Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zurabik είπε

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
αύριο 06/12/2024 το μαγαζί θα παραμείνει @ΚΛΕΙΣΤΟ λόγο κινητοποιήσεων στο κέντρο της πόλης
Κοντά σας ξανά
ΣΑΒΒΑΤΟ 07/12/2024

Και Αθήνα κλειστό είναι παιδιά αύριο μην κατέβετε. Από Σάββατο 

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ κατάφερα να κάνω τις 2 φορητότητας από εχθές αλλά δεν ολοκληρώθηκε καμιά ακομα .

Φαντάζομαι Σάββατο και Κυριακή δεν προχωράνε οι φορητοτητες άρα Δευτέρα ότι γίνει  

Δημοσ.

Πηγα χτες γυρω στις 8 το βραδυ στο καταστημα Θεσσαλονικης και ενεργοποιησα τη δικια μου καρτα.Κοσμος μηδεν τελειωσα σε 5 λεπτα.Το προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με το 5G.Η συσκευη μου δεν ηταν πιστοποιημενη απο την cosmote για 5g οποτε εβαλα την καρτα μου στη συσκευη της συζυγου που ειναι ,την ξαναεβαλα μετα στη συσκευη μου και επιασε κανονικα 5g.Το αναφερω σαν workaround για οποιον αντιμετωπισει παρομοιο θεμα.Αυτο που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι πως θα ενεργοποιησω Volte και WifiCalling.Αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να παω στο μαγαζι η σε καμια cosmote για να μου το ρυθμισουν.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, simaras είπε

Πηγα χτες γυρω στις 8 το βραδυ στο καταστημα Θεσσαλονικης και ενεργοποιησα τη δικια μου καρτα.Κοσμος μηδεν τελειωσα σε 5 λεπτα.Το προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με το 5G.Η συσκευη μου δεν ηταν πιστοποιημενη απο την cosmote για 5g οποτε εβαλα την καρτα μου στη συσκευη της συζυγου που ειναι ,την ξαναεβαλα μετα στη συσκευη μου και επιασε κανονικα 5g.Το αναφερω σαν workaround για οποιον αντιμετωπισει παρομοιο θεμα.Αυτο που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι πως θα ενεργοποιησω Volte και WifiCalling.Αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να παω στο μαγαζι η σε καμια cosmote για να μου το ρυθμισουν.

WiFi Calling | COSMOTE

Βήμα 1 -> Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, johnios said:

WiFi Calling | COSMOTE

Βήμα 1 -> Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS

Ειναι λεει μη υποστηριζομενη η συσκευη μου ,οταν στελνω το μηνυμα.

Επεξ/σία από simaras
Δημοσ.
19 minutes ago, IVIetaCreatoR said:

Δοκίμασε να το στείλεις απο τη συσκευή της συζυγου.

Λειπει στη δουλεια ,τελικα το θεμα λυθηκε με ενα τηλ στην κοσμοτε.Το ενεργοποιησαν αυτοι απο εκει.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Ξέρει κανένας αν έχουν κόφτη δεδομένων; μήπως σου παρέχουν απεριόριστα μέχρι κάποιο σημείο. 

Δεν υπαρχει κοφτης. 

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει με μια κάρτα με το αζημίωτο φυσικά διότι βρίσκομαι επαρχία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 το πρωι πηγα να παρω θεση και ηταν κλειστο.11 λεει ανοιγει 😆

17 ατομα στην ουρα, ουτε καν το σκεφτηκα και εκοψα λασπη 

Επεξ/σία από Saizo13
Δημοσ.

Επειδή με εξουσιοδότηση κτλπ δεν γίνεται την πήρε την προσφορά ένας φίλος στο όνομα του. 

Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός cosmote μπορώ να το κάνω μεταβίβαση στο όνομα μου; πάλι με εξουσιοδότηση από τον φίλο μου γιατί βρίσκεται σε άλλη πόλη. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, psyaris είπε

Επειδή με εξουσιοδότηση κτλπ δεν γίνεται την πήρε την προσφορά ένας φίλος στο όνομα του. 

Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός cosmote μπορώ να το κάνω μεταβίβαση στο όνομα μου; πάλι με εξουσιοδότηση από τον φίλο μου γιατί βρίσκεται σε άλλη πόλη. 

Κι έτσι να μείνει που είναι το πρόβλημα; Προπληρωμένα είναι όλα για ένα χρόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...