Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι αυτή τη στιγμή στην εξυπηρέτηση "frog" (με cosmote συνδέεται). Περίμενα 25λ αναμονή όλα καλά.

Ερωτω το παλικάρι "σας παρακαλώ πείτε μου πόσα λεπτά ομιλίας δίνει η προσφορά των 90ε απεριόριστα gb και επίσης πως κάνω φορητότητα από άλλο πάροχο"

Περιμένετε μου λέει ένα λεπτό

Απαντά κατόπιν "δεν έχει κανένα λεπτό και δεν γίνεται σε αυτή την προσφορά φορητότητα"

Την ψιλιαζομαι ότι δουλευομαστε. Μπορείτε να μου υποδείξετε που ηλεκτρονικά θα δω τους όρους της προσφορά? Του λέω. Στην σελίδα της frog μου λέει. Τα παίρνω σιγά σιγά κρανίο.

Επειδή του λέω έχω μπει και δε λέει ΤΙΠΟΤΑ περιμένω εγώ στην γραμμή και υποδείξετε μου εσείς ΠΟΥ τους γράφει.

Παιδιά μη σας κουράζω, δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις ΠΟΥΘΕΝΑ, ότι μου απάντησε μου το απάντησε ο ΘΕΟΣ κοιτώντας το ΜΠΑΝΕΡ που είναι κι εδώ αναρτημένο (που δε λέει τίποτα ).

Οκ κάποιοι καλοί άνθρωποι εδώ μας έχουν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ενημερώσει ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ για αυτά που ρώτησα αλλά τι φάση? Αν πάω εκεί και μου πουν αλλά? Ποιοι είναι τέλος πάντων οι αληθινοί όροι που διέπουν αυτή την προσφορά και γιατί να κάνω εγώ τον ντεντέκτιβ και να μαθαίνουμε απλά πράγματα με ράδιο αρβύλα, όπου και άλλος λέει 1 ώρα το μήνα άλλος λέει 2 ώρες το χρόνο ομιλία, άλλος λέει φορητότητα αμεσως άλλος ξανά ελάτε και ο υπάλληλος στο τηλ "δεν γίνεται". Έχω αγχωθει πριν πάω ημαρτον.

Επεξ/σία από pdinalis
  • Like 3
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, pdinalis είπε

Είμαι αυτή τη στιγμή στην εξυπηρέτηση "frog" (με cosmote συνδέεται). Περίμενα 25λ αναμονή όλα καλά.

Ερωτω το παλικάρι "σας παρακαλώ πείτε μου πόσα λεπτά ομιλίας δίνει η προσφορά των 90ε απεριόριστα gb και επίσης πως κάνω φορητότητα από άλλο πάροχο"

Περιμένετε μου λέει ένα λεπτό

Απαντά κατόπιν "δεν έχει κανένα λεπτό και δεν γίνεται σε αυτή την προσφορά φορητότητα"

Την ψιλιαζομαι ότι δουλευομαστε. Μπορείτε να μου υποδείξετε που ηλεκτρονικά θα δω τους όρους της προσφορά? Του λέω. Στην σελίδα της frog μου λέει. Τα παίρνω σιγά σιγά κρανίο.

Επειδή του λέω έχω μπει και δε λέει ΤΙΠΟΤΑ περιμένω εγώ στην γραμμή και υποδείξετε μου εσείς ΠΟΥ τους γράφει.

Παιδιά μη σας κουράζω, δεν υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις ΠΟΥΘΕΝΑ, ότι μου απάντησε μου το απάντησε ο ΘΕΟΣ κοιτώντας το ΜΠΑΝΕΡ που είναι κι εδώ αναρτημένο (που δε λέει τίποτα ).

Οκ κάποιοι καλοί άνθρωποι εδώ μας έχουν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ενημερώσει ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ για αυτά που ρώτησα αλλά τι φάση? Αν πάω εκεί και μου πουν αλλά? Ποιοι είναι τέλος πάντων οι αληθινοί όροι που διέπουν αυτή την προσφορά και γιατί να κάνω εγώ τον ντεντέκτιβ και να μαθαίνουμε απλά πράγματα με ράδιο αρβύλα, όπου και άλλος λέει 1 ώρα το μήνα άλλος λέει 2 ώρες το χρόνο ομιλία, άλλος λέει φορητότητα αμεσως άλλος ξανά ελάτε και ο υπάλληλος στο τηλ "δεν γίνεται". Έχω αγχωθει πριν πάω ημαρτον.

Αν πάρεις καινούργιο νούμερο είναι απεριόριστα δεδομένα για ένα χρόνο (δεν χρειάζεται καμία κάρτα ανανέωσης για ένα έτος), έχεις 60 λεπτά ομιλία +60 τα οποία ενεργοποιεις μέσα από το frog app. Οπότε 120 λεπτά τον μήνα είναι. 

Φορητότητα γίνεται αλλά θα πρέπει να πας δύο φορές στο κατάστημα, την πρώτη θα σου δώσουν ένα φάκελο με μια καινούργια sim, έπειτα θα πρέπει να κάνεις εσύ την φορητότητα μέσω του frog app, και όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα συνήθως σε 6 εργάσιμες ώρες και όταν χάσει σήμα η παλιά κάρτα, πας στο κατάστημα και σου ενεργοποιούν την προσφορά (οι παροχές είναι αυτές που ανέφερα παραπάνω)

Επεξ/σία από pabou13
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται αλλά η διαδικασία είναι να πάρεις τον φάκελο με τη σιμ και να κάνεις απ' την εφαρμογή της φρογκ όλη τη διαδικασία και μετά από την ενεργοποίηση που θέλει τουλάχιστον 6 εργάσιμες ώρες όπως λέει χαρακτηριστικά ο υπάλληλος εκεί να πας στο κατάστημα για να πληρώσεις και να πάρεις το πακέτο άρα μέχρι Δευτέρα 

Σε ένα αντροιντ μου βγάζει αυτό μνμ που είδες , σε ένα iphone πέρασε σε νεότερο iphone κολλάει στο πρώτο στάδιο που γράφεις το serial της σιμ

Εγώ από χθες δεν κατάφερα να κάνω καμιά φορητότητα από τις 2 γιατί κ σε αυτή που πέρασε μου ήρθε μνμ για λάθος αφμ που δεν νμζ ότι ισχύει 

Επεξ/σία από logik
Δημοσ.

Πήρε την κάρτα φίλος απο Θεσσαλονίκη και θα μου την φέρει στις 22/12 που θα έρθει για γιορτές.

Εχω κατεβάσει την εφαρμογή της Frog στο κινητό μου που έχει αριθμό NOVA

Αν μου στείλει τον αριθμό μπορώ να προχωρήσω στην εφαρμογή για να δω οτι είναι εντάξει ή πρέπει να μπει σε κινητό χωρίς άλλη sim;

Λογικά είναι ενεργοποιημένη σωστά;

13.png

Δημοσ.

Ναι είναι ενεργοποιημένη, αλλά πρέπει να μπεί σε κάποιο κινητό γιατί με το που βάλεις το νούμερο στην εφαρμογή, στέλνει κωδικό και πρέπει να τον βάλεις για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στο app

• Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, george.myeap said:

πήρα την κάρτα χτες, το app μου λέει τα παρακάτω , αν σας βοηθάει σχετικά με τα λεπτά ομιλίας

image.png.a640f1c78c695d1c995d2323dc938bf5.png

Tα 60 λεπτα δε θα επρεπε να ειναι 120? 

Δημοσ.

Αθήνα (κατάστημα Σταδίου) σήμερα πήγα γύρω στις 10 το πρωϊ και τελείωσα έπειτα από τρεις ώρες !

Περίπου 15 λεπτά ανά άτομο η βασανιστική και αργοκίνητη διαδικασία, η εξυπηρέτηση από μία υπάλληλο που έκανε ότι μπορούσε. Αύριο ίσως υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά το ωράριο, αφού η δεύτερη υπάλληλος που προσήλθε το μεσημέρι για βοήθεια, είπε ότι αύριο λόγω της επετείου Γρηγορόπουλου δεν θα πάει.

Πάντως διερωτώμαι εάν επικρατούσε το αυτονόητο,  δηλαδή ΟΚ βγάζει η Frog αυτήν την προσφορά και αντί να ταλαιπωρεί και τους ενδιαφερόμενους και τους υπαλλήλους της (με όπλο ένα tablet και κινητό), να έλεγε βγάζω για 1.000-2.000-3.000 (όσο θέλεις βρε αδελφέ) κάρτες την προσφορά On line, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων και με αποστολή των SIM στους πελάτες ταχυδρομικά. Θα πουλούσε καλύτερα και από ζεστή τυρόπιτα στο κυλικείο σε σχολικό διάλειμμα (για τους "γηραιότερους").

Αλλά από ότι διαπίστωσα φέτος και πέρυσι η FROG είναι το "αποπαίδι" της Cosmote με τεχνικό εξοπλισμό "υποσαχάριας ζώνης" !😏

Δημοσ.
3 ώρες πριν, simaras είπε

Tα 60 λεπτα δε θα επρεπε να ειναι 120? 

Ναι, πηγαίνε στο σημείο που λέει "Αποκτήστε πακέτα" και εδώ κάνε κλικ για άλλα 60 δωρεάν λεπτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

θεσσαλονικη σε ποια κασταστηματα τους βρισκω ;

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
Τηλέφωνο: 2310 287577
Διεύθυνση: Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23, Θεσσαλονίκη 546 31

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
αύριο 06/12/2024 το μαγαζί θα παραμείνει @ΚΛΕΙΣΤΟ λόγο κινητοποιήσεων στο κέντρο της πόλης
Κοντά σας ξανά
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/12/2024

• Thanks 2
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...