Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

To γεγονος οτι σε ..αναγκαζουν να πας να στηθεις στην ουρα (αγνωστο για ποσες ωρες) μεσα στο κρυο και βροχη που εχει σημερα...φανταζομαι δεν ειναι προβλημα ....?Τι να πω ...ο καθενας οπως το βλεπει...Κανονικα θα επρεπε να τους κραζαμε για αυτο που κανουν και οχι να τους λεμε μπραβο..

Εμείς από επαρχία τι να πούμε …που δεν έχουμε αυτήν την επιλογή να πάρουμε την προσφορά …και δεν τη Θέλουμε για data στο κινητό αλλά για κύρια σύνδεση, που σε πολλές περιοχές υπάρχει μόνο η cosmote και με κάτι συμβόλαια ίντερνετ δυο φορές τα δικά σας σε τιμή.Αυτή τη στιγμή έχω 4mbps όσο είχα το 2010 …εάν ήμουν είτε Αθήνα είτε Θεσσαλονίκη με αυτή την τιμή σχεδόν 20€ κάτω από την προηγουμένη προσφορά  θα την έπαιρνα σίγουρα … 

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο για νέους αριθμούς ή μπορούμε και φορητότητα; Σε περίπτωση που μπορούμε και φορητότητα ποια είναι η διαδικασία; Γίνεται επιτόπου;

• Like 1
Δημοσ.

Περιλαμβάνει λεπτά ομιλίας αυτό το πακέτο με οποιαδήποτε τρόπο; Πχ 60-120' ή μόνο data και τίποτα άλλο; Υπάρχει τρόπος προσθήκης λεπτών ομιλίας απο το app;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zygorito είπε

Περιλαμβάνει λεπτά ομιλίας αυτό το πακέτο με οποιαδήποτε τρόπο; Πχ 60-120' ή μόνο data και τίποτα άλλο; Υπάρχει τρόπος προσθήκης λεπτών ομιλίας απο το app;

Έχει 120 λεπτά για 1 χρόνο ναι. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αρκετά γελοίο οτι δύο μέρες μετα την λήξη της προσφοράς κάνουν κόντρα έκπτωση κωλοδάχτυλο σε όσους πήγαν απο την αρχή.
Ισχύει υπαναχώρηση σε τέτοια πράγματα για δύο εβδομάδες; Επιστροφή την σιμ καλή τύχη και να κάνω καινούριες;
Δε θα μας κάνει ανοησίες η κάθε φρόγκ. Τρία νούμερα κάναμε. Εξήντα ευρώ διαφορά.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zygorito είπε

Μπορείς να βάλεις πακέτα με ομιλίας, sms κ ότι θες 

3 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Αρκετά γελοίο οτι δύο μέρες μετα την λήξη της προσφοράς κάνουν κόντρα έκπτωση κωλοδάχτυλο σε όσους πήγαν απο την αρχή.
Ισχύει υπαναχώρηση σε τέτοια πράγματα για δύο εβδομάδες; Επιστροφή την σιμ καλή τύχη και να κάνω καινούριες;
Δε θα μας κάνει ανοησίες η κάθε φρόγκ. Τρία νούμερα κάναμε. Εξήντα ευρώ διαφορά.

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, ψαξτο μόνο κ μόνο για το σπάσιμο αν μπορείς κ έχεις χρόνο κ πες μας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nat10 είπε

Μπορείς να βάλεις πακέτα με ομιλίας, sms κ ότι θες 

Αυτό έχει ενδιαφέρον, το θέμα είναι πως ακριβώς δουλεύει το frog. Δηλαδή αν προσθέσεις χρήματα για να αγοράσεις πακέτο ομιλίας αν χρειαστείς έχεις περιθώριο 2-3 μήνες να τα ξοδέψεις πριν λήξουν (και θέλει πάλι νέα ανανέωση) ή το χρηματικό υπόλοιπο που προσθέτεις κρατάει 12 μήνες όσο το πρόγραμμα που προαγοράζεις.

Δημοσ.

Τελικά αυτό το καλό κατάστημα στην Σταδίου τι ωράριο λειτουργίας έχει; 2 φορές κάλεσα και δεν απάντησαν. Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης που κάλεσε μια φίλη απάντησαν άμεσα.

Ξέρω της Αθήνας είναι υποστελεχωμένο αλλά θέλω να μάθω το ωράριο λειτουργίας.

10:00 με 19:00 που λέει ο γουγλης ισχύει ή όχι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, madboy είπε

10:00 με 19:00 που λέει ο γουγλης ισχύει ή όχι;

Είναι 11:00 με 19:00, αλλά έχει τύχει να κλείσει και νωρίτερα (18:00).

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
36 minutes ago, kofer said:

Είναι 11:00 με 19:00, αλλά έχει τύχει να κλείσει και νωρίτερα (18:00).

Ευχαριστώ γιατί με τον γουγλη την έχω πατήσει 2-3 φορές σε φαρμακεία να τα εμφανίζει ανοιχτά και να είναι κλειστά. Ίσως δοκιμάσω αύριο την τύχη μου.

Αν είναι θα πάω πρωί γιατί μεσημέρι και απόγευμα υποθέτω θα γίνεται προσκύνημα.

Δημοσ.

Η καλύτερη ώρα με βάση την προηγούμενη τιμή στα 109 ήταν να πας 16:50. Τα πρωινά η αναμονή ήταν μεγάλη. 

Άγνωστο αν οι ουρές θα έχουν την ίδια ένταση. Ας υποθέσουμε ότι θα έχει κόσμο. Τουλάχιστον στην Αθήνα. 

Στη Θεσσαλονίκη δεν είχε ουρές. 

Δημοσ.

Χρειάζομαι τα φώτα σας. 

Όσοι πήρατε την προσφορά με φορητοτητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. 

Πήγα σήμερα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η διαδικασία για φορητοτητα είναι να κατεβάσω το frog app, να κάνω από εκεί την διαδικασία φορητοτητας και όταν το τηλέφωνο κοπεί από τον προηγούμενο πάροχο , να πάω στο κατάστημα για να πληρώσω και να μου καταχωρησουν την προσφορά. 

Ισχύει αυτό; 

Μου φαίνεται περίεργο να μην καταχωρούν την φορητοτητα από το κατάστημα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, wasd είπε

Χρειάζομαι τα φώτα σας. 

Όσοι πήρατε την προσφορά με φορητοτητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. 

Πήγα σήμερα. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η διαδικασία για φορητοτητα είναι να κατεβάσω το frog app, να κάνω από εκεί την διαδικασία φορητοτητας και όταν το τηλέφωνο κοπεί από τον προηγούμενο πάροχο , να πάω στο κατάστημα για να πληρώσω και να μου καταχωρησουν την προσφορά. 

Ισχύει αυτό; 

Μου φαίνεται περίεργο να μην καταχωρούν την φορητοτητα από το κατάστημα. 

Εμένα πάντως δεν μου είπαν κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω, από κατάστημα δεν νομίζω να μην γίνεται…

Δημοσ.

Εάν και πήγα την Κυριακή και δεν περίμενα ούτε 3 λεπτά . Πήρα την καρτούλα και έφυγα κύριος . Θα γύριζα το unlimited σε whatsup . Μετά από την κοροϊδία. Θα το γυρίσω Vodafone . Αυτές τις τακτικές δεν τις καταλαβαίνω καθόλου ..... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...