Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού.Εχω το Poco x6 pro αλλά αυτό συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό(επίσης Xiaomi).. Κάποιες φορές όταν έχει 3-4 γραμμές πάει σφαίρα ακόμη και με δεδομένα όπου έχω απεριόριστα αλλά κάποιες άλλες σέρνεται και ποιανω μία -δύο γραμμές.Επειδη έχω αλλάξει αριθμό δεν πιστεύω να είναι από τον πάροχο γιατί δεν θα είχα πρόβλημα μετά την αλλαγή ? Μήπως είναι κάτι άλλο ή τελικά είναι ο πάροχος ή το ίντερνετ? μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Brashida είπε

Γειά σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού.Εχω το Poco x6 pro αλλά αυτό συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό(επίσης Xiaomi).. Κάποιες φορές όταν έχει 3-4 γραμμές πάει σφαίρα ακόμη και με δεδομένα όπου έχω απεριόριστα αλλά κάποιες άλλες σέρνεται και ποιανω μία -δύο γραμμές.Επειδη έχω αλλάξει αριθμό δεν πιστεύω να είναι από τον πάροχο γιατί δεν θα είχα πρόβλημα μετά την αλλαγή οπότε κάτι άλλο είναι μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Αλλαξες νούμερο στον ίδιο πάροχο;

Αν δεν φταίει το κινητό ή ο πάροχος τι άλλο μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
2 hours ago, Ukforthemoment said:

Αλλαξες νούμερο στον ίδιο πάροχο;

Αν δεν φταίει το κινητό ή ο πάροχος τι άλλο μπορεί να φταίει;

Σε διαφορετικό πάροχο αλλά είχα θέμα και με τον προηγούμενο οπότε μάλλον τα xiaomi έχουν κάποιο πρόβλημα η εγώ μπορεί να πείραξα κάποια ρύθμιση η κάτι? Η από το κινητό η μέσω ρούτερ από την ιστοσελίδα ίσως καταλάθος.. μπορείς να με βοηθήσεις στο τι να τσεκαρω για να δω αν είναι οκ ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brashida είπε

Σε διαφορετικό πάροχο αλλά είχα θέμα και με τον προηγούμενο οπότε μάλλον τα xiaomi έχουν κάποιο πρόβλημα η εγώ μπορεί να πείραξα κάποια ρύθμιση η κάτι? Η από το κινητό η μέσω ρούτερ από την ιστοσελίδα ίσως καταλάθος.. μπορείς να με βοηθήσεις στο τι να τσεκαρω για να δω αν είναι οκ ?

Ρωτα τους γείτονες αν έχουν καλό σήμα,δοκίμασε άλλο κινητό.Το ρουτερ τι σχέση έχει με το κινητό και το σήμα του;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Brashida είπε

Γειά σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το σήμα του κινητού.Εχω το Poco x6 pro αλλά αυτό συνέβαινε και με το παλιό μου κινητό(επίσης Xiaomi).. Κάποιες φορές όταν έχει 3-4 γραμμές πάει σφαίρα ακόμη και με δεδομένα όπου έχω απεριόριστα αλλά κάποιες άλλες σέρνεται και ποιανω μία -δύο γραμμές.Επειδη έχω αλλάξει αριθμό δεν πιστεύω να είναι από τον πάροχο γιατί δεν θα είχα πρόβλημα μετά την αλλαγή οπότε κάτι άλλο είναι μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Αν έχεις ενεργά τα volte - vowifi δοκίμασε να τα κλείσεις και  κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή. Δες αν βελτιώνεται .

Δημοσ.
On 03/12/2024 at 12:21, Ukforthemoment said:

Ρωτα τους γείτονες αν έχουν καλό σήμα,δοκίμασε άλλο κινητό.Το ρουτερ τι σχέση έχει με το κινητό και το σήμα του;

Μα αφού κολλάει το ίντερνετ ρ φίλε τι γράφω τόση ώρα ? Κάθε τρείς και λίγο αποσυνδέεται και κολλάει η ταχύτητα που ποιανω είναι 2-3 mbps ενώ πριν εποιανα 9-12 περίπου.

On 03/12/2024 at 21:27, tasvar said:

Αν έχεις ενεργά τα volte - vowifi δοκίμασε να τα κλείσεις και  κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή. Δες αν βελτιώνεται .

Είναι ενεργοποιημένο και φενεται εικονίδιο στην οθόνη αλλά σε τι χρησιμεύει αυτό?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Brashida είπε

Μα αφού κολλάει το ίντερνετ ρ φίλε τι γράφω τόση ώρα ? Κάθε τρείς και λίγο αποσυνδέεται και κολλάει η ταχύτητα που ποιανω είναι 2-3 mbps ενώ πριν εποιανα 9-12 περίπου.

Είναι ενεργοποιημένο και φενεται εικονίδιο στην οθόνη αλλά σε τι χρησιμεύει αυτό?

Ισως δεν έχω καταλάβει καλά. 

Εχεις πρόβλημα με το ίντερνετ από τα δεδομένα του κινητού, ή με το wifi του σπιτιού που συνδέεται το κινητό;

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Brashida είπε

Τι γράφεις ;Σαμπως ξέρεις και εσύ τι γράφεις;

Δημοσ.
11 hours ago, tasvar said:

Ισως δεν έχω καταλάβει καλά. 

Εχεις πρόβλημα με το ίντερνετ από τα δεδομένα του κινητού, ή με το wifi του σπιτιού που συνδέεται το κινητό;

Με το ίντερνετ έχω πρόβλημα κυρίως αλλά δεν πιάνω και σήμα κάποιες φορές με μια γραμμή είμαι και έχω αποσυνδέσεις συχνά 

11 hours ago, Ukforthemoment said:

Τι γράφεις ;Σαμπως ξέρεις και εσύ τι γράφεις;

Καλά άστο 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Brashida είπε

Με το ίντερνετ έχω πρόβλημα κυρίως αλλά δεν πιάνω και σήμα κάποιες φορές με μια γραμμή είμαι και έχω αποσυνδέσεις συχνά 

Καλά άστο 

Oτι να είναι είσαι φίλος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Brashida είπε

Οπότε, έχεις θέμα με τα δεδομένα του κινητού. Δεν υπάρχει ταχύτητα;

Εχεις θέμα και με τις κλήσεις; Δεν ακούς; κάνει διακοπές; 

Συμβαίνει παντού, ή σε συγκεκριμένες περιοχές; 

Αν συμβαίνει συνέχεια, (αν εξαιρέσουμε πρόβλημα hardware), δοκίμασε επαναφορά δικτύων πρώτα και αν δεν στρώσει, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις to volte. 

https://www.youtube.com/watch?v=L2hPRd1dYuM

Δημοσ.

Απορώ αν κάποιος έχει καταλάβει τι πρόβλημα έχεις;; Έτσι όπως τα γράφεις δεν βγάζει νόημα. Οπότε σοβαρή απάντηση μην περιμένεις. 

• Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...