Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα παλιο macbook pro late 2013. Μου είχε καει ο φορτιστης περυσι και πηρα εναν ιμιτασιον λογω οικονομικων. τωρα αγορασα τον κανονικο και δεν φορτιζει η μπαταρια μου ενω ο υπολογιστης διαβαζει τον φορτιστη. Δηλαδη αναφερει power source: power adapter battery not charging. παρολα αυτα φορτιζει κανονικα με τον μουφα. μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει αν γνωριζει;

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vasilisgou είπε

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα παλιο macbook pro late 2013. Μου είχε καει ο φορτιστης περυσι και πηρα εναν ιμιτασιον λογω οικονομικων. τωρα αγορασα τον κανονικο και δεν φορτιζει η μπαταρια μου ενω ο υπολογιστης διαβαζει τον φορτιστη. Δηλαδη αναφερει power source: power adapter battery not charging. παρολα αυτα φορτιζει κανονικα με τον μουφα. μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει αν γνωριζει;

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Μήπως ο κανονικός είναι πιο μούφα? 
Τελος πάντων μπορείς να μας πεις ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις να δούμε ποσά watt χρειάζεται ωστε να πάρεις έναν φορτιστή με usb c είτε από την apple είτε after market , μαζί με ανταπτορακι σαν και αυτό https://www.amazon.de/-/en/Magnetic-Adapter-Charging-Converter-Magsafe2-silver/dp/B0C3B6XFK5/ref=sr_1_6?crid=2QHAA3SNEBPI6&dib=eyJ2IjoiMSJ9.2rz_W24hIh56agipXSuJh2wmxyNX1BGwHwDBYaGGwdfGDP0HEYMtUE2vpkwRf2I5uAdp0KzXteN-hlZ30WD71y9822QBLrjp2JlJKdH7fTh2bqd3BdlvJXX8Gkxe1tLa1UvrNRHPTsrwABvwZ5Mx5G1YnDczdw4J9NAtuZhzjpkJG2mL7aqi8gDA8i6lhQJBoqt97wnQsdKToWSlTPaLpi11YttmvQvTWH0wpJ3nTmo.p_IClQxFOD2_GK2ZnUnb9JgcmncAqlmKIc3Dq0UlqBI&dib_tag=se&keywords=MagSafe+2&nsdOptOutParam=true&qid=1733167979&sprefix=magsaf%2Caps%2C1198&sr=8-6

Για την ιστορία , magsafe 2 φορτιστές, έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια να κατασκευαζει η Apple. Τώρα αν πέτυχες κανένα κομμάτι γνήσιο από στοκ , το επιστρέφεις πίσω ως ελάτωματικο  και παίρνεις αυτά που σου είπα προηγουμένως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Ναι εχω κανει reset του smc. Το pc μου ειναι MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013). Παιρνει τον 85W magsafe 2. Τον αγορασα απο το κοτσοβολο ως αυθεντικο την παρασκευη.

ευχαριστω και παλι.

Επεξ/σία από vasilisgou
Δημοσ.

Δωστο  πίσω. Είναι μαϊμού ή ελλατωματικο. 

Αν θέλεις σώνει και καλά τον original αγόρασε τον από Amazon.de

https://www.amazon.de/-/en/MD506Z-MagSafe-Adapter-MacBook-Display/dp/B008ATNJNS/ref=sr_1_1?crid=3K5UOV6PKI7UF&dib=eyJ2IjoiMSJ9.HYUNudpCWQeR0N4cauOMzYrwGvuulif08zeTc0H-8Urr38b7WjC7tldEuMaJXb8yFrJ5uqXR0Z_ApZAAOU3X_nHYuWc2ddidfpC0prxOs1Tettzg8M7qLBuVLgC_G4eVsX9cRPvoW2PQkPt2DFXYYJd8dhdZzb7ETH8dCC0O1jS_ocw9-b2JFjmOuJdZP9tVKxpbOuN4SxDZh0feEtc7IhQBFUABVuSiTsu06x_ofUo.XM7GCg0X1gfCjWUT2F2lZuItrDxXiCR_yiV4xC-egAY&dib_tag=se&keywords=magsafe%2B2%2B85w&nsdOptOutParam=true&qid=1733230692&sprefix=MagSafe%2B2%2B%2Caps%2C1574&sr=8-1&th=1

Για μένα καλύτερα είναι η λύση του usb c με ανταπτορα μιας και ο MagSafe 2 παρουσίαζε πολλά προβλήματα με το καλωδιο + ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον usb c με τα καινούργια μοντέλα αργότερα.

https://www.amazon.de/-/en/MW2L3ZM-A/dp/B0D22R4PP1/ref=sr_1_2?crid=EM4RT55L60X8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.TishsSkNi-nkDHdPe15tPccwTK5a4lLcFdEvjKp0-oAgfvN2Yj7kgOWZ9RABWJXFxmWLvyCHLvXqdn2cTOYkbFFJiD3C3GZuMvU49SlL28CT0oG_xy9VPmPqCb9cKDoPMDvnI90XbkJi8WM-f6CNAuaSLxsmArDfpVJ6Rz5H9YfZ7MV6gUYuNQ1s7Cy8ITq5xX3p-L6wuowoiddTJHmTJDBuWkSWHTfcKz_XmMI8yw8vm2A5bV00jHAY3e6mqQ6oMesKCXGrhg62f46fqr6hcA.QeWgWzBeIEUZC8gkr2yLe0IBJEDqwybzJdSYvRuIw1A&dib_tag=se&keywords=apple+90watt+usb-c&nsdOptOutParam=true&qid=1733230912&refinements=p_123%3A110955&rnid=91049101031&s=computers&sprefix=Apple+usb+c+90%2Caps%2C3515&sr=1-2

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δωστο  πίσω. Είναι μαϊμού ή ελλατωματικο. 

Αν θέλεις σώνει και καλά τον original αγόρασε τον από Amazon.de

https://www.amazon.de/-/en/MD506Z-MagSafe-Adapter-MacBook-Display/dp/B008ATNJNS/ref=sr_1_1?crid=3K5UOV6PKI7UF&dib=eyJ2IjoiMSJ9.HYUNudpCWQeR0N4cauOMzYrwGvuulif08zeTc0H-8Urr38b7WjC7tldEuMaJXb8yFrJ5uqXR0Z_ApZAAOU3X_nHYuWc2ddidfpC0prxOs1Tettzg8M7qLBuVLgC_G4eVsX9cRPvoW2PQkPt2DFXYYJd8dhdZzb7ETH8dCC0O1jS_ocw9-b2JFjmOuJdZP9tVKxpbOuN4SxDZh0feEtc7IhQBFUABVuSiTsu06x_ofUo.XM7GCg0X1gfCjWUT2F2lZuItrDxXiCR_yiV4xC-egAY&dib_tag=se&keywords=magsafe%2B2%2B85w&nsdOptOutParam=true&qid=1733230692&sprefix=MagSafe%2B2%2B%2Caps%2C1574&sr=8-1&th=1

Για μένα καλύτερα είναι η λύση του usb c με ανταπτορα μιας και ο MagSafe 2 παρουσίαζε πολλά προβλήματα με το καλωδιο + ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον usb c με τα καινούργια μοντέλα αργότερα.

https://www.amazon.de/-/en/MW2L3ZM-A/dp/B0D22R4PP1/ref=sr_1_2?crid=EM4RT55L60X8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.TishsSkNi-nkDHdPe15tPccwTK5a4lLcFdEvjKp0-oAgfvN2Yj7kgOWZ9RABWJXFxmWLvyCHLvXqdn2cTOYkbFFJiD3C3GZuMvU49SlL28CT0oG_xy9VPmPqCb9cKDoPMDvnI90XbkJi8WM-f6CNAuaSLxsmArDfpVJ6Rz5H9YfZ7MV6gUYuNQ1s7Cy8ITq5xX3p-L6wuowoiddTJHmTJDBuWkSWHTfcKz_XmMI8yw8vm2A5bV00jHAY3e6mqQ6oMesKCXGrhg62f46fqr6hcA.QeWgWzBeIEUZC8gkr2yLe0IBJEDqwybzJdSYvRuIw1A&dib_tag=se&keywords=apple+90watt+usb-c&nsdOptOutParam=true&qid=1733230912&refinements=p_123%3A110955&rnid=91049101031&s=computers&sprefix=Apple+usb+c+90%2Caps%2C3515&sr=1-2

και τι να τους πω; θα τον βαλουν σε αλλο pc και θα φορτιζει κανονικα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που το ξέρεις? 

Αν το είχες πάρει από το Amazon , απλά θα το έστελνες πίσω και τέλος. 

Μου αρέσει που τα γράφεις κιόλας.  Σε ποιο άλλο PC να το βάλουν? Το magsafe 2 έχει χρόνια που δεν κυκλοφορεί. Τέλος πάντων,  δεν έχει νόημα η συζήτηση ,αφού φοβάσαι να το επιστρεψεις. Καλη συνέχεια. 

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, atheatos είπε

Που το ξέρεις? 

Αν το είχες πάρει από το Amazon , απλά θα το έστελνες πίσω και τέλος. 

Μου αρέσει που τα γράφεις κιόλας.  Σε ποιο άλλο PC να το βάλουν? Το magsafe 2 έχει χρόνια που δεν κυκλοφορεί. Τέλος πάντων,  δεν έχει νόημα η συζήτηση ,αφού φοβάσαι να το επιστρεψεις. Καλη συνέχεια. 

οντως δεν εχει νοημα. αλλα αυτος εδω τον πουλαει https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/ac-chargers/114546-apple-magsafe-2-power-adapter . καλη συνεχεια  και δεν φοβαμαι κανεναν;)

Επεξ/σία από vasilisgou
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vasilisgou είπε

οντως δεν εχει νοημα. αλλα αυτος εδω τον πουλαει https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/ac-chargers/114546-apple-magsafe-2-power-adapter . καλη συνεχεια  και δεν φοβαμαι κανεναν;)

Αυτός είναι των 45 Watt.  

To 13" παίρνει των 60 Watt και το 15" των 85 Watt. Μήπως δεν επαρκεί η ισχύς του ;.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilisgou είπε

οντως δεν εχει νοημα. αλλα αυτος εδω τον πουλαει https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/ac-chargers/114546-apple-magsafe-2-power-adapter . καλη συνεχεια ;)

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις? Έχει υπολογιστη ο κωτσοβολος με με magsafe 2 να δοκιμάσει?  Πας καλά? Μπορείς να μου τον δείξεις σε παρακαλώ και άσε τα emoticon και τις εξυπνάδες.  Πάμε να σε βοηθήσουμε και μας λες ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις ένα ελαττωματικό προϊόν έστω να πάρεις κάποιο άλλο να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει ο φορτιστής και μας κοροϊδεύεις και από πάνω. Καλά να πάθεις στην τελική που σε πιάσανε κωτσο. Άμα πια...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις? Έχει υπολογιστη ο κωτσοβολος με με magsafe 2 να δοκιμάσει?  Πας καλά? Μπορείς να μου τον δείξεις σε παρακαλώ και άσε τα emoticon και τις εξυπνάδες.  Πάμε να σε βοηθήσουμε και μας λες ότι δεν μπορείς να επιστρέψεις ένα ελαττωματικό προϊόν έστω να πάρεις κάποιο άλλο να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει ο φορτιστής και μας κοροϊδεύεις και από πάνω. Καλά να πάθεις στην τελική που σε πιάσανε κωτσο. Άμα πια...

ρε αδερφε εσυ ειρωνευτηκες οχι εγω. τον εχει σε 45, 60 και 85W. ιδια τιμη εχουν. εσυ μου ειπες οτι δεν ειναι αυθεντικο και σου στελνω το λινκ να δεις οτι πουλιεται ακομα. ευχαριστω για την βοηθεια να σαι καλα. 

5 λεπτά πριν, epinki είπε

Αυτός είναι των 45 Watt.  

To 13" παίρνει των 60 Watt και το 15" των 85 Watt. Μήπως δεν επαρκεί η ισχύς του ;.

τους εχει και τους τρεις. εγω πηρα τον 85 γιατι εχω το 15αρι. οπως τα λες ειναι ομως. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vasilisgou είπε

ρε αδερφε εσυ ειρωνευτηκες οχι εγω. τον εχει σε 45, 60 και 85W. ιδια τιμη εχουν. εσυ μου ειπες οτι δεν ειναι αυθεντικο και σου στελνω το λινκ να δεις οτι πουλιεται ακομα. ευχαριστω για την βοηθεια να σαι καλα. 

Και εγώ σου έβαλα το link από το Amazon με το ίδιο ακριβώς φορτιστή.  Που εκεί αν ο φορτιστής δεν δουλεύει,  το στέλνεις πίσω.Απλα...PC  με magsafe 2 δεν κατασκευάζει η Apple πια και οι φορτιστές είτε είναι ότι έχει περισσέψει από το στοκ ή σε μαγαζιά σαν τον κωτσο, μπορεί να είναι μαϊμού. 

Και μόνο που τους πουλάει ίδια τιμή φτάνει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atheatos είπε

Και εγώ σου έβαλα το link από το Amazon με το ίδιο ακριβώς φορτιστή.  Που εκεί αν ο φορτιστής δεν δουλεύει,  το στέλνεις πίσω.Απλα...PC  με magsafe 2 δεν κατασκευάζει η Apple πια και οι φορτιστές είτε είναι ότι έχει περισσέψει από το στοκ ή σε μαγαζιά σαν τον κωτσο, μπορεί να είναι μαϊμού. 

Και μόνο που τους πουλάει ίδια τιμή φτάνει...

οκ καταλαβαινω. εσυ προτεινεις την λυση με τον ανταπτορα ή υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...