Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manan είπε

Ναι αλλά λένε έχει κόφτη αυτό μετά που περνάς κάποιο όριο.

Εγώ που ρώτησα εδώ μου είπαν ότι δεν έχει κόφτη το πρόγραμμα το συγκεκριμένο. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, alefther είπε

εδω  ειχε ουρα με 35 ευρω εκπτωση (109), και λεω ρε παιδια για να γλυτωσετε 3 ευρω το μηνα (ενα καφε το μηνα) καθεστε στην ουρα με τις ωρες, και μου απανταγαν κατι ακατανοητα οτι η εναλλακτικη ειναι 2930482093948023 ευρω με κοσμοτε.

Αβυσσος ο τροπος σκεψης του κοσμου

Πριν τη προσφορά είχανε όριο 100γιγα έστω και για λίγο .πως ξέρουμε ότι μετά τη προσφορά ειδικά μετά τη ζήτηση που είχε δε θα βάζανε όριο πάλι για τις νέες συνδέσεις στα 140€ ; Αυτό τρέχουμε να προλάβουμε και η ουρά ήταν πρόβλημα της Αθήνας στη Θεσσαλονίκη έστειλα άτομο και δε περίμενε ούτε 10 λεπτά και τις δύο φορές που πήγε 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, manan είπε

Ναι αλλά λένε έχει κόφτη αυτό μετά που περνάς κάποιο όριο.

Δεν εχει κοφτη οχι. 300TB ειναι το οριο που απλα δεν θα τα περασει ποτε κανεις και ολη μεα 24/7 αν τερματιζει τη συνδεση.

• Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [DATA] FROG Απεριόριστα GB για 12 μήνες με 90€ [μόνο στα καταστήματα] [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.
15 minutes ago, pcos said:

μια 1η επιβεβαιωση του μη κοφτη image.png.ec992d60b4e4c0e97a21b624c8214dc6.png

image.png.9802994df4349f19d6c171287c6dc3bc.png

Αν ανεβάσω και γω από το σπίτι θα κρυφτούνε πολλοί που λένε για κόφτες 😂

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Αν ανεβάσω και γω από το σπίτι θα κρυφτούνε πολλοί που λένε για κόφτες 😂

ευχαριστουμε φιλε καραγιαννιδη

• Confused 1
Δημοσ.
On 08/12/2024 at 12:33, giormalan said:

Καλημέρα παιδιά. Ανανέωσα τη περσινή μου κάρτα μέχρι 27/11/2025. Όμως τελικά συνειδητοποίησα ότι δεν με βολεύει γιατί δεν έχει λεπτά ομιλίας. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει ενα μήνυμα να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε μεταβίβαση εύκολα και γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.

Με ενδιαφέρει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, kefalonitis2023 είπε

Με ενδιαφέρει 

Είχα συμφωνήσει μαζί του και με κρέμασε...όχι άλλο είχα βρει άλλο ένα παιδί που θα πήγαινε να μου επερνε και του έριξα άκυρο για να εξυπηρετήσω εφόσον δεν την ήθελε και την έφαγα...γι αυτό ποτέ δεν ξανά ασχολούμαι με άτομα χωρίς κριτικές...

Επεξ/σία από georsev
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, georsev said:

Είχα συμφωνήσει μαζί του και με κρέμασε...όχι άλλο είχα βρει άλλο ένα παιδί που θα πήγαινε να μου επερνε και του έριξα άκυρο για να εξυπηρετήσω εφόσον δεν την ήθελε και την έφαγα...γι αυτό ποτέ δεν ξανά ασχολούμαι με άτομα χωρίς κριτικές...

Σωστός!!!!!

2 minutes ago, kefalonitis2023 said:

Σωστός!!!!!

Άσε που μου έχουν στείλει ένα καρο μέλη για την κάρτα που "πουλαω" ενώ ενδιαφερομουν να αγοράσω......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα υπάρχει κανείς που δεν τη θέλει ας μου στείλει μυνημα. Εχω ηδη 1 αλλα ληγει σε 2 μηνες και την αγοραζα και τώρα αν είναι.. Είμαι επαρχία (Γιάννενα) ομως. 100% αγορά, δεν είμαι κανα παιδάκι. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Αμα υπάρχει κανείς που δεν τη θέλει ας μου στείλει μυνημα. Εχω ηδη 1 αλλα ληγει σε 2 μηνες και την αγοραζα και τώρα αν είναι.. Είμαι επαρχία (Γιάννενα) ομως. 100% αγορά, δεν είμαι κανα παιδάκι. 

Και εμένα σε 2 μήνες λήγει αλλά πήγα και πήρα άλλη μια για όταν λήξει. Πιστεύω κάτι θα βγάλουν όπως πέρσι απλά ποιο ακριβό. Πέρσι είχε 65 ευρώ και όταν το πήρα εγώ είχε 120. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα γίνει ξανά 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...