Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Margr85 είπε

Γεια σας σε όλους, 

Πήρα την προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα όταν ήτανε στα 109€. Το ενεργοποίησα το νούμερο χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Έχω κάνει κάτι λάθος;

Το πήρατε από κατάστημα frog; Γιατί έχουν γράψει τα παιδιά εδώ ότι στο ενεργοποιούν εκείνη τη στιγμή. Πώς λέτε ότι το ενεργοποιήσατε μετά από μία εβδομάδα;

• Like 1
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mrandrepap είπε

Το πήρατε από κατάστημα frog; Γιατί έχουν γράψει τα παιδιά εδώ ότι στο ενεργοποιούν εκείνη τη στιγμή. Πώς λέτε ότι το ενεργοποιήσατε μετά από μία εβδομάδα;

Το πήρα από κατάστημα frog την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς το έβαλα στο ρούτερ πρώτη φορά χθες , αυτό εννοώ. 

Δημοσ.

μηπως σας τελειωσαν τα μη απεριοριστα δεδομενα;

γιατι δινει και κατι αλλα για καλοσορισμα, προφανως αχρηστα

Δημοσ.

Πήγα Δευτέρα 03/12/2024 στις 15:00 στο κατάστημα της Αθήνας. Είχε 18 άτομα ουρά μπροστά μου και ξεμπέρδεψα στις 17:15.
Πήρα δύο SIM. Δεν δίνουν παραπάνω. Όσοι θέλετε παραπάνω, φροντίστε να έχετε και δεύτερη ταυτότητα μαζί σας. Δίνουν δύο SIM ανα φυσικό πρόσωπο.
Τιμολόγιο δεν εκδίδεται.
Στο κατάστημα υπάρχουν δύο υπάλληλοι. Ο ένας κάνει την προετοιμασία σε ένα tablet δηλώνοντας τη SIM στον πελάτη και ο δεύτερος ενεργοποιεί τη SIM και στη συνέχεια το πακέτο με τα unlimited data. Η πληρωμή γίνεται στον δεύτερο υπάλληλο.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια.γνωριζει καποιος αν εχει κοφτη για να το παρω μαζι μου Γερμανια?εργαζομαι εκει.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Margr85 είπε

Το πήρα από κατάστημα frog την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς το έβαλα στο ρούτερ πρώτη φορά χθες , αυτό εννοώ. 

έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε κάποιο κινητό πρώτα; γιατί ζητάει PIN για την ενεργοποίηση την 1η φορά. Και μετά να το βάλεις όπου θες

έχουμε εικόνα για το κατάστημα Αθήνας,τι ώρα είναι καλύτερο να πάμε;

Δημοσ.

Βαλτη πρώτα στο κινητό βγάλε το pin της sim και ξανά βάλτο στο ρούτερ.

Αν θες για 100% κατέβασε κι τη εφαρμογή της frog να δεις τι υπόλοιπο έχεις .

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Βαλτη πρώτα στο κινητό βγάλε το pin της sim και ξανά βάλτο στο ρούτερ.

Αν θες για 100% κατέβασε κι τη εφαρμογή της frog να δεις τι υπόλοιπο έχεις .

Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. 

Σήμερα πήρα στα χέρια μου εγώ τις δύο που έστειλα άτομο στο κατάστημα Θεσ/νικης την Δευτέρα που μας πέρασε.. 

Τις έβαλα σε ένα κινητό, τις έβγαλα το PIN και κατέβασα την εφαρμογή. 

Και οι δύο κομπλέ. 

εικόνα_Viber_2024-12-04_11-53-29-512.jpg

Επεξ/σία από papaleole
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τρέχων sim γίνεται; θέλω να δέχομαι όμως κλήσεις και sms όχι μόνο για  data 

Επεξ/σία από LeoTheAkuma
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε

Με τρέχων sim γίνεται; θέλω να δέχομαι όμως κλήσεις και sms όχι μόνο για  data 

Με τρέχων sim ποιας εταιρείας;

Εννοείται και κλήσεις και sms κανονική κάρτα είναι άλλο που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους σε router.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DIMAOT είπε

καλησπερα παιδια.γνωριζει καποιος αν εχει κοφτη για να το παρω μαζι μου Γερμανια?εργαζομαι εκει.

Περιαγωγή: Χρήση κινητού τηλεφώνου στην ΕΕ

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm

Οι κανόνες αφορούν μόνο προσωπική χρήση κατά τη διάρκεια προσωρινών ταξιδιών στο εξωτερικό.  Δεν νομίζω να σε αφήσουν στο πρόγραμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

• Like 2
Δημοσ.

10 gb το μήνα ανά ευρωπαϊκή χώρα 

1 ώρα πριν, DIMAOT είπε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...