Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μερικές φορές μας έρχοντε κάτι ειδοποιήσεις που πρέπει να πατήσουμε το "Εγώ είμαι" για επιβεβαίωση κάποιας ενέργειας. Από που ρυθμίζουμε σε ποιά συσκευή κινητού θα μας έρθει αυτή η ειδοποίηση;
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μερικές φορές μας έρχοντε κάτι ειδοποιήσεις που πρέπει να πατήσουμε το "Εγώ είμαι" για επιβεβαίωση κάποιας ενέργειας. Από που ρυθμίζουμε σε ποιά συσκευή κινητού θα μας έρθει αυτή η ειδοποίηση; Εκεί απο όπου σου στέλνουν τις ειδοποιήσεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εκεί απο όπου σου στέλνουν τις ειδοποιήσεις; Ναι αν κατάλαβα καλά Νόμιζω μόνο από google Δεν εννοώ αριθμό κινητού αλλά συσκευή. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι αν κατάλαβα καλά Νόμιζω μόνο από google Δεν εννοώ αριθμό κινητού αλλά συσκευή. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.Αφού σου έρχεται ειδοποίηση στην συσκευη τότε τι να ρυθμίσεις σε ποια συσκευή;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.Αφού σου έρχεται ειδοποίηση στην συσκευη τότε τι να ρυθμίσεις σε ποια συσκευή; Να το πω αλλιώς Με ίδιο αριθμό βάζω την sim σε διαφορετική συσκευή κινητού Όταν μου έρχεται μια ειδοποίηση που πρέπει να πατήσω το Εγώ είμαι πως ρυθμίζω σε ποια συσκευή θα μου έρθει; Πριν λίγο μου ήρθε σε παλιά συσκευή που ήταν κλειστή και το είδα μόλις την άνοιξα. Είχα βγάλει τη sim από samsung s20 και την είχα βάλει σε Α71 Νομίζω το βρήκα από εδώ https://support.google.com/accounts/answer/3067630?hl=el Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα