Trigger Happy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, Mhdenistis είπε Την βλέπω μόνο στο Youtube, επιβάλει στις διαφημίσεις της να την βλέπεις το ελάχιστο 20 δευτερόλεπτα χωρίς να μπορείς να κάνεις παράβλεψη. λύνεται εύκολα. στο θέμα, ικεα πρακτικερ κλπ έχω κακες εμπειρίες...
csontheline Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Παρεμφερές με το ΙΚΕΑ, διαφορετική χώρα έναρξης (Jysk Δανία, ΙΚΕΑ Σουηδία). Άλλο ένα κατάστημα για να ψάχνεις κάτι που θέλεις, χωρίς να ξεχωρίζει σε τίποτα.
mindreader Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου Αν καποιος το χρειαζεται, εχει υπηρεσια συναρμολογησης στην jysk; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να εντοπισω κατι σχετικο.
kax54638 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 8 minutes ago, mindreader said: Αν καποιος το χρειαζεται, εχει υπηρεσια συναρμολογησης στην jysk; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να εντοπισω κατι σχετικο. Δεν νομίζω να έχει. 1
marilou198530 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2024 στις 9:37 ΠΜ, mindreader είπε Εγω πηρα μαξιλαρια υπνου memory foam, και εκανα υπνο που δεν ειχα κανει επι χρόνια! Καλησπέρα, θα εκτιμούσα πολύ να μου πεις ποιο μαξιλάρι αγόρασες μήπως κάνει και για μένα. Έχω αλλάξει πάρα πολλά και δε μπορώ να βρω κάποιο καλό που να στηρίζει τον αυχένα μου. Τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάμαι καθόλου καλά και ο ύπνος για μένα είναι εξαιρετικά σημαντικός !. Επεξ/σία 1 Απριλίου από marilou198530 1
mindreader Δημοσ. 1 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, marilou198530 said: Καλησπέρα, θα εκτιμούσα πολύ να μου πεις ποιο μαξιλάρι αγόρασες μήπως κάνει και για μένα. Έχω αλλάξει πάρα πολλά και δε μπορώ να βρω κάποιο καλό που να στηρίζει τον αυχένα μου. Τον τελευταίο καιρό δεν κοιμάμαι καθόλου καλά και ο ύπνος για μένα είναι εξαιρετικά σημαντικός !. https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-afroy-mnimis-35x50x11-riska Ετσι κι εγω, ψαχνομουν, με κακο υπνο, χιλιες σκεψεις τι μπορει να φταιει. Και ομως, χωρις να σημαινει οτι αν υπαρχουν αλλα θεματα οτι θα σου τα λυσει ολα, σαν μαξιλαρι, για εμενα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει ποτε. Τιμη απιστευτη επισης. Δοκιμασε το και...μαλλον θα με θυμηθεις! Επεξ/σία 1 Απριλίου από mindreader 1
marilou198530 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-afroy-mnimis-35x50x11-riska Ετσι κι εγω, ψαχνομουν, με κακο υπνο, χιλιες σκεψεις τι μπορει να φταιει. Και ομως, χωρις να σημαινει οτι αν υπαρχουν αλλα θεματα οτι θα σου τα λυσει ολα, σαν μαξιλαρι, για εμενα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει ποτε. Τιμη απιστευτη επισης. Δοκιμασε το και...μαλλον θα με θυμηθεις! Και καταπληκτική τιμή! Ευχαριστώ πάρα πολύ θα το αγοράσω και θα γράψω εντυπώσεις!😊 1
lector Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου 11 ώρες πριν, mindreader είπε Αν καποιος το χρειαζεται, εχει υπηρεσια συναρμολογησης στην jysk; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να εντοπισω κατι σχετικο. Αν δεν το΄χεις με τη συναρμολογηση, παρε ενα φιλο να ρθει να στο φτιαξει και κερνα τον για ανταλλαγμα σουβλακια και μπυρες. Πιο φθηνα θα σου ερθει και ειναι win-win. 2
haris_216 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Ούτε εγώ έχω πετύχει τέτοια υπηρεσία από Jysk. Όχι πως το έχω ψάξει βέβαια, καθώς "πιάνουν" τα χέρια μου κι έχω συναρμολογήσει ουκ ολίγα πράγματα (κυρίως Ikea), τόσο δικά μου όσο και άλλων στην οικογένεια. Βέβαια υπάρχουν διαφημίσεις για εταιρίες/ιδιώτες που αναλαμβάνουν τέτοιες εργασίες (συναρμολόγηση Ikea, Jysk, Praktiker, κλπ). Στην πράξη, ακόμα και οι σχετικές υπηρεσίες όταν παρέχονται από εταιρία (πχ Ikea) δεν είναι από την ίδια την εταιρία αλλά από συνεργαζόμενα συνεργεία. Όπως και η φάση με τις αποστολές. Και κατά συνέπεια έχει τα πιθανά ρίσκα της. Ενδεχομένως όχι για την ίδια τη δουλειά (λογικά θα έχουν στήσει δεκάδες έπιπλα) αλλά για την περίπτωση που προκύψει πρόβλημα. Δεν ξέρω δηλαδή αν και κατά πόσο θα σηκώσεις ένα τηλέφωνο και θα βγάλεις άκρη ή το συνεργείο θα σε "πετάει" στο κατάστημα και το κατάστημα στο συνεργείο. 1
kax54638 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στο κατάστημα παίρνεις απευθείας. Είχα παρόμοιο θέμα με ντουλάπα ΙΚΕΑ όπου έγινε λάθος στην συναρμολόγηση (από άτομα που έστειλαν αυτοί) και το πρόσεξα μετά από κανά μήνα. Ήταν καθαρά αισθητικής φύσης αλλά μου άλλαξαν όλη την πόρτα. Στην ίδια ντουλάπα βρήκα μετά από 5 χρόνια (επειδή δεν έμενα σε εκείνο το σπίτι) και άλλο πρόβλημα (πάνελ που μπήκνα το μέσα-έξω δηλαδή πάλι μόνο αισθητικό θέμα) και μου το άλλαξαν και πάλι. 1
iml Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 13 ώρες πριν, marilou198530 είπε Και καταπληκτική τιμή! Ευχαριστώ πάρα πολύ θα το αγοράσω και θα γράψω εντυπώσεις!😊 Το "καλό" μαξιλάρι έχει να κάνει και με το συνδυασμό με το στρώμα που χρησιμοποιείς. Εξηγούμαι. Μετέφερα "καλό" μαξιλάρι που μου αρέσει όταν κοιμάμαι αλλού. Στο δικό μου στρώμα ήταν σαν αυτά που ήδη έχω, επομένως τζίφος.
mindreader Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 17 minutes ago, iml said: Το "καλό" μαξιλάρι έχει να κάνει και με το συνδυασμό με το στρώμα που χρησιμοποιείς. Εξηγούμαι. Μετέφερα "καλό" μαξιλάρι που μου αρέσει όταν κοιμάμαι αλλού. Στο δικό μου στρώμα ήταν σαν αυτά που ήδη έχω, επομένως τζίφος. Καλα τα λες, αλλα στρωμα δεν μπορεις να αλλαζεις παντα ευκολα, ουτε να εχεις παντου της επιλογης σου. Θα παω σε ενα ξενοδοχειο. Μπορω να ξερω, τι στην ευχη στρωμα θα εχουν; Ενα μαξιλαρι δικο μου ομως, ειδικα αν ειμαι με αμαξι, μπορω να το εχω μαζι μου. Και να εχω ενα πιο ποιοτικο υπνο απο τα μαξιλαρια του ξενοδοχειου. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα λοιπον. Υπαρχουν πραγματα που τα ελεγχουμε ευκολα, οπως τα μαξιλαρια, κι αλλα που τα ελεγχουμε δυσκολα, οπως στρωματα. Και φυσικα ειναι και θεματα κοστους κλπ. Ας κανουμε, ας ξεκινησουμε απο τα απλα, οπως τα μαξιλαρια, κι οποιος μπορει φυσικα ας δει και για στρωματα.
marilou198530 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 7 ώρες πριν, iml είπε Το "καλό" μαξιλάρι έχει να κάνει και με το συνδυασμό με το στρώμα που χρησιμοποιείς. Εξηγούμαι. Μετέφερα "καλό" μαξιλάρι που μου αρέσει όταν κοιμάμαι αλλού. Στο δικό μου στρώμα ήταν σαν αυτά που ήδη έχω, επομένως τζίφος. Έχω αλλάξει τόσα πολλά, οπότε ένα παραπάνω δεν πειράζει ας το πάρω είναι και σε καλή τιμή, μπορεί να μου κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα