Αthanasios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Οκ παιδιά, έχω το Gigamax unlimited κανα 1.5 χρόνο με εξτρά sim και ακούω κάποιοι λένε πως πληρώνουν πλέον την εξτρά κάρτα 25 ευρώ. Εμένα προσωπικά η χρέωση είναι 4.45 ευρώ το μήνα, αλλά επειδή δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το επόμενο διάστημα, λέω να επισκεφτώ αύριο το κατάστημα της Θεσσαλονίκης για μιά καρτούλα. Θα ξεκινήσω το μεσημεράκι από Φλώρινα και στη διαδρομή θα περάσω ούτως ή άλλως από Αμύνταιο, Πτολεμαϊδα και Κοζάνη. Οπότε, εάν και εφόσον ισχύει και είναι επιβεβαιωμένο πως με ηλεκτρονική εξουσιοδότηση μέσω gov είναι εφικτή η αγορά για τρίο πρόσωπο, δεν έχω πρόβλημα να εξυπηρετήσω κάποια παιδιά. Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε επί τόπου την εξουσιοδότηση, αγοράζω τις sim και στην επιστροφή με πληρώνετε, για να είμαστε και σίγουροι. Εάν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ας στείλει προσωπικό μήνυμα με το όνομα και το τηλέφωνό του και αύριο το πρωί με το καφεδάκι θα τον πάρω πίσω. Παρακαλώ κάποιος όμως να μας επιβεβαιώσει αυτό περί ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης. 2 2
alexx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Αthanasios είπε Οκ παιδιά, έχω το Gigamax unlimited κανα 1.5 χρόνο με εξτρά sim και ακούω κάποιοι λένε πως πληρώνουν πλέον την εξτρά κάρτα 25 ευρώ. Εμένα προσωπικά η χρέωση είναι 4.45 ευρώ το μήνα, αλλά επειδή δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το επόμενο διάστημα, λέω να επισκεφτώ αύριο το κατάστημα της Θεσσαλονίκης για μιά καρτούλα. Θα ξεκινήσω το μεσημεράκι από Φλώρινα και στη διαδρομή θα περάσω ούτως ή άλλως από Αμύνταιο, Πτολεμαϊδα και Κοζάνη. Οπότε, εάν και εφόσον ισχύει και είναι επιβεβαιωμένο πως με ηλεκτρονική εξουσιοδότηση μέσω gov είναι εφικτή η αγορά για τρίο πρόσωπο, δεν έχω πρόβλημα να εξυπηρετήσω κάποια παιδιά. Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε επί τόπου την εξουσιοδότηση, αγοράζω τις sim και στην επιστροφή με πληρώνετε, για να είμαστε και σίγουροι. Εάν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ας στείλει προσωπικό μήνυμα με το όνομα και το τηλέφωνό του και αύριο το πρωί με το καφεδάκι θα τον πάρω πίσω. Παρακαλώ κάποιος όμως να μας επιβεβαιώσει αυτό περί ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης. 5€ είναι γιατί έχει όριο 40gb/μήνα. Αν θες unlimited πας στα 25€ . 3
CKSK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Ίσως είναι άσχετο με το θέμα οπότε συγχωρέστε με, μια που τσίμπησα τώρα την καρτούλα frog σκέφτομαι μήπως διακόψω την σύνδεση με ΟΤΕ που έχω. Έχει δοκιμάσει κανείς να μείνει χωρίς ενσύρματο δίκτυο? Γνωρίζετε αν θα υπάρχουν προβλήματα γιατί η δουλειά είναι απ' το σπίτι? Επίσης βλέπω Σκρουτζ τα 5G routers πάνε κάπου στα 300. Έχει κανείς κάποιο να προτείνει που να το έχει δοκιμάσει και να είναι αξιόπιστο? Τέλος, είδα υπάρχουν και outdoor routers μήπως θα είχε καλύτερη συνδεσιμότητα κάτι τέτοιο? Συγγνώμη και πάλι για τις όχι τόσο σχετικές με το θέμα ερωτήσεις!
Αthanasios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, alexx είπε 5€ είναι γιατί έχει όριο 40gb/μήνα. Αν θες unlimited πας στα 25€ . Πως 40GB ρε φίλε; Εδώ στην ανάλυση του λογαριασμού βλέπω 650GB. Πέρα από αυτό, μπορεί κάποιος να απαντήσει με σιγουριά για την ηλεκτρονική εξουσιοδότηση;
pcos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 αν δεν κανω λαθος απτις 21/11 ισχυει το νεο καθεστως. αν δε σε κοψει στα 40GB εισαι τυχερος μη το πεις ουτε του παπα (δεν κανουν μονο λαθη κατα του καταναλωτη αλλα και υπερ)
vagmouk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, CKSK είπε Επίσης βλέπω Σκρουτζ τα 5G routers πάνε κάπου στα 300. Έχει κανείς κάποιο να προτείνει που να το έχει δοκιμάσει και να είναι αξιόπιστο? https://www.kafkas.gr/ilektronika/diktyaka/access-points-powerlines-switches-routers/access-point/tp-link-access-point-dual-band-wifi-6-5g-2.4ghz-and-5ghz-2402mbps_310615/?srsltid=AfmBOoqE4ki4HeKnEnzBrkFH7w6tghhWhruPX4OLY_25BJbkX6bbCG72 1
pan05 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, CKSK said: Ίσως είναι άσχετο με το θέμα οπότε συγχωρέστε με, μια που τσίμπησα τώρα την καρτούλα frog σκέφτομαι μήπως διακόψω την σύνδεση με ΟΤΕ που έχω. Έχει δοκιμάσει κανείς να μείνει χωρίς ενσύρματο δίκτυο? Γνωρίζετε αν θα υπάρχουν προβλήματα γιατί η δουλειά είναι απ' το σπίτι? Επίσης βλέπω Σκρουτζ τα 5G routers πάνε κάπου στα 300. Έχει κανείς κάποιο να προτείνει που να το έχει δοκιμάσει και να είναι αξιόπιστο? Τέλος, είδα υπάρχουν και outdoor routers μήπως θα είχε καλύτερη συνδεσιμότητα κάτι τέτοιο? Συγγνώμη και πάλι για τις όχι τόσο σχετικές με το θέμα ερωτήσεις! Όλα εξαρτώνται από την κάλυψη που υπάρχει στην περιοχή που θα το δουλέψεις. Επίσης μπορείς ίσως να τη βγάλεις φθηνότερα με κάποιο 4g+ modem/router. Αν η κάλυψη δεν είναι ιδανική, το σημαντικό είναι να σε αφήνει να επιλέξεις μπάντες. Οπότε με δοκιμές θα βρεις τις σταθερότερες/αποδοτικότερες για το σημείο που θα το τοποθετήσεις. 2
dreaming123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, CKSK είπε Επίσης βλέπω Σκρουτζ τα 5G routers πάνε κάπου στα 300. Έχει κανείς κάποιο να προτείνει που να το έχει δοκιμάσει και να είναι αξιόπιστο? Τέλος, είδα υπάρχουν και outdoor routers μήπως θα είχε καλύτερη συνδεσιμότητα κάτι τέτοιο? Δοκιμασμένο και αξιόπιστο από πολλούς είναι το ZTE 5G MC801A. Κοίτα και στις αγγελίες μήπως το βρεις στα 150€. 1
alexx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε H προσφορά ισχύει ακόμα; Μέχρι αύριο 09.12 2
CKSK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 46 minutes ago, pan05 said: Όλα εξαρτώνται από την κάλυψη που υπάρχει στην περιοχή που θα το δουλέψεις. Επίσης μπορείς ίσως να τη βγάλεις φθηνότερα με κάποιο 4g+ modem/router. Αν η κάλυψη δεν είναι ιδανική, το σημαντικό είναι να σε αφήνει να επιλέξεις μπάντες. Οπότε με δοκιμές θα βρεις τις σταθερότερες/αποδοτικότερες για το σημείο που θα το τοποθετήσεις. δυστυχως η 4g καλυψη δεν ειναι καλή ενώ 5g είναι ψιλοκομπλέ
pabou13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Αthanasios είπε Οκ παιδιά, έχω το Gigamax unlimited κανα 1.5 χρόνο με εξτρά sim και ακούω κάποιοι λένε πως πληρώνουν πλέον την εξτρά κάρτα 25 ευρώ. Εμένα προσωπικά η χρέωση είναι 4.45 ευρώ το μήνα, αλλά επειδή δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το επόμενο διάστημα, λέω να επισκεφτώ αύριο το κατάστημα της Θεσσαλονίκης για μιά καρτούλα. Θα ξεκινήσω το μεσημεράκι από Φλώρινα και στη διαδρομή θα περάσω ούτως ή άλλως από Αμύνταιο, Πτολεμαϊδα και Κοζάνη. Οπότε, εάν και εφόσον ισχύει και είναι επιβεβαιωμένο πως με ηλεκτρονική εξουσιοδότηση μέσω gov είναι εφικτή η αγορά για τρίο πρόσωπο, δεν έχω πρόβλημα να εξυπηρετήσω κάποια παιδιά. Κανονίζουμε συνάντηση, κάνουμε επί τόπου την εξουσιοδότηση, αγοράζω τις sim και στην επιστροφή με πληρώνετε, για να είμαστε και σίγουροι. Εάν υπάρχει ενδιαφερόμενος, ας στείλει προσωπικό μήνυμα με το όνομα και το τηλέφωνό του και αύριο το πρωί με το καφεδάκι θα τον πάρω πίσω. Παρακαλώ κάποιος όμως να μας επιβεβαιώσει αυτό περί ηλεκτρονικής εξουσιοδότησης. Νομίζω δεν γίνεται με εξουσιοδότηση, χρειάζονται την ταυτότητα του τρίτου προσώπου για να το περάσουν στα στοιχεία του (υπήρξε τέτοια περίπτωση στην frog Αθήνας), αυτό που μάλλον γίνεται είναι να το πάρεις στα στοιχεία σου και μετά να το μεταβιβάσεις σε άλλο όνομα σ’ενα κατάστημα κοσμοτε, Γερμανός. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από pabou13
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, vagmouk είπε https://www.kafkas.gr/ilektronika/diktyaka/access-points-powerlines-switches-routers/access-point/tp-link-access-point-dual-band-wifi-6-5g-2.4ghz-and-5ghz-2402mbps_310615/?srsltid=AfmBOoqE4ki4HeKnEnzBrkFH7w6tghhWhruPX4OLY_25BJbkX6bbCG72 Μακριά
georsev Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, vagmouk είπε https://www.kafkas.gr/ilektronika/diktyaka/access-points-powerlines-switches-routers/access-point/tp-link-access-point-dual-band-wifi-6-5g-2.4ghz-and-5ghz-2402mbps_310615/?srsltid=AfmBOoqE4ki4HeKnEnzBrkFH7w6tghhWhruPX4OLY_25BJbkX6bbCG72 Αυτό είναι access point,δεν είναι 5g modem...
vagmouk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, georsev είπε Αυτό είναι access point,δεν είναι 5g modem... 5g router κανονικά είναι.Απλά το έχουν λούσει λίγο στην περιγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις