mrandrepap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Ισχύει ακόμη η προσφορά?! Νόμιζα ήταν μέχρι τις 2/12. Μέχρι 9/12 είναι φίλε μου. 1
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Πηρα και εγω απο το καταστημα θεσσαλονικης. Διπλοπαρκαρα απο εξω, εκανα 10 λεπτα και εφυγα! Τα λεμε του χρονου παλι! 5 1
HuskerDu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Κάτι ακόμη, επειδή δεν έχω εμπειρία με αυτή την κάρτα, μπορώ να την βάλω σε ένα ipad (LTE version) και να κάνω την ενεργοποίηση?
alexx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, HuskerDu είπε Κάτι ακόμη, επειδή δεν έχω εμπειρία με αυτή την κάρτα, μπορώ να την βάλω σε ένα ipad (LTE version) και να κάνω την ενεργοποίηση? Καλησπέρα, η κάρτα είναι ενεργοποιημένη απο την στιγμή της αγοράς της, Την βάζεις και παίζει. 1
simaras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, txcellas said: Πηρα και εγω απο το καταστημα θεσσαλονικης. Διπλοπαρκαρα απο εξω, εκανα 10 λεπτα και εφυγα! Τα λεμε του χρονου παλι! Είχες παρει την περσινη προσφορα? Μπορεις να ανανεωσεις απλα για το περσινο σου νουμερο?
cpetro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 πρεπει να κανεις ανανεωση καρτας ομιλιας καθε καποιους μηνες ή δε χρειαζεται ?
papaleole Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, cpetro είπε πρεπει να κανεις ανανεωση καρτας ομιλιας καθε καποιους μηνες ή δε χρειαζεται ? Οχι. Για έναν χρόνο τίποτα. 1
Innersense Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 16 minutes ago, cpetro said: μετα τον ενα χρονο ξερουμε τι γινεται ? Black Friday 2025 4 1 8
sosias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, papaleole είπε Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Σήμερα πήρα στα χέρια μου εγώ τις δύο που έστειλα άτομο στο κατάστημα Θεσ/νικης την Δευτέρα που μας πέρασε.. Τις έβαλα σε ένα κινητό, τις έβγαλα το PIN και κατέβασα την εφαρμογή. Και οι δύο κομπλέ. μόνο δεδομένα έχει ; χρόνο ομιλίας;
madboy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 12 minutes ago, sosias said: μόνο δεδομένα έχει ; χρόνο ομιλίας; 60 λεπτα καθε μηνα και μεσα απο την βατραχο εφαρμογη ενεργοιεις αλλα 60 λεπτα ομιλιας. Δεν ξερω αν ειναι για καθε μηνα αυτα τα επιπλεον 60 που πρεπει να τα ενεργοποιησεις εσυ αλλα υποθετω πως ναι. Επειδη μονο τα Gb με ενδιαφερουν δεν ασχοληθηκα με τα λεπτα ομιλιας. 5 hours ago, geomrk said: έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε κάποιο κινητό πρώτα; γιατί ζητάει PIN για την ενεργοποίηση την 1η φορά. Και μετά να το βάλεις όπου θες έχουμε εικόνα για το κατάστημα Αθήνας,τι ώρα είναι καλύτερο να πάμε; Την λιγοτερη ταλαιπωρια θα την φας αν εισαι στους 3 πρωτους. Χθες που πηγα ο πρωτος ειχε ερθει στις 09.30 και στις 11.10 ειχε τελειωσει. Εγω πηγα 10,30 και τελειωσα στις 13.50 Μεσημερι για να πεις οτι θα πας απο τις 2 και μετα θα βρεις αρκετη ατομα Και το χειροτερο που μπορει να γινει ειναι να μην εξυπηρετηθεις για καποιο λογο. Να εχουν τελειωσει οι καρτες ή να κλεισει το καταστημα. Ακουσα 2 που ειχαν ερθει χθες το πρωι οτι ειχαν ερθει και αλλη μερα απογευμα και εφαγαν ακυρο.
txcellas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, simaras είπε Είχες παρει την περσινη προσφορα? Μπορεις να ανανεωσεις απλα για το περσινο σου νουμερο? Μπορει να συνδιαστει αλλα χανεις τους μηνες που σου απεμειναν απο περσι. Εγω ειχα μεχρι τελη φεβρουαριου οποτε εβγαλα νεο νουμερο 50 λεπτά πριν, cpetro είπε μετα τον ενα χρονο ξερουμε τι γινεται ? εμεις οι black friday του 2023 περιμεναμε αυτη την ημερομηνια. Ετσι θα κανεις κ εσυ φιλε μου! 1
LeoTheAkuma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, dreaming123 είπε Με τρέχων sim ποιας εταιρείας; Εννοείται και κλήσεις και sms κανονική κάρτα είναι άλλο που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους σε router. Q έχω τώρα και θέλω να αλλάξω σε μια εταιρία που να έχω μόνο εισερχόμενες κλήσεις γιατί έβγαλα νέα κάρτα CU με την προσφορά των 75 απλά δεν άλλαξα τον υπάρχων αριθμό. Frog δείχνει μια καλή επιλογη
logik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Πήγα και πήρα 2 κάρτες για να κάνω μόνος μου την διαδικασία φορητότητας Εδώ και 2 ώρες κάνω όλη τη διαδικασία και στο τέλος τρώω άκυρο
dreaming123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, logik είπε Πήγα και πήρα 2 κάρτες για να κάνω μόνος μου την διαδικασία φορητότητας Εδώ και 2 ώρες κάνω όλη τη διαδικασία και στο τέλος τρώω άκυρο Γίνετε κάτι τέτοιο? Αν είναι πάρω και εγω frog. Γιατι το αριθμό δεν γίνεται να τον αλλάξω με τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις