Προς το περιεχόμενο

JYSK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το νήμα, για να γίνεται συζήτηση σχετικά με προϊόντα που μπορεί κανείς να αγοράσεις από τα πολλά καταστήματα jysk που υπάρχουν πια σε όλη την Ελλάδα, καθώς και για θέματα ποιότητα, γενικότερα την εξυπηρέτηση, το after sales κλπ.

---

Για να ξεκινήσω, να πω ότι και εγώ όπως και όλοι, ξέραμε από αυτο το στυλ μονο το ικεα, και λογικο, γιατι το jysk ειναι πολυ πιο προσφατο στην Ελλαδα. Βεβαια εδω το θεμα δεν ειναι (μονο) η σύγκριση, αλλά αναπόφευκτα σίγουρα και αυτό είναι ένα θέμα που μας απασχολεί, όσους ασχολούμαστε με τις αναγκαίες αγορές για προσιτά έπιπλα ή είδη σπιτιού, επίπλωσης κλπ

Επίσης, ακόμη και αν μιλάμε για σχεδόν ίδιας ποιότητας ή τιμής προϊοντα, πάντα μπαινουν κι αλλοι παραγοντες στο παιχνιδι, οπως η διαθεσιμοτητα, η εγγύτητα με κατάστημα, οι μεταφορικες εταιρίες (τραγικη ιστορια στην Ελλαδα, ελεος), και πολλά άλλα...

Δημοσ.

Εγώ πήρα πολυθρόνα χθές στα 90€. Άψογη για αυτό που την ήθελα. Εντάξει ποιοτική αν δεις το εσωτερικό της δεν θα την πεις αλλά το ύφασμα πολύ καλό κάθεσαι αναπαυτικά (πράγμα που δεν περίμενα για 90€). Για τα λεφτά της είναι άψογη και δείχνει στιβαρή!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάνει κράτηση ένα πάπλωμα τύπου sherpa να το παραλάβω ο ίδιος την επόμενη μέρα από το κατάστημα. Όταν πήγα και έδωσα ονοματεπώνυμο έψαχναν αριστερά, δεξία τίποτα.. Τελικά ενημέρωσαν την πωλήτρια πως το έδωσαν σε άλλον πελάτη. ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ευτυχώς υπήρχε διαθεσιμότητα και μου έδωσαν άλλο.

Ποιοτικά ότι έχω πάρει μέχρι στιγμής έχουν βγεί αρκετά καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα κι εγω παπλωμα τυπου sherpa απο το jysk, τα ειχε προσφορα! Εχω ομως αλλα παπλωματα σε χρηση οποτε αυτο δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη. Φαινεται ομως πολυ καλης ποιοτητας. Που υποτιθεται οτι ειναι η διαφορα του 'τυπου sherpa' σε σχεση με αλλα κλασικα παπλωματα;

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Είχα κάνει κράτηση ένα πάπλωμα τύπου sherpa να το παραλάβω ο ίδιος την επόμενη μέρα από το κατάστημα. Όταν πήγα και έδωσα ονοματεπώνυμο έψαχναν αριστερά, δεξία τίποτα.. Τελικά ενημέρωσαν την πωλήτρια πως το έδωσαν σε άλλον πελάτη. ΤΡΑΓΙΚΟ.

Ευτυχώς υπήρχε διαθεσιμότητα και μου έδωσαν άλλο.

Ποιοτικά ότι έχω πάρει μέχρι στιγμής έχουν βγεί αρκετά καλά.

αφού είχαν άλλο δεν έπρεπε καθόλου να σου πουν τι έγινε.Πολύ κακός χειρισμός για το τίποτα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αφού είχαν άλλο δεν έπρεπε καθόλου να σου πουν τι έγινε.Πολύ κακός χειρισμός για το τίποτα.

Μάλιστα μιλούσε μπροστά μου στο τηλέφωνο και την άκουγα να λέει "Καλά πως το δώσατε αλλού, ο πελάτης εδώ είναι τώρα και το ψάχνει"

Έκανα 20 λεπτά δρομολόγιο με το αυτοκίνητο, παρόλο που τελικά παρέλαβα έφυγα κάπως εκνευρισμένος.

12 λεπτά πριν, mindreader είπε

Πηρα κι εγω παπλωμα τυπου sherpa απο το jysk, τα ειχε προσφορα! Εχω ομως αλλα παπλωματα σε χρηση οποτε αυτο δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη. Φαινεται ομως πολυ καλης ποιοτητας. Που υποτιθεται οτι ειναι η διαφορα του 'τυπου sherpa' σε σχεση με αλλα κλασικα παπλωματα;

Υποτίθεται είναι πιο απαλά, πιο ελαφριά και ζεσταίνουν περισσότερο.

Επεξ/σία από NothinqSpecial
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά από τα προιόντα τους πάντως υπάρχουν ακριβώς ίδια σε άλλα μαγαζιά σε χαμηλότερες τιμές. Το είχα παρατηρήσει όταν έψαχνα μικροπράγματα για το σπίτι και βρήκα ακριβώς τα ίδια και στο Σκρουτζ και στο JYSK.  Ωστόσο, να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι όντως ακριβώς τα ίδια από άποψη ποιότητας ή αντιγραφές. 

Επεξ/σία από giwrgostr
Δημοσ.
7 ώρες πριν, giwrgostr είπε

Πολλά από τα προιόντα τους πάντως υπάρχουν ακριβώς ίδια σε άλλα μαγαζιά σε χαμηλότερες τιμές. Το είχα παρατηρήσει όταν έψαχνα μικροπράγματα για το σπίτι και βρήκα ακριβώς τα ίδια και στο Σκρουτζ και στο JYSK.  Ωστόσο, να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι όντως ακριβώς τα ίδια από άποψη ποιότητας ή αντιγραφές

Ο φίλος μας λέει ότι "πάντως υπάρχουν ακριβώς ίδια σε άλλα μαγαζιά σε χαμηλότερες τιμές" και μετά από μία ενδιάμεση πρόταση καταλήγει..."Ωστόσο, να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι όντως ακριβώς τα ίδια από άποψη ποιότητας ή αντιγραφές"

Δηλαδή τα "ακριβώς ίδια" καταλήγουν ότι μπορεί και να μην είναι...ίδια :unsure:

Τώρα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής τρέχα γύρευε

Δημοσ.
12 minutes ago, haris_216 said:

Ο φίλος μας λέει ότι "πάντως υπάρχουν ακριβώς ίδια σε άλλα μαγαζιά σε χαμηλότερες τιμές" και μετά από μία ενδιάμεση πρόταση καταλήγει..."Ωστόσο, να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι όντως ακριβώς τα ίδια από άποψη ποιότητας ή αντιγραφές"

Δηλαδή τα "ακριβώς ίδια" καταλήγουν ότι μπορεί και να μην είναι...ίδια :unsure:

Τώρα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής τρέχα γύρευε

Εννοώ πως εμφανισιακά και σε χαρακτηριστικά είναι τα ίδια προιόντα με άλλα ονόματα. Ωστόσο, δεν μπορώ να ξερω αν το εργοστάσιο βγάζει το ίδιο προιόν σε διάφορες ποιότητες ανάλογα το τι ζητάει αυτός που αγοράζει χονδρική. 

Δημοσ.

Εχω παρει εναν καναπε γωνια που γινεται κρεβατι στα 400 ευρω, η αληθεια ειναι οτι ειναι σχετικα ΟΚ για αυτα τα χρηματα, και εψαξα πολυ αλλα δε βρηκα αλλον στις διαστασεις που με βολευαν και στο χρωμα που μου αρεσε. Ομως μετα απο χρηση 3 ετων περιπου εχει αρχισει και "καθεται" το μαξιλαρι σε σημεια. Επισης οταν παρελαβα και ξεκινησα να στηνω, ελειπαν καποιες βιδες... το επικοινωνησα με την εταιρεια και μετα απο μερικες μερες μου δωσαν δωρεαν ενα φουλ σετ βιδες για αυτον τον καναπε.

Δημοσ.
40 minutes ago, Nabuko said:

Μόνο 10 χρόνια

10 χρονια. Οκ, δεν το λες και προσφατα. Το ειπα λεγοντας στο μυαλο την αντιστοιχη εναρξη του ικεα που ηταν το 2001, 23 χρονια πριν.

53 minutes ago, lector said:

Εχω παρει εναν καναπε γωνια που γινεται κρεβατι στα 400 ευρω, η αληθεια ειναι οτι ειναι σχετικα ΟΚ για αυτα τα χρηματα, και εψαξα πολυ αλλα δε βρηκα αλλον στις διαστασεις που με βολευαν και στο χρωμα που μου αρεσε. Ομως μετα απο χρηση 3 ετων περιπου εχει αρχισει και "καθεται" το μαξιλαρι σε σημεια. Επισης οταν παρελαβα και ξεκινησα να στηνω, ελειπαν καποιες βιδες... το επικοινωνησα με την εταιρεια και μετα απο μερικες μερες μου δωσαν δωρεαν ενα φουλ σετ βιδες για αυτον τον καναπε.

Τουλαχιστον εδειξαν καλο after sales.

---

Αυτο με τους καναπεδες, ειναι θεμα. Γνωστη μου ειχε παρει απο φτηνη σειρα της sato εντος νομιζω, και σε εκεινα, μετα απο λιγα χρονια, τα μαξιλαρια 'καθισαν'.

Δημοσ.
Στις 3/12/2024 στις 9:30 ΠΜ, panagos89 είπε

Εγώ πήρα πολυθρόνα χθές στα 90€. Άψογη για αυτό που την ήθελα. Εντάξει ποιοτική αν δεις το εσωτερικό της δεν θα την πεις αλλά το ύφασμα πολύ καλό κάθεσαι αναπαυτικά (πράγμα που δεν περίμενα για 90€). Για τα λεφτά της είναι άψογη και δείχνει στιβαρή!

Εγώ είχα κάνει την παραγγελία , πάω μέχρι τον Κηφισό στο κατάστημα και μου λέει στο ταμείο ότι δυστυχώς δεν μπορείς να παραλάβεις γτ υπάρχει πρόβλημα με το ασανσέρ. Λέω να πάω να την κουβαλήσω μόνος μου από τις σκάλες να την πάρω γτ ήρθα από την άλλη άκρη... όχι λέει... έφυγα. Πάω το απόγευμα και οι αποθήκες που παραλαμβάνεις είναι κάτω στο ισόγειο...και παρέλαβα.

Δημοσ.

Την βλέπω μόνο στο Youtube, επιβάλει στις διαφημίσεις της να την βλέπεις το ελάχιστο 20 δευτερόλεπτα χωρίς να μπορείς να κάνεις παράβλεψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...