manana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κάτοχος του realme 11 pro plus, το οποίο αποδείχτηκε ένα χάλια κινητό με πολλά προβλήματα για εμένα! Δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο που το έχω ενώ συνήθως κάθε κινητό το κρατάω πάνω από 2 . Ψάχνω λοιπόν για ένα κινητό σχετικά γρήγορο, να μην κολλάει , με καλή μπαταρία και αξιοπρεπείς ή και καλές φωτογραφίες. Παιχνίδια όχι τόσο συχνά και όχι βαριά! Γενικά βλέπω ότι για ένα καλό σχετικά κινητό πρέπει να πάω στα 350€ - 450€. Δεν μπορώ και παραπάνω! Κοίταζα το Honor 200 5G Dual SIM (12GB/512GB) που νομίζω ότι πληρεί τις προδιαγραφές αυτές! Μόνο δεν έχει φορτιστή ( και δεν ξέρω πού θα βρω ίσως skroutz;) , ακουστικά ( όπως τα περισσότερα πλέον) και προστασία οθόνης! Αν επιλέξω αυτό κρατάω και την θήκη γιατί έχει ίδιες διαστάσεις με το realme! Είδα καλές κριτικές και στο skroutz! Εσείς τι λέτε; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από manana
Fotia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) To να μην κολλά το κινητό ,είναι θέμα πολλών παραμέτρων .Αν αφορά μόνο το λογισμικό πάς σε κάτι πιο καθαρό όπως ενα Μοtorola που είναι σε προσφορά αυτή την περίοδο https://www.insomnia.gr/forums/topic/835571-κινητό-motorola-edge-50-fusion-12512gb-299€-σε-επίσημα-καταστήματα/ και για σχόλια https://www.skroutz.gr/s/53571659/Motorola-Edge-50-Fusion-5G-12GB-512GB-Forest-Blue.html Tο Realme 11 pro plus είχε καλες κριτικές ,και πλέον κυκλοφορει νεώτερο μοντέλο το 12 pro plus .Φυσικά σε κάποιους δεν αρέσει ή έτυχε κάτι . Αν σε ενδιαφέρουν οι φωτό ειναι αξιολογο και κυκλοφορεί αρκετά να το δεις κάπου ,το είχε και ο Γερμανος και το Πλαισιο https://www.skroutz.gr/s/55162434/Realme-12-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Submarine-Blue.html#reviews Eχει αναφερθεί και παρακάτω συγκριτικά με το Μotorola ,όπως σε όλα κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις σε κάθε επιλογή. https://www.insomnia.gr/forums/topic/835995-motorola-edge-50-fusion-ή-realme-12-pro/ Στο Honor οι κριτικές στο Skroutz είναι περιορισμένες https://www.skroutz.gr/s/54703666/Honor-200-5G-Dual-SIM-12GB-512GB-Mayro.html Από κάποιες αναφορές φαίνεται έχει 4 έτη υποστήριξη λογισμικού αλλά είναι λίγο δύσκολο να το μάθεις .Πιθανόν να έχει και service με καθυστερήσεις ,καθώς επίσημα δεν εισάγεται.Από θέμα φωτογραφίας όμως ίσως είναι καλύτερο από όλα τα παραπάνω λόγω παράδοσης της εταιρίας, αλλά επειδή μετρά σαν σύνολο το κινητό πως τρέχει ,είναι άγνωστο παρά τις προδιαγραφές που αναφέρει .Δεν κυκλοφορεί να το δεις και κάπου. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Fotia 1
manana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχώς εγώ από το realme δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη! Πέρα από την κάμερα που είναι καλή, μου δημιούργησε πολλά θέματα ακόμη και τώρα 11 μήνες μετά την αγορά! Κάποια λύθηκαν, κάποια όχι ή προστέθηκαν κι άλλα! Μέχρι και στο service το είχα στείλει και δεν δέχτηκαν καν την βλάβη! Οπότε φοβάμαι να ξαναγορασω realme! Θα κοιτάξω και το motorola που λες Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τον αναλυτικό κατάλογο!
ababa641 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Τα ίδια κριτήρια με εσένα είχα κι εγώ... Σήμερα παρήγγειλα το Honor 200 από το eshop που το έχει προσφορά στα 385 ευρώ. Για το φορτιστή δεν ήξερα ότι δεν έχει... Κρίμα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Huawei p20, οπότε θεωρώ όπου κι αν πήγαινα θα ήταν αναβάθμιση. Πάντως αρχές Ιανουαρίου θα έχει πάλι προσφορές λόγω εκπτώσεων. 1
Brashida Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Xiaomi Poco X6 Pro με κλειστά μάτια φίλε.Γρηγορο αστραπή επεξεργαστής κάρτα ραμ όλα σφαίρα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε εμένα που το έχω αρκετούς μήνες και ότι καλύτερο νομίζω μπορείς να πάρεις μέχρι 4 εκατοσταρικα τουλάχιστον . 1
osfp1978 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, manana είπε Δυστυχώς εγώ από το realme δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη! Πέρα από την κάμερα που είναι καλή, μου δημιούργησε πολλά θέματα ακόμη και τώρα 11 μήνες μετά την αγορά! Κάποια λύθηκαν, κάποια όχι ή προστέθηκαν κι άλλα! Μέχρι και στο service το είχα στείλει και δεν δέχτηκαν καν την βλάβη! Οπότε φοβάμαι να ξαναγορασω realme! Θα κοιτάξω και το motorola που λες Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τον αναλυτικό κατάλογο! Εγω θα πρότεινα το oneplus nord 4 ή το σαμσουγκ Α55 Αν δεν θες κολληματα απεφυγε τα χιαομι.Ειναι ρισκο. 2
manana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @ababa641 Θα ήθελα εντυπώσεις όταν το χρησιμοποιήσεις, αν μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι είναι πρόβλημα που δεν έχει φορτιστή το είχα δει αυτό και το γνώριζα. Έχει στο skroutz που κοίταξα! Η προσφορά βέβαια υπάρχει ακόμη σε αυτήν τιμή και δεν ξέρω αν πέσει κι άλλο τον Ιανουάριο! 5 ώρες πριν, Brashida είπε Xiaomi Poco X6 Pro με κλειστά μάτια φίλε.Γρηγορο αστραπή επεξεργαστής κάρτα ραμ όλα σφαίρα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε εμένα που το έχω αρκετούς μήνες και ότι καλύτερο νομίζω μπορείς να πάρεις μέχρι 4 εκατοσταρικα τουλάχιστον . Οκ! Θα το κοιτάξω και αυτό! Αν και την συγκεκριμένη εταιρία την φοβάμαι . Ta Xiaomi Ευχαριστώ πολύ! Μόνο που είμαι "φίλη" , όχι φίλος 😊! 5 ώρες πριν, osfp1978 είπε Εγω θα πρότεινα το oneplus nord 4 ή το σαμσουγκ Α55 Αν δεν θες κολληματα απεφυγε τα χιαομι.Ειναι ρισκο. Xiaomi το ξέρω με τίποτα από όσα έχω διαβάσει έχουν πολλά θεματάκια! Θα κοιτάξω όμως αυτά που μου προτείνεις! Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από manana
GATE123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ΟΧΙ XIAOMI!!!!!! Εάν είχες θέμα με Realme(που για μένα είναι λίγο απίθανο, εκτός εάν έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα)με Xiaomi θα έχεις 100 φορές θέματα) γενικά). Δες καλύτερα το OnePlus Nord 4 ή το Oppo Reno12 Pro. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από GATE123 3
manana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, GATE123 είπε ΟΧΙ XIAOMI!!!!!! Εάν είχες θέμα με Realme(που για μένα είναι λίγο απίθανο, εκτός εάν έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα)με Xiaomi θα έχεις 100 φορές θέματα) γενικά). Δες καλύτερα το OnePlus Nord 4 ή το Oppo Reno12 Pro. Δεν ξέρω! Είμαι πολύ πιθανόν να ήταν ελαττωματική η συσκευή της realme , παρ' όλο που στο service δεν το παραδέχτηκαν! Αλλά για να μου βγάζει ακόμη και τώρα θέματα, κάτι δεν πάει καλά! Για αυτό και φοβήθηκα να ξαναπάω στην ίδια εταιρία, αφού ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει το τηλέφωνο! Όσο για τα Xiaomi διαβάζω συνέχεια τα χειρότερα! Θα κοιτάξω και την πρόταση σου για το oneplus και oppo . Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Vault13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 To poco X6 pro μετραει σαν Xiaomi? Ανεξαρτητο δεν εγινε;
osfp1978 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, Vault13 είπε To poco X6 pro μετραει σαν Xiaomi? Ανεξαρτητο δεν εγινε; Xiaomi ειναι....
manana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 39 λεπτά πριν, Vault13 είπε To poco X6 pro μετραει σαν Xiaomi? Ανεξαρτητο δεν εγινε; Εγώ που έκανα αναζήτηση μου το βγάζει ότι ανήκει στην xiaomi! Τώρα αν μετά έγινε ανεξάρτητο δεν γνωρίζω!
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 33 minutes ago, manana said: Εγώ που έκανα αναζήτηση μου το βγάζει ότι ανήκει στην xiaomi! Τώρα αν μετά έγινε ανεξάρτητο δεν γνωρίζω! προσωπικα αγοραζα xiaomi.βαρεθηκα το bloatware. πηγα σε samsung σειρα s αλλα οζι το ναυαρχιδα.απο τοτε προσωπικα συνεχιζω samsung. τωρα πχ ειμαι με το s22 ενω εχει βγει s24 και παμε γα το s25 και δεν εχω κανενα παραπονο.και αναβαθμισεις και γρηγορο και ολα μια χαρα. τουλαχιστον με τις δικες μου αναγκες . την μια συσκευη την ριχα αγορασει απο ινσομνια κιολας 1
BadBoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, poulinos είπε προσωπικα αγοραζα xiaomi.βαρεθηκα το bloatware. πηγα σε samsung σειρα s αλλα οζι το ναυαρχιδα.απο τοτε προσωπικα συνεχιζω samsung. τωρα πχ ειμαι με το s22 ενω εχει βγει s24 και παμε γα το s25 και δεν εχω κανενα παραπονο.και αναβαθμισεις και γρηγορο και ολα μια χαρα. τουλαχιστον με τις δικες μου αναγκες . την μια συσκευη την ριχα αγορασει απο ινσομνια κιολας Και τα Samsung τίγκα στο bloatware είναι, αλλά τουλάχιστον είναι αρκετά πιο περιποιημένο από τα Xiaomi. Από Realme δεν έχω καμία εμπειρία, οπότε δε γνωρίζω, αλλά τα Motorola που αναφέρθηκαν είναι πεντακάθαρα. 1
manana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, poulinos είπε προσωπικα αγοραζα xiaomi.βαρεθηκα το bloatware. πηγα σε samsung σειρα s αλλα οζι το ναυαρχιδα.απο τοτε προσωπικα συνεχιζω samsung. τωρα πχ ειμαι με το s22 ενω εχει βγει s24 και παμε γα το s25 και δεν εχω κανενα παραπονο.και αναβαθμισεις και γρηγορο και ολα μια χαρα. τουλαχιστον με τις δικες μου αναγκες . την μια συσκευη την ριχα αγορασει απο ινσομνια κιολας ΣΤα samsung από κριτικές που έχω διαβάσει αδειάζει η μπαταρία πάρα πολύ γρήγορα, όπως λένε,! Δεν ξέρω αν ισχύει και στην δική σου περίπτωση! Από την άλλη μιλάνε για καλές φωτογραφίες, αλλά για λογισμικό και ταχύτητα οι απόψεις καθώς διχάζονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα