Προς το περιεχόμενο

Landman (Paramount+, 2024)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πηρε το ματι μου στο cosmote tv πριν λιγες μερες και μολις ειδα Thornton στη φωτογραφια λεω εδω ειμαστε. Εχουν βγει 4 επεισοδια απο τα 10 που θα εχει η σεζον οποτε σιγα σιγα να την ξεκινησουμε δειχνει αρκετα ποιοτικη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ΣΚ θα δω τα τελευταία του From και θα το ξεκινήσω και εγώ. 
Πλησιάζει και η εποχή που θα δούμε για 20η φορά το Bad Santa 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δει 4 επεισόδια, ωραία μέχρι τώρα. Αλλά έχει κάποια cringe κλισέ που δεν χρειάζονταν. Κυρίως η

Spoiler

κόρη του πρωταγωνιστή που - ναι μεν είναι κουκλάρα - αλλά στην σειρά παίζει την πιτσιρίκα (στην πραγματικότητα είναι 27) και την προβάλλουν με σεξουαλικά υπονοούμενα/σκηνές. Καθώς και η πρώην γυναίκα του η οποία κάνει την μπεμπέκα.

Ενδιαφέρον πάντως μέχρι τώρα.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.

Ένα Yellowstone είναι μόνο που αντί για ράντσο έχουν γεωτρήσεις. Δεν είναι κακό μέχρι τώρα και ο Thornton είναι, όπως το περίμενα, κορυφή. Αυτη η ειρωνεία που του βγαίνει πηγαία σε κάθε ρόλο είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του

• Like 5
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μαλλον θα το ελεγα και διαφημιση του πετρελαικου λομπι. Δεν ειναι καθολου κακη σειρα, αλλα πολυ προπαγανδα υπερ του πετρελαιου κατα των ΑΠΕ , ηλεκτρικων αυτοκινητων και οτι γενικα απειλει το πετρελαιο. Η πλακα ειναι οτι αναπαραγει τις ατακες του καθε κακομοιρη ο οποιος ομως δεν βγαζει εκατομμυρια οπως αυτοι. Θα επρεπε καποιους να τους βαζει σε σκεψεις αν γινονται η οχι  οι χρησιμοι ηλιθιοι για καποιους που βγαζουν τοσα σε ενα μηνα οσα δενθα δουν ποτε στη ζωη τους.

Δημοσ.
Στις 10/12/2024 στις 9:55 ΜΜ, Musclemar είπε

10 λεπτά πετρελαιοπηγές και 40 σαπουνόπερα. 

agreed και γω ξεκίνησα κεφάτος, η εισαγωγή μύριζε και κάτι από Sicario και Breaking Bad, αλλά το παράτησα στο 3ο επεισόδιο. Πολύ σαπουνόπερα. Άμα στρώνει μετά με καρτέλ, παρανομία, διαφθορά κλπ. πείτε να το προσπαθήσουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σειρά μου αρέσει σαν σύνολο αλλά θα συμφωνήσω και εγώ ότι θα ήθελα παραπάνω καρτέλ κλπ. Τώρα έχει υπερβολική σαπουνόπερα με αρκετά κλισέ και πιστεύω έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Κάπως ασυνήθιστο θα έλεγα για τον Taylor Sheridan.

Επεξ/σία από Glikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...