mrandrepap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 34 λεπτά πριν, Margr85 είπε Γεια σας σε όλους, Πήρα την προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα όταν ήτανε στα 109€. Το ενεργοποίησα το νούμερο χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Έχω κάνει κάτι λάθος; Το πήρατε από κατάστημα frog; Γιατί έχουν γράψει τα παιδιά εδώ ότι στο ενεργοποιούν εκείνη τη στιγμή. Πώς λέτε ότι το ενεργοποιήσατε μετά από μία εβδομάδα; 1
Margr85 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 10 λεπτά πριν, mrandrepap είπε Το πήρατε από κατάστημα frog; Γιατί έχουν γράψει τα παιδιά εδώ ότι στο ενεργοποιούν εκείνη τη στιγμή. Πώς λέτε ότι το ενεργοποιήσατε μετά από μία εβδομάδα; Το πήρα από κατάστημα frog την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς το έβαλα στο ρούτερ πρώτη φορά χθες , αυτό εννοώ.
kstgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου μηπως σας τελειωσαν τα μη απεριοριστα δεδομενα; γιατι δινει και κατι αλλα για καλοσορισμα, προφανως αχρηστα
katsikoula Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Πήγα Δευτέρα 03/12/2024 στις 15:00 στο κατάστημα της Αθήνας. Είχε 18 άτομα ουρά μπροστά μου και ξεμπέρδεψα στις 17:15. Πήρα δύο SIM. Δεν δίνουν παραπάνω. Όσοι θέλετε παραπάνω, φροντίστε να έχετε και δεύτερη ταυτότητα μαζί σας. Δίνουν δύο SIM ανα φυσικό πρόσωπο. Τιμολόγιο δεν εκδίδεται. Στο κατάστημα υπάρχουν δύο υπάλληλοι. Ο ένας κάνει την προετοιμασία σε ένα tablet δηλώνοντας τη SIM στον πελάτη και ο δεύτερος ενεργοποιεί τη SIM και στη συνέχεια το πακέτο με τα unlimited data. Η πληρωμή γίνεται στον δεύτερο υπάλληλο. 1
DIMAOT Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου καλησπερα παιδια.γνωριζει καποιος αν εχει κοφτη για να το παρω μαζι μου Γερμανια?εργαζομαι εκει.
geomrk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 12 ώρες πριν, Margr85 είπε Το πήρα από κατάστημα frog την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς το έβαλα στο ρούτερ πρώτη φορά χθες , αυτό εννοώ. έχεις δοκιμάσει να το βάλεις σε κάποιο κινητό πρώτα; γιατί ζητάει PIN για την ενεργοποίηση την 1η φορά. Και μετά να το βάλεις όπου θες έχουμε εικόνα για το κατάστημα Αθήνας,τι ώρα είναι καλύτερο να πάμε;
dreaming123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 12 ώρες πριν, Margr85 είπε Το πήρα από κατάστημα frog την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς το έβαλα στο ρούτερ πρώτη φορά χθες , αυτό εννοώ. Βαλτη πρώτα στο κινητό βγάλε το pin της sim και ξανά βάλτο στο ρούτερ. Αν θες για 100% κατέβασε κι τη εφαρμογή της frog να δεις τι υπόλοιπο έχεις . 2
papaleole Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Margr85 είπε Το πήρα από κατάστημα frog την προηγούμενη εβδομάδα. Απλώς το έβαλα στο ρούτερ πρώτη φορά χθες , αυτό εννοώ. 12 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Βαλτη πρώτα στο κινητό βγάλε το pin της sim και ξανά βάλτο στο ρούτερ. Αν θες για 100% κατέβασε κι τη εφαρμογή της frog να δεις τι υπόλοιπο έχεις . Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Σήμερα πήρα στα χέρια μου εγώ τις δύο που έστειλα άτομο στο κατάστημα Θεσ/νικης την Δευτέρα που μας πέρασε.. Τις έβαλα σε ένα κινητό, τις έβγαλα το PIN και κατέβασα την εφαρμογή. Και οι δύο κομπλέ. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου από papaleole 1
LeoTheAkuma Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) Με τρέχων sim γίνεται; θέλω να δέχομαι όμως κλήσεις και sms όχι μόνο για data Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου από LeoTheAkuma
dreaming123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 45 λεπτά πριν, LeoTheAkuma είπε Με τρέχων sim γίνεται; θέλω να δέχομαι όμως κλήσεις και sms όχι μόνο για data Με τρέχων sim ποιας εταιρείας; Εννοείται και κλήσεις και sms κανονική κάρτα είναι άλλο που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους σε router. 2 1
inuser Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 1 ώρα πριν, DIMAOT είπε καλησπερα παιδια.γνωριζει καποιος αν εχει κοφτη για να το παρω μαζι μου Γερμανια?εργαζομαι εκει. Περιαγωγή: Χρήση κινητού τηλεφώνου στην ΕΕ https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm Οι κανόνες αφορούν μόνο προσωπική χρήση κατά τη διάρκεια προσωρινών ταξιδιών στο εξωτερικό. Δεν νομίζω να σε αφήσουν στο πρόγραμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 2
Panoskoopa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 10 gb το μήνα ανά ευρωπαϊκή χώρα 1 ώρα πριν, DIMAOT είπε καλησπερα παιδια.γνωριζει καποιος αν εχει κοφτη για να το παρω μαζι μου Γερμανια?εργαζομαι εκει. 1
mrandrepap Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 20 άτομα στην ουρά αυτή τη στιγμή Σταδίου. Κάτι λιγότερο από 10 λεπτάκια η εξυπηρέτηση μέσο όρο. 2
HuskerDu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου Ισχύει ακόμη η προσφορά?! Νόμιζα ήταν μέχρι τις 2/12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις