Προς το περιεχόμενο

To cd του ΟΤΕ

dxy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ξαναγραφτει αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχοντας το cd toy OTE τηλεφωνικος καταλογος μεσα στο cd-rom και δεχτω μια κληση αν υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο σε συνδιασμο με την αναγνωριση κλησης, να παιρνει πληροφοριες απο το CD και να τις εμφανιζει κατ ευθειαν.

Νομιζω πως καπου κυκλοφορει κατι σχετικο.Ευχαριστω

Δημοσ.

to yiannis einai kai ayto mono gia netmod (malista ta arxika simainoune "yes its a netmod number identification system" an 8imamai kala).

logika de 8a eprepe na doulepsei kai me exwteriko modem me splitter pou exw egw efoson sindeontai ola sti mpriza tou tilefwnou!?

Δημοσ.

Τελικα κατεβασα το ISDN CALLER IDENTITY και τον τηλεφωνικο καταλογο αλλα ουτε αναγνωριση απλη δεν κανει ουτε ονομαστικη.

Μου βγαζει κατι για CAPI USB Drivers 2.0 τουσς οποιους εχω ηδη εγκατεστειμενους αλλα λεει οτι δεν τους βρισκει.

Εχω σημειωτεον Νetmod usb windows xp.

Αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω Γιαννη_(Platano) περιμενω απαντηση

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μου βγαζει κατι για CAPI USB Drivers 2.0 τουσς οποιους εχω ηδη εγκατεστειμενους αλλα λεει οτι δεν τους βρισκει.

Εχω σημειωτεον Νetmod usb windows xp.

Το γραφει στη σελιδα του προγραμματος οτι με το netmod δεν δουλευει λογω capi drivers.Θελει αλλο εξωτερικο ΤΑ . Εγω ειχα ενα Crypto TA 128.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...