Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει μια βλακια. Σύνδεσα το τηλέφωνο μου στο pc μου και άρχισα να ξεκαθαρίζω τα αρχεία μου πχ. Ταξινομισα τις φωτογραφίες τα έγγραφα σε αντίστοιχους καταλόγους και τώρα όταν πάω μπω να τα δω μέσα από το τηλέφωνο και δεν υπάρχουν έχουν χαθεί πάρα πολλά από τα αρχεία μου τι φάση; τι γίνεται τώρα? Τα έχασα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotia είπε

Αν τα ξαναβλέπεις απο το pc ,δεν τα έχασες .Καπου τα εβαλες λάθος ή με λάθος εντολή .

Ούτε από το pc  ποια ενώ όσοι ώρα τα επεξεργαζομουν τα έβλεπα κανονικά τους άλλαζα και όνομα και μετέφερα πάρα πολλά αρχεία 

Δημοσ.

Πρώτα τα κάνεις όλα αντιγραφή στο pc και μετά τα επεξεργάζεσαι. Κοίταξε στο κινητό μήπως πήγαν στον κάδο ανακύκλωσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, chios είπε

Πρώτα τα κάνεις όλα αντιγραφή στο pc και μετά τα επεξεργάζεσαι. Κοίταξε στο κινητό μήπως πήγαν στον κάδο ανακύκλωσης.

Σωστά αλλά δεν φανταστικά. αφού τα επεξερζομου κανονικά τα έβαλα στους φακέλους που ήθελα και ξεσηνδεσα το κινητό. 

Δεν είναι στον κάδο ανακύκλωσης ούτε του κινητού ούτε στο pc.

Ειμε σίγουρος ότι μετέφερα τα αρχεία με αποκοπή από τους διάσπαρτος φακέλους στους αντίστοιχους πχ έγραφα στα έγραφα τις φωτογραφίες στης φωτογραφίες είχα δει και το μέγεθος τον αντίστοιχων φακέλων. Και τώρα πχ που θέλω τα έγγραφα δεν τα βλέπω πουθενά 

Επεξ/σία από paparoypas
Δημοσ.

Έγραψες την μαγική λέξη, πότε μα ποτέ δεν κάνουμε αποκοπή, μόνο αντιγραφή, μακάρι να είμαι λάθος αλλά νομίζω ότι πρέπει να τα ξεχάσεις.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, chios είπε

Έγραψες την μαγική λέξη, πότε μα ποτέ δεν κάνουμε αποκοπή, μόνο αντιγραφή, μακάρι να είμαι λάθος αλλά νομίζω ότι πρέπει να τα ξεχάσεις.

Αποκοπή επικόλληση έκανα. Αυτό ήταν η βλακια? Τώρα υπάρχει λύση?

Δημοσ.

Μονο αντιγραφη. Με αποκοπη απλα ξεχνας τα αρχεια που ηδη μεταφερθηκαν καπου και κατι πηγε στραβα.

Και οχι ολα μαζικα, αλλα τμηματικα. Γινεται πιο γρηγορα και ελεγχομενα. 

Τωρα κανε αναζητηση στο PC να δεις αν βρεις τιποτα. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μονο αντιγραφη. Με αποκοπη απλα ξεχνας τα αρχεια που ηδη μεταφερθηκαν καπου και κατι πηγε στραβα.

Και οχι ολα μαζικα, αλλα τμηματικα. Γινεται πιο γρηγορα και ελεγχομενα. 

Τωρα κανε αναζητηση στο PC να δεις αν βρεις τιποτα. 

Αυτό όμως που λέτε αν ισχύει γιατί δεν δλεπω ούτε τους φακέλους που δημιούργησα; έστω και κενούς?

Τώρα υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρω η έστω ένα μέρος από αυτά που έχασα?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dkmaster είπε

Ερώτηση, ο χώρος πριν και μετά έχει μεγάλη διαφορά στο μέγεθος; 

Οχι Δεν έχει μεγάλη διαφορά λίγα mb διαφορά υπολογίζω ότι είναι κάτι φωτογραφίες που έσβησα 

Δημοσ.
1 hour ago, paparoypas said:

Οχι Δεν έχει μεγάλη διαφορά λίγα mb διαφορά υπολογίζω ότι είναι κάτι φωτογραφίες που έσβησα 

Χμμ, τότε ίσως κάπου είναι χωμενες. Τη διαδικασία πώς την έκανες με τον explorer των windows; Επίσης, τσεκαρες στους κλασικούς φακέλους dcim, camera στο internal storage του κινητου; Μετέφερες από internal storage σε SD card;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dkmaster είπε

Χμμ, τότε ίσως κάπου είναι χωμενες. Τη διαδικασία πώς την έκανες με τον explorer των windows; Επίσης, τσεκαρες στους κλασικούς φακέλους dcim, camera στο internal storage του κινητου; Μετέφερες από internal storage σε SD card;

Το τηλέφωνο μου δεν παίρνω sd αυτό που έκανα είναι το έξεις σύνδεσα το τηλέφωνο στο pc μου μπήκα στον αποθηκευτικό χώρο έφτιαξα ένα φάκελο με όνομα π.χ έγγραφα  και μέσα σε αυτόν μετέφερα ότι έγγραφα είχα γύρο γύρο εκεί μέσα .όταν τελειώσα ξεσηνδεσα το τηλέφωνο πήγα να δω αυτόν τον φάκελο και δεν υπήρχε το σύνδεσα ξανά στο pc και ούτε εκεί τον έβλεπα 

Δημοσ.

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών, κλικ στις 3 τελίτσες δεξιά, εμφάνιση εφαρμογών συστήματος, ώρες το external storage και κάνε clean cache, μονο αυτο. Επανεκκίνηση το κινητό και δοκίμασε να δεις αν φαίνονται. Υπάρχει περίπτωση να αργήσει λίγο στην επανεκκίνηση το κινητό, μην πανικοβληθεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkmaster είπε

Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, διαχείριση εφαρμογών, κλικ στις 3 τελίτσες δεξιά, εμφάνιση εφαρμογών συστήματος, ώρες το external storage και κάνε clean cache, μονο αυτο. Επανεκκίνηση το κινητό και δοκίμασε να δεις αν φαίνονται. Υπάρχει περίπτωση να αργήσει λίγο στην επανεκκίνηση το κινητό, μην πανικοβληθεις. 

Το έκανα αλλά τίποτα 😭😭

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...