Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι που με μπέρδεψε. Πήγα χθες και τους ζήτησα φορητότητα για το νούμερο που έχω σε Cosmote gigamax unlimited. 

Μου απάντησαν αρνητικά, ότι φορητότητα γίνεται μόνο μεταξύ διαφορετικών παρόχων.

Λόγω της τεράστιας πίεσης, δεν επέμεινα και πήρα νέο νούμερο. 

Τώρα, πως μπορώ να κάνω το νούμερο μου Frog άραγε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μέχρι πότε ισχύει; 

Αν βγάζω σωστά τα νούμερα στην εικόνα του αρχικού ποστ, 9/12

• Thanks 1
Δημοσ.

Ξέρετε τι ώρα ανοιγει το κατάστημα το πρωι; Στο Google λέει 10, νωρίτερα δεν είναι ανοιχτο;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mydestiny είπε

Ξέρουμε αν γίνεται e-sim ?

Με την προηγούμενη προσφορά πήρα e-sim!

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, RothFTP said:

Κάτι που με μπέρδεψε. Πήγα χθες και τους ζήτησα φορητότητα για το νούμερο που έχω σε Cosmote gigamax unlimited. 

Μου απάντησαν αρνητικά, ότι φορητότητα γίνεται μόνο μεταξύ διαφορετικών παρόχων.

Λόγω της τεράστιας πίεσης, δεν επέμεινα και πήρα νέο νούμερο. 

Τώρα, πως μπορώ να κάνω το νούμερο μου Frog άραγε;

Γιατι δεν κοβεις το gigamax καλυτερα.Θα εχεις ποινη?

Δημοσ.
1 hour ago, Errik said:

Ξέρετε τι ώρα ανοιγει το κατάστημα το πρωι; Στο Google λέει 10, νωρίτερα δεν είναι ανοιχτο;

11 ανοίγει. Η υπάλληλος ήρθε στις 10:45. Πρώτος πελάτης στις 11 μπήκε.

• Confused 1
Δημοσ.

Αξίζει αλλά αν έχεις ήδη έναν αριθμό που θες να κρατήσεις θα πρέπει να βάζεις κάρτα σε αυτόν , εκτός και αν κάνεις φορητότητα , προσωπικά τον αριθμό μου τον έχω eSIM COSMOTE , θα μου βγάλουν το λάδι αν πάω λέτε ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dtrzG είπε

Αν βγάζω σωστά τα νούμερα στην εικόνα του αρχικού ποστ, 9/12

Γερμανός και cosmote λογικά εξυπηρετούν; 

Δημοσ.

Αν και χλωμό το βλέπω υπάρχει περίπτωση με φωτοτυπία της ταυτότητας μου ή με κάποια εξουσιοδότηση μέσω GOV να μου αγοράσουν sim;

Δημοσ.

Εγώ πήρα τηλ στο κατάστημα Θεσσαλονίκης για φορητότητα αλλά απο cosmote δεν γίνετε μου είπαν γιατί είναι ίδια εταιρεία.

Άμεση και γρήγορη επικοινωνία.

Δημοσ.
18 hours ago, madboy said:

Τελικά αυτό το καλό κατάστημα στην Σταδίου τι ωράριο λειτουργίας έχει; 2 φορές κάλεσα και δεν απάντησαν. Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης που κάλεσε μια φίλη απάντησαν άμεσα.

Ξέρω της Αθήνας είναι υποστελεχωμένο αλλά θέλω να μάθω το ωράριο λειτουργίας.

10:00 με 19:00 που λέει ο γουγλης ισχύει ή όχι;

18 hours ago, kofer said:

Είναι 11:00 με 19:00, αλλά έχει τύχει να κλείσει και νωρίτερα (18:00).

Αλλο στο google, αλλο στην πραξη, το μαγαζι ειναι κοντα στην Ομονοια, με το που νυχτωνει, bye bye για τους γνωστους λογους ασφαλειας προσωπικου, και καλα κανουν, δεν παιζεις με τους Αφρικανους και Αφγανους μαχαιροβγαλτες τριγυρω 😉

Δημοσ.
18 ώρες πριν, wasd είπε

Χρειάζομαι τα φώτα σας. 

Όσοι πήρατε την προσφορά με φορητοτητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. 

Πήγα σήμερα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η διαδικασία για φορητοτητα είναι να κατεβάσω το frog app, να κάνω από εκεί την διαδικασία φορητοτητας και όταν το τηλέφωνο κοπεί από τον προηγούμενο πάροχο , να πάω στο κατάστημα για να πληρώσω και να μου καταχωρησουν την προσφορά. 

Ισχύει αυτό; 

Μου φαίνεται περίεργο να μην καταχωρούν την φορητοτητα από το κατάστημα. 

Ισχύει. Έτσι την έκανα κι εγώ με sim που μου έδωσαν στο κατάστημα Θεσσαλονίκης και μάλιστα ολοκληρώθηκε εντός της ίδιας ημέρας.

Δημοσ.

Μολις έφυγε φιλος μου απο το κατάστημα στην Αθήνα. Πήγε στις 10:45 και πήρε την sim στα χέρια του στις 15:00...

4  ωρες και 15 λεπτα στην ουρα. Και μου ε'ιπε οτι πληρωμή μόνο με κάρτα, όχι μετρητά.

Πέριμενουν ακόμα καμιά 30 άτομα απέξω στην ουρά που δεν πρόκειτε ούτε οι μισοί να εξυπηρετηθούν από οτι του είπε η υπαλληλος... Κάθε συναλαγγή πέρνει γυρω στα 10 με 15 λεπτα και το κατάστημα μπορεί να κλείνει στις 18:00 αλλά από 17:30 σταματάνε τις συναλλάγες με κοινό του είπε.

Αυτα για πληροφορίες για οποιον ενδιαφέρεται να πάει αυτές τις μέρες.

ωράριο 11:00 με 18:00 (17:30)

• Sad 2
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...