micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν έχουν activators τα 10άρια. Ενεργοποιούνται με την εντολή dism από γραμμή εντολών. Αν του βάλεις το δικό του κλειδί και κάνεις reset λογικά θα σε ενεργοποιήσει μέσω των server της ms Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από micos000
georgemvg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Βρήκα στικάκι, έβαλα windows 10, και δεν μου ζήτησε τίποτα. Απορώ γιατί ο άλλος έκανα ότι έκανε....Ευχαριστω για τη βοήθεια!!
georgemvg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Pro εβαλα και εγώ. Αλλα δεν εχει σημασία πια, όλα καλά.
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εγω ξερω πως στα φορητα που εχει κλειδι στο bios δεν σε ρωταει ποια εκδοση να βαλεις και βαζει την εκδοση που ειναι το κλειδι, πχ αν εχει Home βαζει Home φυσικα μετα μπορεις να αλλαξεις την εκδοση.
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έτσι θα έπρεπε να γίνεται , εκτός αν χρησιμοποιήσεις "πειραγμέμο" iso που το έχεις κάνει aio. tip: Αν διαγράψεις το αρχείο ei.cfg από τον φάκελο sources του iso ή από το στικάκι εγκατάστασης τότε σε ρωτάει στην αρχή ποια έκδοση θέλεις να βάλεις. (home, pro, Education κτλ) Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από micos000
georgemvg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα με ρώτησε πάντως στο installation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα