Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Hacker?pcs said:

Αυτός είναι ο στόχος, ένα κανονικό Twitter πριν αναλάβει ο χασικλης ο Μασκ και η στρατιά ακροδεξιών και λοιπών ακραίων που προωθεί

Ναι, γιατί πριν τον Musk ήταν ένας χώρος πολιτισμένου διαλόγου, φιλοσοφικών συζητήσεων και όλα λειτουργούσαν αρμονικά.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Jastonas είπε

Did twitter huwty your feewins? 😢

Δεν με πλήγωσε το Twitter, ο ψυχάκιας που έχετε για είδωλο το σκότωσε και στη θέση του φύτεψε το X. 

Αυτός ο βόθρος που επιβραβεύει άκριτα το ακραίο engagement και θάβει ό,τι δεν γουστάρει ο αφέντης. 

Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι σοβαροί συνομιλητές που δεν θέλουν να πέσουν στο επίπεδο της εξυπνακίστηκης ειρωνείας που μόλις χρησιμοποίησες για έναν άγνωστο να σταματήσουν να μιλάνε για να μην τους περικυκλώνει ο στρατός από τρολ να τους ακυρώνει ό,τι και να λένε με τέτοια σχολιάκια. 

Αυτό βάφτισε ελευθερία του λόγου ο γίγαντας του IQ. 

Στο Bluesky απλά θα σε μπλόκαρα αμέσως και θα σε πρότεινα για blocklist αν έβλεπα στα replies σου πως το κάνεις συστηματικά. 

Στο X πλέον είμαι υποχρεωμένος να το βλέπω. 

Δεν είναι ελευθερία ο σχηματισμός αγέλης που κάνει bullying σε όσους προσπαθούν να συζητήσουν, δεν είναι όλα γήπεδο. 

Και για να ξέρεις, δεν είμαι "ευαισθητούλης", έχω φάει τα νιάτα μου σε φοιτητικά πηγαδάκια, ξέρω να επιβιώνω και σε τέτοια σχολιάκια, αλλά δεν θέλω. Μεγάλωσα, θέλω πού και πού να μπορώ να συζητήσω σοβαρά. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν και ειμαι πολυ παρατηρητικος δεν το ειχα προσεξει οτι ηταν στο share, σκρολαρω κατω τσιλιαρω την πεταλουδα και λεω γιατι να την εβαλαν ως logo στο site τους, κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει...:P

Silence-of-the-lambs-buffalo-bill-moths.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, noths said:

Και για να ξέρεις, δεν είμαι "ευαισθητούλης", έχω φάει τα νιάτα μου σε φοιτητικά πηγαδάκια, ξέρω να επιβιώνω και σε τέτοια σχολιάκια, αλλά δεν θέλω. Μεγάλωσα, θέλω πού και πού να μπορώ να συζητήσω σοβαρά.

+1, μπορώ να βρίζω ΩΡΕΣ τέτοιους ακροδεξιούς της πλάκας του 4chan, εξάλλου δεν είναι και τα πρώτα IQ, απλά δεν με ενδιαφέρει σε μια πλατφόρμα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να μου επιβάλλει ο φελλός που την αγόρασε να τους βλέπω επειδή τους γουστάρει αυτός. Έμπαινα εκεί έχοντας follow συγκεκριμένα accounts να ενημερωθώ, το τι θα πει ο αργόσχολος τραμπικός από το idaho τρώγοντας KFC με απόψεις κράμα andrew tate-joe rogan που δίνει 7€ το μήνα για blue στον δισεκατομμυριούχο μπαφιάρη δεν με ενδιαφέρει, θέλω να μπορώ να τον μπλοκάρω και να ξεβρωμίζει το feed μου

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...