Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, psyaris είπε

Επειδή με εξουσιοδότηση κτλπ δεν γίνεται την πήρε την προσφορά ένας φίλος στο όνομα του. 

Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός cosmote μπορώ να το κάνω μεταβίβαση στο όνομα μου; πάλι με εξουσιοδότηση από τον φίλο μου γιατί βρίσκεται σε άλλη πόλη. 

Με εξουσιοδότηση μέσω gov γίνεται σίγουρα.(απάντηση απο υπάλληλο   στη Σταδίου) 

• Like 1
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, alexander098 said:

Ψάχτηκε κανείς με την υπαναχώρηση μετά τη πτώση της τιμής;

Ποια υπαναχωρηση; σαν να εβαλες καρτα ειναι..

Δημοσ.
23 ώρες πριν, georsev είπε

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει με μια κάρτα με το αζημίωτο φυσικά διότι βρίσκομαι επαρχία?

Πως να γινει? Δεν χρειαζεται ταυτοτητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-4548-5de4-e053-181f12ac3db5

η κοσμοτε λεει εχει κοφτη. βεβαια εχω περασει αυτα τα δεδομενα και κοφτη δεν εχω δει! δεν ξερω αν εφαρμοζεται αυτο ή το εχουν απλα να γραφεται

Επεξ/σία από pcos
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ανανέωσα τη περσινή μου κάρτα μέχρι 27/11/2025. Όμως τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν με βολεύει γιατί δεν έχει λεπτά ομιλίας. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ενα μήνυμα να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε μεταβίβαση εύκολα και γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχει επιχειρήσει κάποιος κάτοχος να ζητήσει Twin SIM για αυτή την κάρτα;
Να λειτουργεί δηλαδή σε smartphone όταν το router είναι κλειστό (αν υποθέσουμε πως έχει αντικαταστήσει μια οικιακή σύνδεση) και αντιστρόφως.

Δημοσ.

στο συνδεσμο που εχω βαλει 

Το πρόγραμμα COSMOTE Mobile Internet Unlimited δεν είναι συμβατό με την υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συνδέσεων ( Sharing). Όταν η κατανάλωση των δεδομένων υπερβεί τα 200GB εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η μέγιστη ταχύτητα λήψης και μετάδοσης δεδομένων είναι 12Mbps

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pcos είπε

στο συνδεσμο που εχω βαλει 

Το πρόγραμμα COSMOTE Mobile Internet Unlimited δεν είναι συμβατό με την υπηρεσία μεταφοράς δεδομένων μεταξύ συνδέσεων ( Sharing). Όταν η κατανάλωση των δεδομένων υπερβεί τα 200GB εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η μέγιστη ταχύτητα λήψης και μετάδοσης δεδομένων είναι 12Mbps

Αυτο ειναι τελειως διαφορετικο προγραμμα απο extra sim/frog unlimited/giga week τα οποια εχουν πραγματικα απεριοριστα. Πρακτικα εχουν κοφτη στα 300TB τα οποια δεν προκειται ποτε κανεις να καταναλωσει σε 1 μηνα οι περισσοτεροι ειναι απο 500gb μεχρι 2-3TB το μηνα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...