pdinalis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, zurabik είπε Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους) αύριο 06/12/2024 το μαγαζί θα παραμείνει @ΚΛΕΙΣΤΟ λόγο κινητοποιήσεων στο κέντρο της πόλης Κοντά σας ξανά ΣΑΒΒΑΤΟ 07/12/2024 Και Αθήνα κλειστό είναι παιδιά αύριο μην κατέβετε. Από Σάββατο
logik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ κατάφερα να κάνω τις 2 φορητότητας από εχθές αλλά δεν ολοκληρώθηκε καμιά ακομα . Φαντάζομαι Σάββατο και Κυριακή δεν προχωράνε οι φορητοτητες άρα Δευτέρα ότι γίνει
simaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Πηγα χτες γυρω στις 8 το βραδυ στο καταστημα Θεσσαλονικης και ενεργοποιησα τη δικια μου καρτα.Κοσμος μηδεν τελειωσα σε 5 λεπτα.Το προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με το 5G.Η συσκευη μου δεν ηταν πιστοποιημενη απο την cosmote για 5g οποτε εβαλα την καρτα μου στη συσκευη της συζυγου που ειναι ,την ξαναεβαλα μετα στη συσκευη μου και επιασε κανονικα 5g.Το αναφερω σαν workaround για οποιον αντιμετωπισει παρομοιο θεμα.Αυτο που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι πως θα ενεργοποιησω Volte και WifiCalling.Αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να παω στο μαγαζι η σε καμια cosmote για να μου το ρυθμισουν. 1
johnios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, simaras είπε Πηγα χτες γυρω στις 8 το βραδυ στο καταστημα Θεσσαλονικης και ενεργοποιησα τη δικια μου καρτα.Κοσμος μηδεν τελειωσα σε 5 λεπτα.Το προβλημα που αντιμετωπισα ηταν με το 5G.Η συσκευη μου δεν ηταν πιστοποιημενη απο την cosmote για 5g οποτε εβαλα την καρτα μου στη συσκευη της συζυγου που ειναι ,την ξαναεβαλα μετα στη συσκευη μου και επιασε κανονικα 5g.Το αναφερω σαν workaround για οποιον αντιμετωπισει παρομοιο θεμα.Αυτο που δεν εχω καταφερει να βρω ειναι πως θα ενεργοποιησω Volte και WifiCalling.Αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να παω στο μαγαζι η σε καμια cosmote για να μου το ρυθμισουν. WiFi Calling | COSMOTE Βήμα 1 -> Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS 1
simaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, johnios said: WiFi Calling | COSMOTE Βήμα 1 -> Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS Ειναι λεει μη υποστηριζομενη η συσκευη μου ,οταν στελνω το μηνυμα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από simaras
IVIetaCreatoR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δοκίμασε να το στείλεις απο τη συσκευή της συζυγου.
simaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, IVIetaCreatoR said: Δοκίμασε να το στείλεις απο τη συσκευή της συζυγου. Λειπει στη δουλεια ,τελικα το θεμα λυθηκε με ενα τηλ στην κοσμοτε.Το ενεργοποιησαν αυτοι απο εκει.
gtferrari Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρει κανένας αν έχουν κόφτη δεδομένων; μήπως σου παρέχουν απεριόριστα μέχρι κάποιο σημείο.
Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 35 λεπτά πριν, gtferrari είπε Ξέρει κανένας αν έχουν κόφτη δεδομένων; μήπως σου παρέχουν απεριόριστα μέχρι κάποιο σημείο. Δεν υπαρχει κοφτης. 1
georsev Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει με μια κάρτα με το αζημίωτο φυσικά διότι βρίσκομαι επαρχία?
Saizo13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 το πρωι πηγα να παρω θεση και ηταν κλειστο.11 λεει ανοιγει 😆 17 ατομα στην ουρα, ουτε καν το σκεφτηκα και εκοψα λασπη Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Saizo13
psyaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή με εξουσιοδότηση κτλπ δεν γίνεται την πήρε την προσφορά ένας φίλος στο όνομα του. Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός cosmote μπορώ να το κάνω μεταβίβαση στο όνομα μου; πάλι με εξουσιοδότηση από τον φίλο μου γιατί βρίσκεται σε άλλη πόλη.
CKSK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Αυτή τη στιγμή ελάχιστη ουρά, τρία άτομα στη Σταδίου 2
Doubt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, psyaris είπε Επειδή με εξουσιοδότηση κτλπ δεν γίνεται την πήρε την προσφορά ένας φίλος στο όνομα του. Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός cosmote μπορώ να το κάνω μεταβίβαση στο όνομα μου; πάλι με εξουσιοδότηση από τον φίλο μου γιατί βρίσκεται σε άλλη πόλη. Κι έτσι να μείνει που είναι το πρόβλημα; Προπληρωμένα είναι όλα για ένα χρόνο.
psyaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Σωστό και αυτό ναι αφού δεν φαίνεται πουθενά
Προτεινόμενες αναρτήσεις