5 οπότε έβλεπα ταχύτητες μέχρι 500mbps . Το σύνδεσα λοιπόν και στην πρώτη μέτρηση είδα ταχύτηες ίδιες με αυτές που βλέπω και με καλώδιο στον υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι ότι η ταχύτητα μετά από λίγο πέφτει σε ταχύτητες wifi 5 άντε λίγο παραπάνω . Οι μόνες ενέργειες που έχω κάνει είναι οι αρχικές ρυθμίσεις μέσω τηλεφώνου . Επίσης έχω αφήσει και το wifi από το μόντεμ της Νοβα ανοιχτό μιας και ακόμα και με αλλάγη ονόματος στο xiaomi ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούσα οι συσκευές δεν συνδέονται γιατί το βλέπουν ως διαφορετικό δίκτυο . Κάθε βοήθεια πολύτιμη , ευχαριστώ

• Λύση
Δημοσ.

Κλεισε το wifi της Nova για να κανεις τις δοκιμες σου. Υπάρχει παντα θεμα παρεμβολων με πολλα δικτυα στον ιδιο χωρο.

Αν το καινουριο wifi εχει το ιδιο ονομα και ιδιο password και ιδιο τεχνολογια πρέπει να το δουν αμεσα ολες οι συσκευες σου.

Θα ξεκινουσα να ψαχνω αυτο.

Επισης παντα μετρησεις με καλωδιο. Ποσα πιανει ο υπολογιστής με ethernet πα΄νω στο Nova? Πόσα πιανει με ethernet πανω στο XIAOMI? Ετσι θα δεις οτι και τα καλωδια σου ειναι ΟΚ, πριν πας σε WIFI μετρησεις.

Δημοσ.

Καλημέρα , με ethernet το Νόβα φτάνει στα 931mbps  αλλά είναι wifi 5 οπότε δεν έβλεπα αυτή την ταχύτητα και σε wifi . Εννοείται ότι έβαλα το ίδιο όνομα και τον ίδιο κωδικό και στο xiaomi αλλά όπως είπα το έβλεπε  σαν διαφορετικό δίκτυο και με αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι φταίει ότι είναι wifi 6 ενώ το Νόβα wifi 5. Δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω το xiaomi με καλώδιο μιας και αγοράστηκε μόνο για wifi access point . Η αλήθεια είναι ότι με έχει απογοητεύσει και με την εμβέλειά του παρά τις έξι κεραίες μιας και δεν βλέπω διαφορά σε ταχύτητα από το Νόβα όταν απομακρυνθώ σε άλλα δωμάτια . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...