Dante80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Pwpwpw said: Τα Terex τα δοκίμασα χθες εκτός δουλειάς και ήταν άψογα σε όλες τις επιφανειες εξωτερικών χώρων. Σε δρόμους σε πεζοδρόμια είτε με τσιμέντο είτε με πλακάκια πεζοδρομίου είχαν άψογη πρόσφυση. Έχουν πρόβλημα όταν υπάρχει νερό σε μάρμαρο και σε πλακάκι σπιτιού εσωτερικού χώρου , εκεί αν έχει λιγο νερό γίνονται επικίνδυνα. Εγω είμαι πάλι σε αναζήτησης παπούτσια για την δουλειά και δεν ξέρω τι να κοιτάξω πραγματικά, δεν ξέρω από τι υλικό πρπει να είναι η σόλα ώστε να μην γλιστράει σε λείες επιφάνειες βραγμενες. Θες μια σόλα slip resistant (με πιστοποίηση SR δλδ), όπως στα Hoka που σου είχα βάλει. Για πιο φθηνά, θα βρεις πολλά παπούτσια εργασίας όπως και τύπου αθλητικά (πχ Skechers) με SR σόλες. Ρίξε μια ματιά. https://www.skroutz.gr/c/2494/papoutsia-ergasias/f/1894694/antistasi-olisthisis-sr.html Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από Dante80 1
intruder99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Τα Terex τα δοκίμασα χθες εκτός δουλειάς και ήταν άψογα σε όλες τις επιφανειες εξωτερικών χώρων. Σε δρόμους σε πεζοδρόμια είτε με τσιμέντο είτε με πλακάκια πεζοδρομίου είχαν άψογη πρόσφυση. Έχουν πρόβλημα όταν υπάρχει νερό σε μάρμαρο και σε πλακάκι σπιτιού εσωτερικού χώρου , εκεί αν έχει λιγο νερό γίνονται επικίνδυνα. Εγω είμαι πάλι σε αναζήτηση παπούτσιων για την δουλειά και δεν ξέρω τι να κοιτάξω πραγματικά, δεν ξέρω από τι υλικό πρπει να είναι η σόλα ώστε να μην γλιστράει σε λείες επιφάνειες βρεγμένες. Δες κάτι τέτοιο με αντιολισθητική σόλα. https://www.skroutz.gr/s/19736022/Fila-Memory-Workshift-Andrika-Sneakers-Mayra-MSS19025-001.html Δεν είναι αδιάβροχα, όμως λόγω της δερματίνης θα κρατήσει κάποιο νερό. Απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει παπούτσι με αντιολισθητική σόλα και ταυτόχρονα με κάποια αδιάβροχη μεμβράνη π.χ. GoreTex. 1 λεπτό πριν, Dante80 είπε Θες μια σόλα slip resistant (με πιστοποίηση SR δλδ), όπως στα Hoka που σου είχα βάλει. Με πρόλαβες. 😂 2
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, intruder99 είπε Δες κάτι τέτοιο με αντιολισθητική σόλα. https://www.skroutz.gr/s/19736022/Fila-Memory-Workshift-Andrika-Sneakers-Mayra-MSS19025-001.html Δεν είναι αδιάβροχα, όμως λόγω της δερματίνης θα κρατήσει κάποιο νερό. Απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει παπούτσι με αντιολισθητική σόλα και ταυτόχρονα με κάποια αδιάβροχη μεμβράνη π.χ. GoreTex. Με πρόλαβες. 😂 27 λεπτά πριν, Dante80 είπε Θες μια σόλα slip resistant (με πιστοποίηση SR δλδ), όπως στα Hoka που σου είχα βάλει. Για πιο φθηνά, θα βρεις πολλά παπούτσια εργασίας όπως και τύπου αθλητικά (πχ Skechers) με SR σόλες. Ρίξε μια ματιά. https://www.skroutz.gr/c/2494/papoutsia-ergasias/f/1894694/antistasi-olisthisis-sr.html Καλαταλαβα. Έλεγα να αποφύγω να δώσω το 150αρι αλλά άλλες 1-2 αποτυχημένες αγοράς να κάνω σε φθηνές επιλογές, θα έχω δώσω τα χρήματα και πάλι πάππουτσια σωστά για την δουλειά δεν θα έχω, στο τέλος βλέπω να παίρνω τα hoka που πρότεινες εσύ εξ αρχής και έλεγα να τα αποφύγω λόγο κόστους. 26 λεπτά πριν, intruder99 είπε Δες κάτι τέτοιο με αντιολισθητική σόλα. https://www.skroutz.gr/s/19736022/Fila-Memory-Workshift-Andrika-Sneakers-Mayra-MSS19025-001.html Δεν είναι αδιάβροχα, όμως λόγω της δερματίνης θα κρατήσει κάποιο νερό. Απ' ότι γνωρίζω δεν υπάρχει παπούτσι με αντιολισθητική σόλα και ταυτόχρονα με κάποια αδιάβροχη μεμβράνη π.χ. GoreTex. Με πρόλαβες. 😂 Και ένα απλά μποτάκι με δερματική λογικά θα κάνει την δουλειά που θέλω στο αδιάβροχο κομμάτι καθώς απλά περπατάω σε βρεγμένη λεία επιφάνεια όταν βρέχει, δεν χρειαζπμαι παπούτσι που να πέσει πχ σε λακούβα με νερο και να μην βάλει μέσα νερό. Μάλλον το δύσκολο είναι να βρω παπούτσι που να προσφέρει πρόσφυση σε λεία βρεγμένη επιφάνεια. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από Pwpwpw
nvel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μάλλον το δύσκολο είναι να βρω παπούτσι που να προσφέρει πρόσφυση σε λεία βρεγμένη επιφάνεια. το πρώτο παπούτσι που σου πρότεινα στα 33 ευρώ έχει αντιολισθητική σόλα σε νερό και λάδια Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από nvel 1
ObeyWario! Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 https://www.bestprice.gr/item/2156501940/skechers-track-high-overtime-andrika-athlhtika-papoytsia-trail-running-mayra-999894-bbk.html Δεν ξέρω μόνο πόσο αντιολισθητικά είναι.Δες και σε columbia Τα hoka αντέχουν/κρατάνε σε συνθήκες εργασίας με πολύ περπάτημα συχνό κουβάλημα; Έβλεπα τα Clifton 9 αλλά με τα χρήματα που έχουν παίρνεις δύο πολύ τίμια skechers 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Τα Terex τα δοκίμασα χθες εκτός δουλειάς και ήταν άψογα σε όλες τις επιφανειες εξωτερικών χώρων. Σε δρόμους σε πεζοδρόμια είτε με τσιμέντο είτε με πλακάκια πεζοδρομίου είχαν άψογη πρόσφυση. Έχουν πρόβλημα όταν υπάρχει νερό σε μάρμαρο και σε πλακάκι σπιτιού εσωτερικού χώρου , εκεί αν έχει λιγο νερό γίνονται επικίνδυνα. Εγω είμαι πάλι σε αναζήτηση παπούτσιων για την δουλειά και δεν ξέρω τι να κοιτάξω πραγματικά, δεν ξέρω από τι υλικό πρπει να είναι η σόλα ώστε να μην γλιστράει σε λείες επιφάνειες βρεγμένες. Πιστεύω ότι την λύση θα την βρείς σε παπούτσια ασφαλείας.Εχουν προδιαγραφές slip, oil, shock resistance. Ημουν παλιά για 10 χρόνια σε βαριά βιομηχανία.Το πιθανότερο, εκεί το δάπεδο ήταν απο βιομηχανικό τσιμέντο.Μας έδινε η εταιρία παπούτσια ασφαλείας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά κούραζαν τα πόδια.Υποθέτω ότι πλέον έχουν βγεί καλύτερα παπούτσια, πιο άνετα, πιο ελαφριά, με καλύτερα υλικά, με προστασία μπροστά χωρίς σίδερο αλλά με άλλο εναλλακτικό υλικό, κλπ. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από AntiCambeR 1
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Πιστεύω ότι την λύση θα την βρείς σε παπούτσια ασφαλείας.Εχουν προδιαγραφές slip, oil, shock resistance. Ημουν παλιά για 10 χρόνια σε βαριά βιομηχανία.Το πιθανότερο, εκεί το δάπεδο ήταν απο βιομηχανικό τσιμέντο.Μας έδινε η εταιρία παπούτσια ασφαλείας και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά κούραζαν τα πόδια.Υποθέτω ότι πλέον έχουν βγεί καλύτερα παπούτσια, πιο άνετα, πιο ελαφριά, με καλύτερα υλικά, με προστασία μπροστά χωρίς σίδερο αλλά με άλλο εναλλακτικό υλικό, κλπ. Τα παπούτσια είναι εργασίας λύνουν το θέμα της πρόσφυσης σε αυτές τις επιφανείς αλλά δημιουργούν άλλο πρόβλημα που είναι αυτό της άνεσης, για αυτό έψαχνα να βρω την χρυσή τομή σε αδιάβροχο αθλητικό. 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε https://www.bestprice.gr/item/2156501940/skechers-track-high-overtime-andrika-athlhtika-papoytsia-trail-running-mayra-999894-bbk.html Δεν ξέρω μόνο πόσο αντιολισθητικά είναι.Δες και σε columbia Τα hoka αντέχουν/κρατάνε σε συνθήκες εργασίας με πολύ περπάτημα συχνό κουβάλημα; Έβλεπα τα Clifton 9 αλλά με τα χρήματα που έχουν παίρνεις δύο πολύ τίμια skechers Μάλλον ότι έχει να κάνει για trail δεν κάνει για την δουλειά που θέλω.
dpolal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Εχεις απολυτο δικαιο. Το δαπεδο του χωρου που εργαζομαι εχει βιομηχανικο τσιμεντο που αν και εχει σκεπασταστρο σχεδον ολος ο χωρος, τα νερα περνανε οταν βρεχει με αποτελεσμα ολο το δαπεδο να ειναι βρεγμενο τις βροχερες μερες. Βρηκα σε outlet σε πολυ πολυ χαμηλη τιμη κατι adidas terex μποτακια που ενω μου λυσανε το θεμα αδιαβροχοποιησης, ειναι ανετα, ελαφρα και πολυ ζεστα , για τον χωρο που ειμαι δεν κανουν, τρoμαξα να βγαλω την βαρδια σημερα καθως εκανα πατιναζ. Πήγαινε καλύτερα σε κατάστημα με είδη ενδυμασίας για εργαζόμενους, εκεί είναι ποιό πιθανό να βρείς αυτό που ψάχνεις όπως σου πρότειναν ήδη. Πριν από χρόνια που δούλεψα σε εργοστάσιο με παρόμοιες συνθήκες έδιναν παπούτσια που ήταν ότι καλύτερο για αυτή τη δουλειά, δεν ήταν αθλητικά από τις γνωστές μάρκες πάντως. Έχει δεκάδες επιλογές: https://www.google.com/search?newwindow=1&client=firefox-b-d&sca_esv=360d606574466e04&sxsrf=ADLYWIK1RbpPYxEnVaB2qpt-EOz2Ej5M1g:1733481288678&q=παπούτσια+εργασίας&udm=2&fbs=AEQNm0A3ba0-vRDFlQEsGf9XWkXBKbF_i_xCQm5JejYawU3hq-VLyFZm1npqGxTNFXEXDmhZtZ6ChF3Apg1tPeQ2AaaIS4NzqR08hb5n-noWmcKMD0nk3oDIaYDWpUhcgPfAJX7nLotqGFzbqX-dXPF4q9ynqhko15vx3nmVHeI_-Dkj7xrcDl8nTl7cJ06QmfVGwsEzN3kiiELW2UoOKPfZuEOXp3HB-SI4vamK7AhNkn4_pvQ-vBH9iW3H2QOB6AH9BpcBbxO0&sa=X&ved=2ahUKEwi9wL6D-ZKKAxVmgP0HHUumMIwQtKgLegQIKRAB&biw=2144&bih=994&dpr=0.9 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από dpolal
Dante80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ObeyWario! said: Τα hoka αντέχουν/κρατάνε σε συνθήκες εργασίας με πολύ περπάτημα συχνό κουβάλημα; Το Bondi SR ναι. Τα Clifton 9 που λες, όχι. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από Dante80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα