Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πείτε μου Μοντέλα που αξίζουν (μεταχειρισμένα η καινούργια για αγορά;)
Και τι εννοώ με το αξίζουν !
Καλά μακροπρόθεσμα ,ανταλλακτικά χωρίς να πουλάς νεφρό και να μην είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Budget
2000 € για μεταχειρισμένο
3000 € με 3500€ για καινούργιο

Πρώτο μου έρχεται
Sym Jet 14 200 evo που παίζει από 1500-3500

έχω ακούσει για Honda Piaggio κτλ αλλά δεν έχω γνώμη
ας μας γράψει κάποιος που ξέρει 5 πράγματα

Χρήση πήγαινε έλα δουλειά γιατί το αμάξι καίω περισσότερο στο να βρω παρκιν παρά στο να πάω.

Επεξ/σία από venuets
Δημοσ.
11 hours ago, SakafliaC said:

Αν δεν πεις το budget σου δε γίνεται δουλειά.

Έχεις δίκιο !
Το διόρθωσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2024 στις 8:32 ΜΜ, venuets είπε

Πείτε μου Μοντέλα που αξίζουν (μεταχειρισμένα η καινούργια για αγορά;)
Και τι εννοώ με το αξίζουν !
Καλά μακροπρόθεσμα ,ανταλλακτικά χωρίς να πουλάς νεφρό και να μην είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Budget
2000 € για μεταχειρισμένο
3000 € με 3500€ για καινούργιο

Πρώτο μου έρχεται
Sym Jet 14 200 evo που παίζει από 1500-3500

έχω ακούσει για Honda Piaggio κτλ αλλά δεν έχω γνώμη
ας μας γράψει κάποιος που ξέρει 5 πράγματα

Χρήση πήγαινε έλα δουλειά γιατί το αμάξι καίω περισσότερο στο να βρω παρκιν παρά στο να πάω.

Σε καινούργιο με αυτό το μπάτζετ κοιτάς για SYM, Voge, Kymco και QJmotor που είναι οι ποιό γνωστές εταιρείες ή διαφορετικά σε Thrust motors, Daytona, Zontes, Keeway, κλπ.
Καλές προτάσεις έχουν όλα, με πλούσιο εξοπλισμό και ειδικά τα SYM έχουν αποδείξει την αξία τους χρόνια τώρα.
O Γκοργκόλης (Daytona, Zontes, SYM, QJ) είναι χάλια αντιπροσωπεία, μη σου τύχει.
Τα Kymco έχουν ψιλοθεματάκια αλλά όχι κάτι τραγικό, τα QJ είναι αρκετά καινούργια ακόμα στην αγορά.

Μεταχειρισμένο «Ιαπωνικό» σε αυτά τα λεφτά κοιτάς για Honda PCX και SH ή Yamaha NMAX αλλά θα είναι με είτε με πολλές πολλές πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στη βάση του μπάτζετ σου είτε σχετικά καινούργια στην κορυφή των χρημάτων που έθεσες και προς τα πάνω.
Κρατάνε τις τιμές τους σαν τα iphone ένα πράμα.

Οριακά στα χρήματα σου είναι σε καινούργιο το Honda SHMODE 125.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
9 hours ago, dpolal said:

Σε καινούργιο με αυτό το μπάτζετ κοιτάς για SYM, Voge, Kymco και QJmotor που είναι οι ποιό γνωστές εταιρείες ή διαφορετικά σε Thrust motors, Daytona, Zontes, Keeway, κλπ.
Καλές προτάσεις έχουν όλα, με πλούσιο εξοπλισμό και ειδικά τα SYM έχουν αποδείξει την αξία τους χρόνια τώρα.
O Γκοργκόλης (Daytona, Zontes, SYM, QJ) είναι χάλια αντιπροσωπεία, μη σου τύχει.
Τα Kymco έχουν ψιλοθεματάκια αλλά όχι κάτι τραγικό, τα QJ είναι αρκετά καινούργια ακόμα στην αγορά.

Μεταχειρισμένο «Ιαπωνικό» σε αυτά τα λεφτά κοιτάς για Honda PCX και SH ή Yamaha NMAX αλλά θα είναι με είτε με πολλές πολλές πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα στη βάση του μπάτζετ σου είτε σχετικά καινούργια στην κορυφή των χρημάτων που έθεσες και προς τα πάνω.
Κρατάνε τις τιμές τους σαν τα iphone ένα πράμα.

Οριακά στα χρήματα σου είναι σε καινούργιο το Honda SHMODE 125.

Θα παρεθετε καποια που βλεπω αλλα ειναι απο site με αγγελιες auto moto και σεβομαι την δουλεια των παιδιων εδω για να ανεβαζω αλλες αγγελιες!

Δημοσ.

Γιατί αλλάζεις το budget στο καινούριο? Θες να βάλεις δόσεις?

Αλλιώς με 3500 που λες παίρνεις απλά μεταχειρισμένο SΗ και τελειώνει η συζήτηση, δε μπαίνει καν σε σύγκριση με κάτι άλλο απ αυτά.

Δημοσ.
Just now, SakafliaC said:

Γιατί αλλάζεις το budget στο καινούριο? Θες να βάλεις δόσεις?

Αλλιώς με 3500 που λες παίρνεις απλά μεταχειρισμένο SΗ και τελειώνει η συζήτηση, δε μπαίνει καν σε σύγκριση με κάτι άλλο απ αυτά.

σκέφτομαι το μεταχειρισμένο γιατί το θέλω απλά για να πηγαίνω από Άνω Γλυφάδα κάτω Γλυφάδα χωρίς να έχω θέμα με το πάρκινγκ που κάνουμε προσευχές κάθε πρωί.

θα δώσω 2 cash και τα άλλα credit.
Η φάση είναι να με πηγαίνει και να με φέρνει από δουλειά χαλαρά και άνετα απλά σκέφτομαι τα κυβικά λόγο κιλών (130) και αν πάρεις και ένα δεύτερο άτομο πάει

Δημοσ.

Από μένα και ειδικά αφού μιλάμε για τέτοια απόσταση SH150 που με 2.5κ βρίσκεις τιμιότατο.

Για το δικάβαλο αν μιλάμε πάλι για τέτοιες αποστάσεις και όχι για καθημερινά δε νομίζω ότι αξίζει να προβληματίζεσαι.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, venuets είπε

σκέφτομαι το μεταχειρισμένο γιατί το θέλω απλά για να πηγαίνω από Άνω Γλυφάδα κάτω Γλυφάδα χωρίς να έχω θέμα με το πάρκινγκ που κάνουμε προσευχές κάθε πρωί.

θα δώσω 2 cash και τα άλλα credit.
Η φάση είναι να με πηγαίνει και να με φέρνει από δουλειά χαλαρά και άνετα απλά σκέφτομαι τα κυβικά λόγο κιλών (130) και αν πάρεις και ένα δεύτερο άτομο πάει

Ένα 125ρι θα σε καλύψει χωρίς πρόβλημα παρόλα τα κιλά που αναφέρεις και ειδικά για την διαδρομή που θες να πηγαινοέρχεσαι.
Με 2ο άτομο επάνω θα ζοριστεί όποιο και αν πάρεις.

Θα σου πρότεινα να δείς το Honda SHMODE 125 που και μεγάλους 16ρηδες τροχούς έχει που το κάνουν ποιό άνετο και νομίζω ότι με την προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις θα είσαι καλύτερα με καινούργιο παρά να πας για μεταχειρισμένο πάλι με δόσεις.

Δημοσ.
47 minutes ago, dpolal said:

Ένα 125ρι θα σε καλύψει χωρίς πρόβλημα παρόλα τα κιλά που αναφέρεις και ειδικά για την διαδρομή που θες να πηγαινοέρχεσαι.
Με 2ο άτομο επάνω θα ζοριστεί όποιο και αν πάρεις.

Θα σου πρότεινα να δείς το Honda SHMODE 125 που και μεγάλους 16ρηδες τροχούς έχει που το κάνουν ποιό άνετο και νομίζω ότι με την προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε δόσεις θα είσαι καλύτερα με καινούργιο παρά να πας για μεταχειρισμένο πάλι με δόσεις.

για μεταχειρισμενο δοσεις δεν βαζω !

εγώ κοιτούσα κάτι 
Sym Cruisym 300 μεταχειρισμένο 1900
Sym Jet 14 2024 200 κούτα 2900
μ άρεσαν και εξωτερικά !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας και παλι έγινε μια αλλαγή στο budget οπότε μπορώ να παω άνετα στα 6000
και εχω δει τα παρακάτω

Zontes 350 E καινούριο η μεταχειρισμένο
Zontes 350 D καινούριο η μεταχειρισμένο

Sym ADX 300 καινούριο η μεταχειρισμένο

Honda ADC 350 μεταχειρισμένο

Δημοσ.

τα SYM,  DAYTONA ειναι αρκετα καλα. το θεμα ειναι η αντιπροσωπεια του Γκοργκολη. ειναι απαραδεκτη οπως και οι συνεργατες τους. εαν βρεις εξωτερικο συνεργειο οπως εκανα και εγω τοτε δεν θα εχεις θεμα. το προβλημα ειναι εαν πατησεις το ποδι σου στο συνεργειο τους. ασχετοσυνη, ειρωνεια και πανακριβες τιμες. 

Δημοσ.
57 minutes ago, xsterg said:

τα SYM,  DAYTONA ειναι αρκετα καλα. το θεμα ειναι η αντιπροσωπεια του Γκοργκολη. ειναι απαραδεκτη οπως και οι συνεργατες τους. εαν βρεις εξωτερικο συνεργειο οπως εκανα και εγω τοτε δεν θα εχεις θεμα. το προβλημα ειναι εαν πατησεις το ποδι σου στο συνεργειο τους. ασχετοσυνη, ειρωνεια και πανακριβες τιμες. 

Αν θες συνεργειο εξουσιοδοτημενο για sym,kymco,Daytona στα βόρεια, βορειανατολικα υπάρχει εξαιρετικό σε τιμές και εξυπηρέτηση. Δεν θα χρειαστεί να μπλέξεις με Γκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...