tonis444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, έχω μια απορία σχετικά με τις οπτικές ίνες, Στην περιοχή που μένω έχουν περάσει οπτικές ίνες εδώ και μισό χρόνο, όμως από όσο γνωρίζω δεν τις έχουν συνδέσει ακόμα σε κανένα σπίτι της περιοχής μου με αποτέλεσμα να πληρώνω 50αρα στην vodafone και να πιάνω ακόμα 20, αυτό που γνωρίζω είναι ότι η οπτική ίνα σου προσφέρει ταχύτητα από 100 και πάνω και επειδή πριν περάσουν τις οπτικές ίνες εδώ το είχα ψάξει πολύ το θέμα με την vodafone αν μπορούσα να πιάσω πάνω από 20 αλλά δεν γινόταν, τώρα όμως που ο οτε έχει περάσει τις οπτικές ίνες εδώ σκεφτόμουν μήπως θα έπρεπε να κάνω αίτηση για την επιδότηση των 200 ευρώ που λένε για voucher για να μου συνδέσουν την οπτική ίνα, αν κάποιος γνωρίζει για το αν αξίζει να ασχοληθώ κάνοντας αίτημα για την επιδότηση παρακαλώ ας μου απαντήσει γιατί έχω την εντύπωση ότι αν πάρω πάλι τηλέφωνο την vodafone θα μου πουν ότι η γραμμή είναι του οτε και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι μέχρι ο οτε να συνδέσει από μόνος του την οπτική ίνα που έχει περάσει. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2024 από tonis444
mphxths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Ο παροχος που εχει αναλαβει την περιοχη , περναει τις οπτικες στους δρομους. Αν κανενας στον δρομο δεν θελει να βαλει οπτικη , δεν θα συνδεθει κανενα σπιτι στις οπτικες. Αν π.χ. εσυ , θελησεις συνδεση μεσω οπτικης ινας π.χ. στην vodafone , τοτε η vodafone θα επικοινωνησει με την cosmote , αυτη θα στειλει συνεργειο , να τραβηξει την οπτικη απο τον δρομο μεσα στο κτιριο σε καθε οροφο και μετα θα ερθει η vodafone να τραβηξει την οπτικη απο το floorbox του οροφου σου μεσα στο διαμερισμα σου καθως και θα σου σεταρει το νεο ρουτερ.
tonis444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Α οκ φίλε ευχαριστώ, θα πάρω τηλέφωνο στην vodafone να ρωτήσω.
tonis444 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Στις 2/12/2024 στις 3:40 ΜΜ, mphxths είπε Ο παροχος που εχει αναλαβει την περιοχη , περναει τις οπτικες στους δρομους. Αν κανενας στον δρομο δεν θελει να βαλει οπτικη , δεν θα συνδεθει κανενα σπιτι στις οπτικες. Αν π.χ. εσυ , θελησεις συνδεση μεσω οπτικης ινας π.χ. στην vodafone , τοτε η vodafone θα επικοινωνησει με την cosmote , αυτη θα στειλει συνεργειο , να τραβηξει την οπτικη απο τον δρομο μεσα στο κτιριο σε καθε οροφο και μετα θα ερθει η vodafone να τραβηξει την οπτικη απο το floorbox του οροφου σου μεσα στο διαμερισμα σου καθως και θα σου σεταρει το νεο ρουτερ. Καλησπέρα και πάλι φίλε, πήρα τελικά την vodafone τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν φαίνεται να υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικής ίνας στην περιοχή μου και το μόνο που μπορούσαν να κανουν ειναι να δηλώσουν το ενδιαφέρον μου για οπτική ίνα και οταν υπάρχει κατι νεοτερο θα με πάρουν τηλέφωνο.
mphxths Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, tonis444 said: Καλησπέρα και πάλι φίλε, πήρα τελικά την vodafone τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν φαίνεται να υπάρχει διαθεσιμότητα οπτικής ίνας στην περιοχή μου και το μόνο που μπορούσαν να κανουν ειναι να δηλώσουν το ενδιαφέρον μου για οπτική ίνα και οταν υπάρχει κατι νεοτερο θα με πάρουν τηλέφωνο. H cosmote τι λεει ? Για τσεκαρε εδω. Aν δεν σου βγαλει αποτελεσμα με το τηλεφωνο δοκιμασε με την διευθυνση , και το αναποδο.
SaFiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δες παρακάτω (επιλέγεις FFTH/B) αν υπάρχει η διεύθυνση σου και ποιος είναι ο Πάροχος πρόσβασης... https://www.broadband-assist.gov.gr/public/#
tonis444 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Και με τους τροπους που δοκιμασα μου λεει οτι απαιτηται παραπανω ελεγχος για το τηλέφωνο (το σταθερό μου) και το ιδιο πράγμα μου ελεγε και για την διεύθυνση και εναλλακτικά να επικοινωνησω μαζι τους. 3 λεπτά πριν, SaFiS είπε Δες παρακάτω (επιλέγεις FFTH/B) αν υπάρχει η διεύθυνση σου και ποιος είναι ο Πάροχος πρόσβασης... https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# Ναι φίλε το τσεκαρα αυτο που μου εστειλες και βλέπω οτι για Κέρκυρα που μενω η περιοχή η συγκεκριμένη που μενω δεν εχει κόκκινο, οποτε μαλλον δεν εχει ακομα εδω η τουλάχιστον δεν την εχουν συνδεσει ακομα. 3 ώρες πριν, mphxths είπε Παιδιά επίσης κάτι άλλο που θέλω να προσθέσω είναι ότι όταν έκανα αυτό το post έγραψα λάθος ότι πιάνω 50 γιατί κανονικά πληρώνω όντως για 50αρα αλλά πιάνω 20 και αυτό είναι το χειρότερο...
tonis444 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στις 4/12/2024 στις 6:53 ΜΜ, SaFiS είπε Δες παρακάτω (επιλέγεις FFTH/B) αν υπάρχει η διεύθυνση σου και ποιος είναι ο Πάροχος πρόσβασης... https://www.broadband-assist.gov.gr/public/# Ναι φίλε το τσεκαρα αυτο που μου εστειλες και βλέπω οτι για Κέρκυρα που μενω η περιοχή η συγκεκριμένη που μενω δεν εχει κόκκινο, οποτε μαλλον δεν εχει ακομα εδω η τουλάχιστον δεν την εχουν συνδεσει ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα