Brashida Δημοσ. χθες στις 08:44 πμ Δημοσ. χθες στις 08:44 πμ (επεξεργασμένο) Γειά σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού.Εχω το Poco x6 pro αλλά αυτό συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό(επίσης Xiaomi).. Κάποιες φορές όταν έχει 3-4 γραμμές πάει σφαίρα ακόμη και με δεδομένα όπου έχω απεριόριστα αλλά κάποιες άλλες σέρνεται και ποιανω μία -δύο γραμμές.Επειδη έχω αλλάξει αριθμό δεν πιστεύω να είναι από τον πάροχο γιατί δεν θα είχα πρόβλημα μετά την αλλαγή οπότε κάτι άλλο είναι μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Επεξ/σία χθες στις 08:45 πμ από Brashida
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 09:34 πμ Δημοσ. χθες στις 09:34 πμ 47 λεπτά πριν, Brashida είπε Γειά σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού.Εχω το Poco x6 pro αλλά αυτό συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό(επίσης Xiaomi).. Κάποιες φορές όταν έχει 3-4 γραμμές πάει σφαίρα ακόμη και με δεδομένα όπου έχω απεριόριστα αλλά κάποιες άλλες σέρνεται και ποιανω μία -δύο γραμμές.Επειδη έχω αλλάξει αριθμό δεν πιστεύω να είναι από τον πάροχο γιατί δεν θα είχα πρόβλημα μετά την αλλαγή οπότε κάτι άλλο είναι μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Αλλαξες νούμερο στον ίδιο πάροχο; Αν δεν φταίει το κινητό ή ο πάροχος τι άλλο μπορεί να φταίει;
Brashida Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 2 hours ago, Ukforthemoment said: Αλλαξες νούμερο στον ίδιο πάροχο; Αν δεν φταίει το κινητό ή ο πάροχος τι άλλο μπορεί να φταίει; Σε διαφορετικό πάροχο αλλά είχα θέμα και με τον προηγούμενο οπότε μάλλον τα xiaomi έχουν κάποιο πρόβλημα η εγώ μπορεί να πείραξα κάποια ρύθμιση η κάτι? Η από το κινητό η μέσω ρούτερ από την ιστοσελίδα ίσως καταλάθος.. μπορείς να με βοηθήσεις στο τι να τσεκαρω για να δω αν είναι οκ ?
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 λεπτό πριν, Brashida είπε Σε διαφορετικό πάροχο αλλά είχα θέμα και με τον προηγούμενο οπότε μάλλον τα xiaomi έχουν κάποιο πρόβλημα η εγώ μπορεί να πείραξα κάποια ρύθμιση η κάτι? Η από το κινητό η μέσω ρούτερ από την ιστοσελίδα ίσως καταλάθος.. μπορείς να με βοηθήσεις στο τι να τσεκαρω για να δω αν είναι οκ ? Ρωτα τους γείτονες αν έχουν καλό σήμα,δοκίμασε άλλο κινητό.Το ρουτερ τι σχέση έχει με το κινητό και το σήμα του;
tasvar Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 12 ώρες πριν, Brashida είπε Γειά σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού.Εχω το Poco x6 pro αλλά αυτό συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό(επίσης Xiaomi).. Κάποιες φορές όταν έχει 3-4 γραμμές πάει σφαίρα ακόμη και με δεδομένα όπου έχω απεριόριστα αλλά κάποιες άλλες σέρνεται και ποιανω μία -δύο γραμμές.Επειδη έχω αλλάξει αριθμό δεν πιστεύω να είναι από τον πάροχο γιατί δεν θα είχα πρόβλημα μετά την αλλαγή οπότε κάτι άλλο είναι μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Αν έχεις ενεργά τα volte - vowifi δοκίμασε να τα κλείσεις και κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή. Δες αν βελτιώνεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα