manana Δημοσ. Δευτέρα στις 05:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:53 μμ (επεξεργασμένο) Κάτοχος του realme 11 pro plus, το οποίο αποδείχτηκε ένα χάλια κινητό με πολλά προβλήματα για εμένα! Δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο που το έχω ενώ συνήθως κάθε κινητό το κρατάω πάνω από 2 . Ψάχνω λοιπόν για ένα κινητό σχετικά γρήγορο, να μην κολλάει , με καλή μπαταρία και αξιοπρεπείς ή και καλές φωτογραφίες. Παιχνίδια όχι τόσο συχνά και όχι βαριά! Γενικά βλέπω ότι για ένα καλό σχετικά κινητό πρέπει να πάω στα 350€ - 450€. Δεν μπορώ και παραπάνω! Κοίταζα το Honor 200 5G Dual SIM (12GB/512GB) που νομίζω ότι πληρεί τις προδιαγραφές αυτές! Μόνο δεν έχει φορτιστή ( και δεν ξέρω πού θα βρω ίσως skroutz;) , ακουστικά ( όπως τα περισσότερα πλέον) και προστασία οθόνης! Αν επιλέξω αυτό κρατάω και την θήκη γιατί έχει ίδιες διαστάσεις με το realme! Είδα καλές κριτικές και στο skroutz! Εσείς τι λέτε; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:54 μμ από manana
Fotia Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:02 μμ (επεξεργασμένο) To να μην κολλά το κινητό ,είναι θέμα πολλών παραμέτρων .Αν αφορά μόνο το λογισμικό πάς σε κάτι πιο καθαρό όπως ενα Μοtorola που είναι σε προσφορά αυτή την περίοδο https://www.insomnia.gr/forums/topic/835571-κινητό-motorola-edge-50-fusion-12512gb-299€-σε-επίσημα-καταστήματα/ και για σχόλια https://www.skroutz.gr/s/53571659/Motorola-Edge-50-Fusion-5G-12GB-512GB-Forest-Blue.html Tο Realme 11 pro plus είχε καλες κριτικές ,και πλέον κυκλοφορει νεώτερο μοντέλο το 12 pro plus .Φυσικά σε κάποιους δεν αρέσει ή έτυχε κάτι . Αν σε ενδιαφέρουν οι φωτό ειναι αξιολογο και κυκλοφορεί αρκετά να το δεις κάπου ,το είχε και ο Γερμανος και το Πλαισιο https://www.skroutz.gr/s/55162434/Realme-12-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Submarine-Blue.html#reviews Eχει αναφερθεί και παρακάτω συγκριτικά με το Μotorola ,όπως σε όλα κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις σε κάθε επιλογή. https://www.insomnia.gr/forums/topic/835995-motorola-edge-50-fusion-ή-realme-12-pro/ Στο Honor οι κριτικές στο Skroutz είναι περιορισμένες https://www.skroutz.gr/s/54703666/Honor-200-5G-Dual-SIM-12GB-512GB-Mayro.html Από κάποιες αναφορές φαίνεται έχει 4 έτη υποστήριξη λογισμικού αλλά είναι λίγο δύσκολο να το μάθεις .Πιθανόν να έχει και service με καθυστερήσεις ,καθώς επίσημα δεν εισάγεται.Από θέμα φωτογραφίας όμως ίσως είναι καλύτερο από όλα τα παραπάνω λόγω παράδοσης της εταιρίας, αλλά επειδή μετρά σαν σύνολο το κινητό πως τρέχει ,είναι άγνωστο παρά τις προδιαγραφές που αναφέρει .Δεν κυκλοφορεί να το δεις και κάπου. Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:43 μμ από Fotia 1
manana Δημοσ. Δευτέρα στις 10:37 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:37 μμ Δυστυχώς εγώ από το realme δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη! Πέρα από την κάμερα που είναι καλή, μου δημιούργησε πολλά θέματα ακόμη και τώρα 11 μήνες μετά την αγορά! Κάποια λύθηκαν, κάποια όχι ή προστέθηκαν κι άλλα! Μέχρι και στο service το είχα στείλει και δεν δέχτηκαν καν την βλάβη! Οπότε φοβάμαι να ξαναγορασω realme! Θα κοιτάξω και το motorola που λες Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τον αναλυτικό κατάλογο!
ababa641 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Τα ίδια κριτήρια με εσένα είχα κι εγώ... Σήμερα παρήγγειλα το Honor 200 από το eshop που το έχει προσφορά στα 385 ευρώ. Για το φορτιστή δεν ήξερα ότι δεν έχει... Κρίμα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Huawei p20, οπότε θεωρώ όπου κι αν πήγαινα θα ήταν αναβάθμιση. Πάντως αρχές Ιανουαρίου θα έχει πάλι προσφορές λόγω εκπτώσεων. 1
Brashida Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Xiaomi Poco X6 Pro με κλειστά μάτια φίλε.Γρηγορο αστραπή επεξεργαστής κάρτα ραμ όλα σφαίρα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε εμένα που το έχω αρκετούς μήνες και ότι καλύτερο νομίζω μπορείς να πάρεις μέχρι 4 εκατοσταρικα τουλάχιστον . 1
osfp1978 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 14 ώρες πριν, manana είπε Δυστυχώς εγώ από το realme δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένη! Πέρα από την κάμερα που είναι καλή, μου δημιούργησε πολλά θέματα ακόμη και τώρα 11 μήνες μετά την αγορά! Κάποια λύθηκαν, κάποια όχι ή προστέθηκαν κι άλλα! Μέχρι και στο service το είχα στείλει και δεν δέχτηκαν καν την βλάβη! Οπότε φοβάμαι να ξαναγορασω realme! Θα κοιτάξω και το motorola που λες Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου και τον αναλυτικό κατάλογο! Εγω θα πρότεινα το oneplus nord 4 ή το σαμσουγκ Α55 Αν δεν θες κολληματα απεφυγε τα χιαομι.Ειναι ρισκο. 2
manana Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) @ababa641 Θα ήθελα εντυπώσεις όταν το χρησιμοποιήσεις, αν μπορείς! Η αλήθεια είναι ότι είναι πρόβλημα που δεν έχει φορτιστή το είχα δει αυτό και το γνώριζα. Έχει στο skroutz που κοίταξα! Η προσφορά βέβαια υπάρχει ακόμη σε αυτήν τιμή και δεν ξέρω αν πέσει κι άλλο τον Ιανουάριο! 5 ώρες πριν, Brashida είπε Xiaomi Poco X6 Pro με κλειστά μάτια φίλε.Γρηγορο αστραπή επεξεργαστής κάρτα ραμ όλα σφαίρα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής σε εμένα που το έχω αρκετούς μήνες και ότι καλύτερο νομίζω μπορείς να πάρεις μέχρι 4 εκατοσταρικα τουλάχιστον . Οκ! Θα το κοιτάξω και αυτό! Αν και την συγκεκριμένη εταιρία την φοβάμαι . Ta Xiaomi Ευχαριστώ πολύ! Μόνο που είμαι "φίλη" , όχι φίλος 😊! 5 ώρες πριν, osfp1978 είπε Εγω θα πρότεινα το oneplus nord 4 ή το σαμσουγκ Α55 Αν δεν θες κολληματα απεφυγε τα χιαομι.Ειναι ρισκο. Xiaomi το ξέρω με τίποτα από όσα έχω διαβάσει έχουν πολλά θεματάκια! Θα κοιτάξω όμως αυτά που μου προτείνεις! Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από manana
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα