Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hellooo, σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά iPhone και με προβληματίζει το κομμάτι της χωρικοτητας, μιας και στα iPhone δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης.. τα 128 GB θεωρείται ότι είναι επαρκή;;; ή να προτιμήσω τα 256 GB;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις. Αν βγάζεις μονίμως βίντεο σε 4Κ ανάλυση, προφανώς και είναι οριακά τα 128 Gb. Επίσης αν θέλεις να το γεμίσεις με τραγούδια, ίσως πάλι είναι οριακά.

Επέκταση χώρου, θεωρείται η συνδρομή στο iCloud και τότε, δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο, εγώ 128 Gb συσκευή έχω και μέχρι στιγμής, δεν έχω κάποιο πρόβλημα χώρου. 

Τώρα, αν δεν θες να μπλέξεις με cloud, πάρε τα 256 για να είσαι σίγουρος.

Επεξ/σία από tsimisdel
  • Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, dem93 είπε

Hellooo, σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά iPhone και με προβληματίζει το κομμάτι της χωρικοτητας, μιας και στα iPhone δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης.. τα 128 GB θεωρείται ότι είναι επαρκή;;; ή να προτιμήσω τα 256 GB;;;

256 για εμένα πλέον… να είσαι άνετος.

• Like 1
Δημοσ.

Χρονια τα 128αρια παιρνω δεν ειχα ποτε θεμα βεβαια δεν θα με δεις να βγαζω απειρες φωτο και βιντεο.

Υπερ αρκετα ειναι τα 128 κατα την γνωμη μου απλα αξιζει να εχεις εναν σκληρο να καθαριζεις το icloud να το μεταφερεις στον σκληρο για να μη σου σκοτιζει η apple με ειδοποιησεις να βαλεις συνδρομη icloud.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παντως με το 13 στα 128 gb και με 50 icloud, ειμαι ενταξει. (το icloud ειναι κατω απο 5 gb)

Αυτο που μου την δινει ειναι αυτα διαφορα αρχεια που ειναι σχεδον 6 gb και δεν μπορω να τα σβησω με τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2024 στις 10:48 ΠΜ, dem93 είπε

κατέληξα στα 128gb..θα φανεί!!! ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Καλοδουλευτο :)

Δεν θα εχεις θεμα μονο αν βγαζεις 4Κ σε συχνη χρηση. για τα καθημερινα ειναι αρκετα τα 128.

Συνδρομη στο iCloud θα χρειαστεις βεβαια αργά ή γρηγορα (έστω την μικρή) μαζι με τα 128 για επιπλεον αποθ.χώρο. 

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 1:31 ΜΜ, aces είπε

Καλοδουλευτο :)

Δεν θα εχεις θεμα μονο αν βγαζεις 4Κ σε συχνη χρηση. για τα καθημερινα ειναι αρκετα τα 128.

Συνδρομη στο iCloud θα χρειαστεις βεβαια αργά ή γρηγορα (έστω την μικρή) μαζι με τα 128 για επιπλεον αποθ.χώρο. 

να σαι καλά φίλε μου

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Χωρητικότητα iPhone
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχας καλοριζικο και καλοδουλευτο.

Γνωμη καλο ηταν να επαιρνες το 256GB καθως η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη,απο εκει και περα τα χρειαστεις δεν τα χρειαστεις ξερεις οτι μελλοντικα εισαι οκ για εφαρμογες βιντεο φωτογραφιες κτλ,καθως ο χωρος δεν ειναι επεκτασιμος,οπως το αγοραζεις το παντρευεσαι.

Καλο χρυσο το icloud αλλα για να μην σου πιανουν χωρο οι φωτογραφιες και τα βιντεο θα πρεπει να ξεκινησεις με συνδρομη ωστε οτι βγαζεις να ανεβαινει απευθειας στο icloud.

Επισης τα 128GB πλεον ειναι το κατωτατο οριο για αυτη την εποχη γιατι πλεον εφαρμογες και παιχνιδια πιανουν μεγαλο ογκο,το ποιο απλο πραμα που μπορω να σου πω και εχω δει και σε αλλους,το facebook και το instagram σου κραταει cache δεδομενα απο πισω και δεν στα σβηνει.

Εχω δει σε ανθρωπους το instagram να του εχει πιασει μεχρι και 8-10gb για πλακα.

Εγω προσωπικα παντα παω σε 256GB iphone και ipad,οπως επισης πληρωνω και 200gb στο icloud για να εχω περισσοτερο σε ασφαλες σημειο της φωτογραφιες μου και το backup των συσκευων καθως τον χωρο αυτον τον μοιραζομαι με την γυναικα σαν οικογενεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...