achilles_g_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2 ώρες πριν, music_1896 είπε Αν και χλωμό το βλέπω υπάρχει περίπτωση με φωτοτυπία της ταυτότητας μου ή με κάποια εξουσιοδότηση μέσω GOV να μου αγοράσουν sim; Μόνο αν είσαι ήδη πελάτης της cosmote, έχεις gov wallet..κανει τη διαδικασία ο φιλος σου και σε παίρνει τηλ να του δώσεις τον κωδικό της ειδοποίησης που θα σου έρθει.
omartarif Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 5 ώρες πριν, madboy είπε 10:30 έφθασα. Είχε ήδη 12 άτομα. Εξυπηρέτηση ανά πελάτη συνήθως 10 λεπτά. Πιστεύω 2.30 ώρες θα περιμενω συνολικά για απόκτηση κάρτας. Τελικά έπεσες μέσα στην πρόβλεψη;
madboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 22 minutes ago, omartarif said: Τελικά έπεσες μέσα στην πρόβλεψη; Όχι. 3.5 ώρες έκανα τελικά για να πάρω την κάρτα. 2
madboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2 hours ago, Emperor1313 said: Μολις έφυγε φιλος μου απο το κατάστημα στην Αθήνα. Πήγε στις 10:45 και πήρε την sim στα χέρια του στις 15:00... 4 ωρες και 15 λεπτα στην ουρα. Και μου ε'ιπε οτι πληρωμή μόνο με κάρτα, όχι μετρητά. Πέριμενουν ακόμα καμιά 30 άτομα απέξω στην ουρά που δεν πρόκειτε ούτε οι μισοί να εξυπηρετηθούν από οτι του είπε η υπαλληλος... Κάθε συναλαγγή πέρνει γυρω στα 10 με 15 λεπτα και το κατάστημα μπορεί να κλείνει στις 18:00 αλλά από 17:30 σταματάνε τις συναλλάγες με κοινό του είπε. Αυτα για πληροφορίες για οποιον ενδιαφέρεται να πάει αυτές τις μέρες. ωράριο 11:00 με 18:00 (17:30) Μια χαρά παίρνουν μετρητά. Μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο προηγούμενος από εμένα πλήρωσε με μετρητά.
IVIetaCreatoR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 3 λεπτά πριν, madboy είπε Μια χαρά παίρνουν μετρητά. Μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο προηγούμενος από εμένα πλήρωσε με μετρητά. Καλού κακού όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και κάθεται μερικές ώρες στην ουρά ας έχει και τις 2 εναλλακτικές. Εχθες ζορίστηκαν πολύ να δεχτούν τον μπροστινό μου που είχε μόνο μετρητά. 3
leonidas1269 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Κανονικά όποιος …ήρωας κάθεται τόσο πολύ μαζί με τη sim ,πρέπει να παίρνει ένα μετάλλιο ,μια ανθοδέσμη και το βραβείο ταλαιπωρίας της χρονιάς…Τι να πω πραγματικά…Και κάποιοι επιμένουν ότι δεν είναι τόσο ταλαιπωρία και είναι ευκαιρία…. 3
RothFTP Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 11 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Μέχρι πότε ισχύει; Δεν νομίζω. Έχει περάσει η διετία. Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει, αν όχι φορητότητα, τι κάνω για να πάω από το νούμερο μου της Cosmote σε καρτοκινητό Frog, κατά προτίμηση με την προσφορά; Τηλέφωνο δεν σηκώνουν ποτέ για να με ενημερώσουν.
QYARISQ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 1 λεπτό πριν, RothFTP είπε Δεν νομίζω. Έχει περάσει η διετία. Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει, αν όχι φορητότητα, τι κάνω για να πάω από το νούμερο μου της Cosmote σε καρτοκινητό Frog, κατά προτίμηση με την προσφορά; Τηλέφωνο δεν σηκώνουν ποτέ για να με ενημερώσουν. Μπορεί να γίνεται, αν κάνεις φορητότητα σε vodafone ή nova (π.χ καρτοκινητό) και μετά το ξανα γυρίσεις frog. Απλώς δεν ξέρω για πόσο καιρό πρέπει να είσαι σε άλλο πάροχο για να το δεκτούνε.
Innersense Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Τραγικές καταστάσεις, πραγματικά ήρωες όσοι έχουν αντοχή και περιμένουν τόσες ώρες στην ουρά 1
txcellas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Πήγε κάνεις στο κατάστημα θεσσαλονικη να μας έδινε εικόνα;
ababapanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Για όσους ήμαστε επαρχία δεν μπορεί να γίνει τίποτα?
andreasomageira Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Μπορεί να γίνει μεταβίβαση, σε άλλο φυσικό πρόσωπο, μετά από την απόκτηση της;
dandri Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 32 λεπτά πριν, ababapanos είπε Για όσους ήμαστε επαρχία δεν μπορεί να γίνει τίποτα? Ούτε για τα τα ΑΜΕΑ υπάρχει λύση!
Margr85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Γεια σας σε όλους, Πήρα την προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα όταν ήτανε στα 109€. Το ενεργοποίησα το νούμερο χθες και σήμερα μου λέει ότι μου τελείωσαν τα δεδομένα. Έχω κάνει κάτι λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις