Προς το περιεχόμενο

Mini pc Minisforum J3160 4/128 GB 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μου φαίνεται και πολύ καλή προσφορά. Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι οριακός για ν ανοίξει κανα notepad. Πολύ κατώτερος από κάτι Ν95 και Ν100 που συχνά πυκνά εμφανίζονται στο forum σαν προσφορές, συνήθως με περισσότερη RAM και δίσκο.

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angmar είπε

Δε μου φαίνεται και πολύ καλή προσφορά. Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι οριακός για ν ανοίξει κανα notepad. Πολύ κατώτερος από κάτι Ν95 και Ν100 που συχνά πυκνά εμφανίζονται στο forum σαν προσφορές, συνήθως με περισσότερη RAM και δίσκο.

Αυτό έγραφα τώρα, με πρόλαβες. Νομίζω ο συγκεκριμένος επεξεργαστής σε συνδυασμό με τη λίγη RAM θα σπάει νεύρα.

• Like 3
Δημοσ.

Την τόσο μεγάλη έκπτωση €99,00 EUR από  €189,00 EUR  δεν την λαμβάνετε υπόψη για το κατάστημα, πότε είχε 189?

Δημοσ.

Τα 4 γίγα παιδιά είναι αποτρεπτικός παράγοντας πλέον. Έχω πάρει ενα αντίστοιχο με 4 γίγα για πολύ συγκεκριμένη χρήση κ άρχισε να γονατίζει στη διετία. Αντίστοιχα άλλο μηχάνημα που έχω με 8+ssd σπέρνει 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cpu passmark:
Intel Celeron J3160 @ 1.60GHz             1.269
Και σημερα εγραψα καλα λογια για την miniforum στο αλλο θεμα.
Κριμα, το κερδος πανω απο ολα.
Το μηχανημα ειναι αχρηστο και το μεγαλυτερο κριμα θα ηταν να χαραμισετε αυτα τα 100 €.

2 hours ago, paylidis said:

Τα 4 γίγα παιδιά είναι αποτρεπτικός παράγοντας πλέον. Έχω πάρει ενα αντίστοιχο με 4 γίγα για πολύ συγκεκριμένη χρήση κ άρχισε να γονατίζει στη διετία. Αντίστοιχα άλλο μηχάνημα που έχω με 8+ssd σπέρνει 

Μπα, εχω παρομοιο με 6 gb που ειχα παρει σε αλλη μαρκα καποτε για πλακα (Coolby YealBox Intel N3350, πισω στο 2022, banggood 91 €) και παρολο που δουλευει, σερνεται ασυστολα.
Αν πιασει να κανει κανα win update, το ξεχνας για 30-50 λεπτα, κολλημενος ο επεξεργαστης στο 100%.
Ουτε TV καναλια μπορει να παιξει, τα ξεκιναει δηλ. και τα παιζει, αλλα αν προκυψει οτιδηποτε αλλο ταυτοχρονα απο πισω, κολλαει επιτοπου.
Δεν ειναι θεμα μνημης, το βλεπεις τι το απασχολει ευκολα στον task manager.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, nek4d είπε

Cpu passmark:
Intel Celeron J3160 @ 1.60GHz             1.269
Και σημερα εγραψα καλα λογια για την miniforum στο αλλο θεμα.
Κριμα, το κερδος πανω απο ολα.
Το μηχανημα ειναι αχρηστο και το μεγαλυτερο κριμα θα ηταν να χαραμισετε αυτα τα 100 €.

Μπα, εχω παρομοιο με 6 gb που ειχα παρει σε αλλη μαρκα καποτε για πλακα (Coolby YealBox Intel N3350, πισω στο 2022, banggood 91 €) και παρολο που δουλευει, σερνεται ασυστολα.
Αν πιασει να κανει κανα win update, το ξεχνας για 30-50 λεπτα, κολλημενος ο επεξεργαστης στο 100%.
Ουτε TV καναλια μπορει να παιξει, τα ξεκιναει δηλ. και τα παιζει, αλλα αν προκυψει οτιδηποτε αλλο ταυτοχρονα απο πισω, κολλαει επιτοπου.
Δεν ειναι θεμα μνημης, το βλεπεις τι το απασχολει ευκολα στον task manager.

Δεν έχω την ίδια εμπειρία. Σε εμένα τρώει bottleneck στη ram. Δεν έχω βάλει βέβαια τηλεόραση είναι καθαρά για επεξεργασία κειμένου, internet k ebanking το συγκεκριμένο αλλά δεν…

αντίστοιχα το «παλιό» nuc που έχω με 8 ram κ J1900 δε κολωσε ποτε σε αντίστοιχα tasks 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρασυρθηκα και εγώ από την τιμή τότε για ένα minipc Bmax με έναν J4115.

Σάπιο μηχάνημα τελικά αφού στον 1 1/2 χρόνο παρέδωσε πνεύμα αφού είχε βγάλει του κόσμου τα προβλήματα.

Ποτέ δεν δούλεψε σωστά .

Επεξ/σία από kukukali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...