abdulah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 15 hours ago, georsev said: Είχα συμφωνήσει μαζί του και με κρέμασε...όχι άλλο είχα βρει άλλο ένα παιδί που θα πήγαινε να μου επερνε και του έριξα άκυρο για να εξυπηρετήσω εφόσον δεν την ήθελε και την έφαγα...γι αυτό ποτέ δεν ξανά ασχολούμαι με άτομα χωρίς κριτικές... LoL. Κι εγώ είχα συμφωνήσει, με τον ίδιο. Άλλα άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή, ίσα ίσα να μην προλάβω να πάω στο κατάστημα. Είναι κάτι τύποι... 1
oldnew Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 50 minutes ago, txcellas said: Και εμένα σε 2 μήνες λήγει αλλά πήγα και πήρα άλλη μια για όταν λήξει. Πιστεύω κάτι θα βγάλουν όπως πέρσι απλά ποιο ακριβό. Πέρσι είχε 65 ευρώ και όταν το πήρα εγώ είχε 120. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα γίνει ξανά Και εγω το ιδιο θα ειχα κάνει αν εμένα Αθήνα..
Silenzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 9 hours ago, oldnew said: Και εγω το ιδιο θα ειχα κάνει αν εμένα Αθήνα.. καλημέρα, και εμένα λήγει το Φλεβάρη (πέρυσι με 120€) και το σκέφτηκα να πάω με τα 90€, αλλά έτσι όπως πέρυσι δε πήγα στα 60€ έτσι και φέτος δε πήγα στα 90 γιατί δεν ήθελα να περιμένω 5-6 ώρες και αν εξυπηρετηθώ, θα πάω Φλεβάρη και ας πληρώσω παραπάνω, αλλά με ανθρώπινες συνθήκες, το μέλος στο οποίο απαντάς δεν είναι Αθήνα για 10 λεπτά πήγε εκεί.. 1
gtferrari Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Πείτε κανένα καλό 5G router για να πάρουμε τώρα που έχουμε και data. 1
manan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 1 hour ago, Silenzio said: καλημέρα, και εμένα λήγει το Φλεβάρη (πέρυσι με 120€) και το σκέφτηκα να πάω με τα 90€, αλλά έτσι όπως πέρυσι δε πήγα στα 60€ έτσι και φέτος δε πήγα στα 90 γιατί δεν ήθελα να περιμένω 5-6 ώρες και αν εξυπηρετηθώ, θα πάω Φλεβάρη και ας πληρώσω παραπάνω, αλλά με ανθρώπινες συνθήκες, το μέλος στο οποίο απαντάς δεν είναι Αθήνα για 10 λεπτά πήγε εκεί.. Εσύ που το πήρες εκτός προσφοράς τα απεριοριστα ντάτα ισχύουν κανονικά για ένα χρόνο χωρίς κόφτη? Ρώτησα και φίλο παραπάνω και μου είπε ναι θέλω όμως και μία δεύτερη γνώμη σε παρακαλώ αν είναι εύκολο. 1
Silenzio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 29 minutes ago, manan said: Εσύ που το πήρες εκτός προσφοράς τα απεριοριστα ντάτα ισχύουν κανονικά για ένα χρόνο χωρίς κόφτη? Ρώτησα και φίλο παραπάνω και μου είπε ναι θέλω όμως και μία δεύτερη γνώμη σε παρακαλώ αν είναι εύκολο. ναι φίλε μου δεν έχει κόφτη, δε ξέρω φέτος αν αλλάξει κάτι όμως.. Τέλη Φλεβάρη θα πάω για ανανέωση, αν υπάρχει βέβαια..
Despotas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 52 λεπτά πριν, manan είπε Εσύ που το πήρες εκτός προσφοράς τα απεριοριστα ντάτα ισχύουν κανονικά για ένα χρόνο χωρίς κόφτη? Ρώτησα και φίλο παραπάνω και μου είπε ναι θέλω όμως και μία δεύτερη γνώμη σε παρακαλώ αν είναι εύκολο. Έχω πάρει το πακέτο με 120€ από Φλεβάρη του 2024. Δεν υπάρχει κόφτης, έχω κατεβάσει πολύ πράμα. Και εγώ σε 2 μήνες σκοπεύω να πάω για ανανέωση. 2
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 1 hour ago, gtferrari said: Πείτε κανένα καλό 5G router για να πάρουμε τώρα που έχουμε και data. Mc888 pro. Από γνωστό κατάστημα με αλεπού για λογότυπο η καλύτερη τιμή και εξυπηρέτηση.
gbras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου On 13/12/2024 at 10:49, Lewnidas1995 said: Mc888 pro. Αρκετοι παντως γραφουν για αυτο συχνες αποσυνδεσεις και οτι το 5G σταματαει να λειτουργει μετα απο καποιο καιρο.
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2 hours ago, gbras said: Αρκετοι παντως γραφουν για αυτο συχνες αποσυνδεσεις και οτι το 5G σταματαει να λειτουργει μετα απο καποιο καιρο. Από Αύγουστο ούτε μια αποσύνδεση έχω..
kefalonitis2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου On 13/12/2024 at 08:57, gtferrari said: Πείτε κανένα καλό 5G router για να πάρουμε τώρα που έχουμε και data. Tplink NX200 ή NX510 αν θες να βάλεις σταθερο voip 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις