Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Αν κάποιος έχει πάρει και δεν το χρειάζεται ας μου στείλει ένα μήνυμα να του το αγοράσω. Εγώ πήγα το Σάββατο και περίμενα 1 ώρα αλλά είχαν περάσει μόνο 3 ατομα και ήταν μπροστά μου αλλά 18.

Αν κάποιος πάει έστω και σήμερα και βγάλει κάποιο έξτρα νούμερο ευχαρίστως να του το αγοράσω και να του δώσω και έξτρα για την ταλαιπωρία του. 

Ξέρει κανένας μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό σήμερα το μαγαζί στην Αθήνα; 

Επεξ/σία από gtferrari
  • Like 1
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, CKSK είπε

Ίσως είναι άσχετο με το θέμα οπότε συγχωρέστε με, μια που τσίμπησα τώρα την καρτούλα frog σκέφτομαι μήπως διακόψω την σύνδεση με ΟΤΕ που έχω.

Έχει δοκιμάσει κανείς να μείνει χωρίς ενσύρματο δίκτυο? Γνωρίζετε αν θα υπάρχουν προβλήματα γιατί η δουλειά είναι απ' το σπίτι?

Επίσης βλέπω Σκρουτζ τα 5G routers πάνε κάπου στα 300. Έχει κανείς κάποιο να προτείνει που να το έχει δοκιμάσει και να είναι αξιόπιστο?

Τέλος, είδα υπάρχουν και outdoor routers μήπως θα είχε καλύτερη συνδεσιμότητα κάτι τέτοιο?

Συγγνώμη και πάλι για τις όχι τόσο σχετικές με το θέμα ερωτήσεις!

Καλημερα χωρις να κανω διαφημιση εγω θα σου πρωτεινω αυτο: https://www.skroutz.gr/s/48214470/Olax-G5010-Asyrmato-5G-Forito-Hotspot-Wi-Fi-6.html Το Αυγουστο και τον Σεπτεμβριο ειχε πεσει στα 200€ και το τσιμπησα. Να ξερεις ειναι απο τα λιγα γιατι το εψαξα που υποστηριζουν και τα καινουργια 5G+ ή SA οπως λεγονται τουλαχιστον απο την COSMOTE. Το εχω δοκιμασει προς ενημερωση και με αυτα τα δικτυα. Αυτην την στιγμη ειναι εγκατεστημενο απο τον Αυγουστο στα Χανια. Κατεβαζω με 700 και ανεβαζω με 150 προς ενημερωση σου. Συνδεονται καθημερινα περιπου 12 συσκευες επανω του (Torrent, PS5, 3 Laptop, μουσικη ολη μερα). Επισης διαχωριζει τις μπαντες στα 2,4 και στα 5. Το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπιζει ο ανιψιος μου ειναι στα ONLINE GAMES στο PS5 μετα απο 5 μηνες χρηση. Επισης καθε μηνα καιω περιπου 5-6TB οποτε για να ξερεις FROG, WHATS UP και COSMOTE NEO δεν εχουν κόφτη. 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Καλημερα χωρις να κανω διαφημιση εγω θα σου πρωτεινω αυτο: https://www.skroutz.gr/s/48214470/Olax-G5010-Asyrmato-5G-Forito-Hotspot-Wi-Fi-6.html Το Αυγουστο και τον Σεπτεμβριο ειχε πεσει στα 200€ και το τσιμπησα. Να ξερεις ειναι απο τα λιγα γιατι το εψαξα που υποστηριζουν και τα καινουργια 5G+ ή SA οπως λεγονται τουλαχιστον απο την COSMOTE. Το εχω δοκιμασει προς ενημερωση και με αυτα τα δικτυα. Αυτην την στιγμη ειναι εγκατεστημενο απο τον Αυγουστο στα Χανια. Κατεβαζω με 700 και ανεβαζω με 150 προς ενημερωση σου. Συνδεονται καθημερινα περιπου 12 συσκευες επανω του (Torrent, PS5, 3 Laptop, μουσικη ολη μερα). Επισης διαχωριζει τις μπαντες στα 2,4 και στα 5. Το μοναδικο προβλημα που αντιμετωπιζει ο ανιψιος μου ειναι στα ONLINE GAMES στο PS5 μετα απο 5 μηνες χρηση. Επισης καθε μηνα καιω περιπου 5-6TB οποτε για να ξερεις FROG, WHATS UP και COSMOTE NEO δεν εχουν κόφτη. 

Το olax έχει καλή φήμη και είναι δυνατό μηχάνημα για τα λεφτά του. Φυσικά υπάρχουν και πιο εξεζητημένες επιλογές σε άλλα τιμολογιακά επίπεδα. 

Όσο για το 5G SA, η Cosmote δε το έχει δώσει για χρήση σε router παρά μόνο σε λίγες συσκευές. Θα είσαι ο πρώτος στην Ελλάδα που το έχει επιτύχει. Οπότε θα χαρούμε να βάλεις ορισμένα screenshots. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, apan@samos είπε

Το olax έχει καλή φήμη και είναι δυνατό μηχάνημα για τα λεφτά του. Φυσικά υπάρχουν και πιο εξεζητημένες επιλογές σε άλλα τιμολογιακά επίπεδα. 

Όσο για το 5G SA, η Cosmote δε το έχει δώσει για χρήση σε router παρά μόνο σε λίγες συσκευές. Θα είσαι ο πρώτος στην Ελλάδα που το έχει επιτύχει. Οπότε θα χαρούμε να βάλεις ορισμένα screenshots. 

Μόλις το φέρω Αθήνα από τον Φεβρουάριο και μετά θα ανεβάσω photo διότι στα Χανιά δεν έχει γίνει ακόμη αναβάθμιση των κεραιών σε SA. Στην Αθήνα στις Δάφνης την κεραία αν γνωρίζεις το ίδιο router κατεβάζει με 1300. Το τεσταρα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και πρωί πάντα. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μόλις έστειλα γνωστό μου στη Θεσσαλονίκη να παραλάβει και του είπανε μόνο με φυσική παρουσία. 

Δεν υπάρχουν πολλοί χρήστες που παραλάβανε και για άλλους? Πώς το κάνατε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TrafalgarD είπε

Μετά απο ένα χρόνο αναπροσαρμόζεται η τιμη; Ή είναι πάλι 90 ευρώ ανανέωση; 

Πέρσι ήταν 60/120 προσφορά/κανονική τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

spacer.pngΗ ουρά στην Σταδίου πριν λίγο.

Σήμερα τελευταία μέρα προσφοράς και η τιμή έχει κατέβει στα  90 ευρώ.

Και του χρόνου!

• Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mercier είπε

Και του χρόνου!

Η τιμή είναι 90€ από τη προηγούμενη Δευτέρα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexander098 είπε

Η τιμή είναι 90€ από τη προηγούμενη Δευτέρα 

Το γνωρίζω αλλά απο την διατύπωση που έκανα δεν φάνηκε.

Δημοσ.
2 hours ago, mercier said:

Και του χρόνου!

έχει ακόμα 20+ άτομα ?

Δημοσ.

Αν αυτη η φωτογραφια με τον κοσμο να περιμενει με τις ωρες στο δρομο μεσα στον χειμωνα αφορα κατι που ονομαζουμε...<προσφορα >..μαλλον εχουμε χασει το νοημα των λεξεων....Και του χρονου...με αντίσκηνο, να περιμενουν απο το βραδυ...

• Haha 1
Δημοσ.

Η αμηχανη στιγμη που αυτο ακριβως ειναι το original black friday... Ουρες, σπρωξιματα, τσακωμοι, ταλαιπωρια, χαος

• Like 5
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Haha 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...