poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, manana said: ΣΤα samsung από κριτικές που έχω διαβάσει αδειάζει η μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα, όπως λένε,! Δεν ξέρω αν ισχύει και στην δική σου περίπτωση! Από την άλλη μιλάνε για καλές φωτογραφίες, αλλά για λογισμικό και ταχύτητα οι απόψεις καθώς διχάζονται! μια ημερα θα βγαλω.κανω αρκετη χρηση βεβαια λογω δουλειας. πολυ ωραιο λογισμικο για αυτο και με κρατησε σαν εταιρεια.και ταχυτητα και μια φιλη αλλαξε απο redmi σε samsung και ειναι ευχαριστημενη 21 minutes ago, BadBoy said: Και τα Samsung τίγκα στο bloatware είναι, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά πιο περιποιημένο από τα Xiaomi. Από Realme δεν έχω καμία εμπειρία, οπότε δε γνωρίζω, αλλά τα Motorola που αναφέρθηκαν είναι πεντακάθαρα. παντα κλεινω αυτα που δεν θελω αλλα στο xiaomi εβλεπα και διαφημισεις. αν ηταν να το αλλαξω θα πηγαινα σε pixel Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από poulinos 1
Vault13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δεν θα πηγαινα σε Samsung λογω κακης εμπειριας. Εχουν μη ποιοτικά υλικα πλεον.
Fotia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Σε όλες τις φίρμες τυχαίνουν προβληματικά προιόντα . 2
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 16 hours ago, Vault13 said: Δεν θα πηγαινα σε Samsung λογω κακης εμπειριας. Εχουν μη ποιοτικά υλικα πλεον. το αναποδο θα πω.γενικως τους πινω το αιμα και ολα οκ.μονο στο s10+ εβγαλε θεμα η οθονη αλλα shit happens.νερο τρωνε,τουμπες και εχουν επιζησει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα