QYARISQ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου από QYARISQ 5 1
madboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 1 minute ago, barman_ said: Την πάτησαν όσοι έκαναν με 120.. 109 εννοείς. Αλλά και πάλι εννοείται αρκετά καλύτερη τιμή με την νέα προσφορά. 1
GREG10ARIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 4 λεπτά πριν, Saizo13 είπε εχουμε καποιο link ? Μονο στα καταστηματα και νομιζω μονο με μετρητα, δε γινεται online 1
QYARISQ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Μόλις τώρα, GREG10ARIS είπε Μονο στα καταστηματα και νομιζω μονο με μετρητα, δε γινεται online Την Πέμπτη μου είχαν πει μόνο με κάρτα, γιατί δεν έχουν ρέστα. 5
GREG10ARIS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Μόλις τώρα, QYARISQ είπε Την Πέμπτη μου είχαν πει μόνο με κάρτα, γιατί δεν έχουν ρέστα. Αψογοι!
glazos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Μπορώ να στείλω κάποιον δικό μου με τα δικαιολογητικά?
QYARISQ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Μόλις τώρα, glazos είπε Τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Μπορώ να στείλω κάποιον δικό μου με τα δικαιολογητικά? Νομίζω θέλουν την ταυτότητα σε φυσική μορφή. Όποτε πρέπει να του κάνεις εξουσιοδότηση και να του δώσεις την ταυτότητα σου.
Arkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 9 λεπτά πριν, barman_ είπε Την πάτησαν όσοι έκαναν με 120.. Εντάξει 19 ευρώ 1.6 το μήνα παραπάνω δεν το λες την πάτησαν. 2
leonidas1269 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου To γεγονος οτι σε ..αναγκαζουν να πας να στηθεις στην ουρα (αγνωστο για ποσες ωρες) μεσα στο κρυο και βροχη που εχει σημερα...φανταζομαι δεν ειναι προβλημα ....?Τι να πω ...ο καθενας οπως το βλεπει...Κανονικα θα επρεπε να τους κραζαμε για αυτο που κανουν και οχι να τους λεμε μπραβο.. 5 1
madboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Το κατάστημα στην Σταδίου είναι ανοιχτό 10 το πρωί έως 7 το απόγευμα; Γιατί αυτές τις ώρες δείχνει η Google.
alexx_bauer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2 λεπτά πριν, IVIetaCreatoR είπε Αθήνα ήταν μόνο με πιστωτική πάντως σήμερα. Ή χρεωστική
Προτεινόμενες αναρτήσεις