magicnumbers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 60αρι πανελ; samsung 10ετιας κ εχει 120Hz 65 ιντσες θαναι το clouding συννεφο 😉 Για παιδικα με τερμα φωτεινότητα η κανα προπατζιδικο καλη θαναι 1
N3M3SiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Του λέτε του παιδιού οτι δεν κάνει για PS5 λες και το PS5 βγαζει 120 frames σε 4Κ.. Μια χαρά είναι η τηλεόραση, ο,τι πρέπει. 5
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, elias99 είπε από αυτή που έδινε ο γερμανός 363 ( με την επιστροφή ) https://www.skroutz.gr/s/53924305/TCL-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-LED-65V6B-HDR-2024.html#reviews είναι καλύτερη αγορά ή τζάμπα η χαρά μας? Oχι δεν ειναι καλυτερη συμφωνα με το displayspec ειναι η ιδια. Στον Γερμανο δηλαδη ηταν φτηνοτερη με €πιστροφη Πιθανον να εχουν μονο εξωτερικες διαφορες, του Γερμανου την αναφερουν ως frameless και φαινεται πιο λεπτη. Αριστερα του θεματος, δεξια του Γερμανου 1
snik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Ήμουν από τους τυχερούς που την πρόλαβαν την 55C805, παρέλαβα χθες και αντικατέστησε μια samsung au7172 που είχα. Τις έβαλα δίπλα δίπλα και η αλήθεια είναι πως είχε μεγάλη διαφορά σε χρώματα, σε μαύρα, ακόμα και το xbox series x μου ήταν πιο smooth στην κίνηση. Ακόμα την σετάρω αλλά μέχρι στιγμής νομίζω πως ήταν η καλύτερη ευκαιρία του black friday. 3 1
spwar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, james_ είπε Καλύτερη αυτή ή TCL 55" C805? Εγώ φίλε μου πήρα περισυ την 55 c805 ευχαριστημένος. Παίζει τά πάντα σέ ανάλυση αλλά στο 4κ κάνει αρκετά loading, δεν ξέρω που οφείλεται αυτό (στο ίντερνετ? Στο app? Στο torrent? Στην μνήμη τίς tv?) κατά τά άλλα bomba!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, spwar είπε Εγώ φίλε μου πήρα περισυ την 55 c805 ευχαριστημένος. Παίζει τά πάντα σέ ανάλυση αλλά στο 4κ κάνει αρκετά loading, δεν ξέρω που οφείλεται αυτό (στο ίντερνετ? Στο app? Στο torrent? Στην μνήμη τίς tv?) κατά τά άλλα bomba!! "Loading" σε streaming εννοεις ή στον Media player; Η γραμμη σου ειναι 50αρα και πανω ή οχι; Μονο για του θεματος δεν εχουμε feedback δηλαδη.
tonyduke Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 On 04/12/2024 at 08:46, matrixxx said: Oχι δεν ειναι καλυτερη συμφωνα με το displayspec ειναι η ιδια. Στον Γερμανο δηλαδη ηταν φτηνοτερη με €πιστροφη Πιθανον να εχουν μονο εξωτερικες διαφορες, του Γερμανου την αναφερουν ως frameless και φαινεται πιο λεπτη. Αριστερα του θεματος, δεξια του Γερμανου Η τηλεοραση του νηματος C61B ειναι ιδια με την C655 και ανωτερη απο αυτη του Γερμανου V6B (δεν ειναι QLED). Αφηνω το λινκ της επισημης σελιδας του κατασκευαστη που ενημερωνει τις διαφορες. https://www.tcl.com/gr/el/tvs?65-60
spocky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εχω κανει την παραγγελια απο την Τριτη αλλα ακομα δεν μου εχουν τραβηξει λεφτα. Λετε να φαω κανα ακυρο? Η παραγγελια εγινε οταν μπαινο εβγαινε η διαθεσιμοτητα.
elias99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 5 hours ago, spocky said: Εχω κανει την παραγγελια απο την Τριτη αλλα ακομα δεν μου εχουν τραβηξει λεφτα. Λετε να φαω κανα ακυρο? Η παραγγελια εγινε οταν μπαινο εβγαινε η διαθεσιμοτητα. την έβαλες με δόσεις? εγώ την έβαλα με δόσεις και ακόμα δε φαίνεται η κίνηση στην τράπεζα. επίσης, ενώ δε μου έχει έρθει κάποιο email οτι στάλθηκε η τηλεόραση απο τη βόνταφον,μου έστειλε η easymail στο viber ότι 04/12 κόπηκε το voucher και σήμερα ότι αναχώρησε για το κατάστημα παράδοσης Θεσσαλονίκη. αναμένω μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να μου την παραδόσουν αλλά ελπίζω να ολοκληρωθεί η παράδοση πριν τα Χριστούγεννα (τελευταία φορά που μου στάλθηκε κάτι με easymail έκανε 5 ημέρες από Αθήνα για Θεσσαλονίκη)
spocky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, elias99 said: την έβαλες με δόσεις? εγώ την έβαλα με δόσεις και ακόμα δε φαίνεται η κίνηση στην τράπεζα. επίσης, ενώ δε μου έχει έρθει κάποιο email οτι στάλθηκε η τηλεόραση απο τη βόνταφον,μου έστειλε η easymail στο viber ότι 04/12 κόπηκε το voucher και σήμερα ότι αναχώρησε για το κατάστημα παράδοσης Θεσσαλονίκη. αναμένω μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να μου την παραδόσουν αλλά ελπίζω να ολοκληρωθεί η παράδοση πριν τα Χριστούγεννα (τελευταία φορά που μου στάλθηκε κάτι με easymail έκανε 5 ημέρες από Αθήνα για Θεσσαλονίκη) Οχι πληρωμη με paypal. Μιλησα σημερα στο chat αλλα αφησα στοιχεια να με καλεσουν. Πως και δεν εχουν ξεχωριστο τηλεφωνο για το eshop τους, περιεργο
tonyduke Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Εδινε και επιλογη αντικαταβολης χωρις επιπλεον χρεωση.
spocky Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Εγω παντως τους εχω καλεσει 2 φορες να μου πουν τι εγινε η παραγγελια μου και το κλασικο "θα σας καλεσουμε εμεις" με κανει να μην εχω και πολλες ελπιδες και μαλλον μου την ακυρωσαν η δεν την δεχτηκε ποτε σωστα το συστημα τους.
nos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Επειδή η τηλεόραση είχε κολλησει εδώ και 5 μέρες στα κεντρικά της easy mail και δεν έβλεπα προκοπή,πήγα και την παρέλαβα μόνος μου. Δεν είχαν οδηγούς να την στείλουν μου είπαν...
doctorm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 05/12/2024 at 09:23, spocky said: Οχι πληρωμη με paypal. Μιλησα σημερα στο chat αλλα αφησα στοιχεια να με καλεσουν. Πως και δεν εχουν ξεχωριστο τηλεφωνο για το eshop τους, περιεργο Είχε πρόβλημα το paypal , έκανα τρεις φορές προσπάθεια, έβλεπα επιτυχώς η συναλλαγή στην τελευταία σελίδα με τον κωδικό παραγγελίας αλλά ποτέ επιβεβαίωση σε email . Στο paypal δεν φαινόταν καμία συναλλαγή και στην τραπεζα τα χρήματα είχαν επιστραφεί. Είχα επιτυχία μόνο με πληρωμή απευθείας με κάρτα και έλαβα email και αποστολή από την easy mail. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από doctorm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα